Априлките започват да се питат, кога бебоците за първи път ще ритат.

• 31 000
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
аз съм с фотоепилация от 6г и не се налага изобщо  Peace

Алена, налага ли ти се да поддържаш ефекта и колко често?
Колко пъти трябваше да ходиш първоначално за траен ефект?

# 196
  • в 1001-та нощ
Първия път направих 3 посещения. След първото опадаха 90%, но понеже казаха 6-8 посещения - продължих и понеже не виждах смисъл - нямаше нови косми - 4-ти път не отидох.

След това 2г. не се бях поддържала (не знаех, че се ходи на 6м) и тъкмо си записах час и се оказа, че съм бременна. Изчаках да мине раждане, кърмене, да имам цикъл и направих 4 курса - на друго място. Пак всичко падна първия път още. От тогава ходя поддържащо на 6м - по 1 процедура - да поддържам ефекта - напролет и есен. Е, тази есен - пропускам - няма как и ще продължа пак - след раждане, кърмене и т.н.  Peace

# 197
Благодаря уж минормална  плацентата
Само не мога да почивам дано се справя Simple Smile
Знам че не ди искала да я плашиш ,но бременните от всичко се притесняваме Simple Smile))))
Но си права преглед навреме
Аз съм със бръснене обърне с кока маска
Това за епилацията ми хареса  индже с предната си бях НС кола допреди раждане но сега с тези болки не му беше комфортно Wink
Е няма нищо непоправимо;)
Аз ще гл пусна на детска от понеделник да видим Simple Smile

# 198
Офффф преди малко пак земетресение имаше! Значи това ми е най- страшното нещо, още ми тупти сърцето! Какво се разлюля тази Вранча пак, пфуу ужас направо!

# 199
  • в 1001-та нощ
В Румъния е имало преди 70 мин  Peace 4,8 магнитут, но дълбоко - 150 км, т.е. усеща се надалеч  Peace

# 200
Да, аз точно затова говоря- Вранча( Румъния), но се усети и в Русе, а понеже живеем на 6 етаж още повече. И сега за да знаете колко съм зле, именно защото съм паника за земетресенията и понякога когато стоя седнала и решавам че се тресем, та на всеки полюлей в стаите съм си вързала по един елен играчка. Така като имам съмнения, че се тресе и поглеждам елена, ако се люлее значи е истина, както и преди малко. В повечето случаи елена си стои мирно и кротко, но напоследък......последно люля на05 срещу 6.10 в 4.37 през ноща пак от Вранча с магнитут 5.9 и тресна 3 пъти, глътнах си граматиката аз!
Уфффффф, ама много ме е страх!!!

# 201
  • сто акровата гора
Ива отивай да го видят, за да не си мислиш гадости Hug Аз преди 2 г така, изду се нещо, в ляво, сутрин по-малко, вечер като яйце. Веднага си поставих диагноза херния и се вкарах в едни филми  ooooh! Докато отида на лекар да каже, че е нищо, мастна история някаква и да наблягам на упражнения за корем, ми побеля косата. Изчезна след месец някъде.
devil4e по-добре да са често, но слаби тези земетръси, иначе няма, няма и като събере сили....
Стискам ви палци адаптацията в градината да е без боледуване, че да сте спокойни и вие и дечицата   bouquet

# 202
Бързам да се запиша преди темата да е заминала.  Embarassed
При мен е доста натоварен период в работата. Надявам се скоро да мине. Бебо е добре.

# 203
Момичета, дайте съвет при кого да ида на ФМ - Врагалева във Фемина или Павлова в Марковс. Вчера нещо се притесних, че съм закъсняла със запазването на час и се записах и при двете, но мисля само при едната да ида. Къде е по-добра апаратурата, коя от двете е по-опитна?Ще питам и док в понеделник, макар че ако ме прати пак в св.Петка категорично няма да повторя.

# 204
Мерси за мненията ви, аз исках да ги чуя все пак Simple Smile то се появи вчера и днес изчезна, явно много ми се разместват органите  Wink в петък съм на лекар и ще ви кажа какво е мнението на гинеколожката.. иначе беше точно като айце голямо в дясно долу и не ме болеше

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 10:34 от Ива Кънчева

# 205
Добро утро и за днес!
Ива, най - вероятно няма нищо обезпокоително , но за да си  по - спокойна, консултирай се с доктор.
А сега за ритането на бебо, снощи докато си гледахме телевизия, усетих сериозен ритник, чак се изненадах, очаквах пърхане, потрепване или нещо подобно. И от тогава нищо, чудя се дали наистина е бил той newsm78.Забравила съм вече, какво беше точно, усещането в началото, предишната ми бременност беше преди 10 години.

# 206
  • Пловдив
Здравейте, утре ще си правя БХС Simple Smile

# 207
  • London
Аз бучка на снимката не виждам. Та май няма място за тревоги щом е и изчезнало.

Аз пък се ядосах, че пак звънях за час на онези телефони дето да се записваш сам и уж на следващия ден трябва да ти звъннат и вече 2 дни ни вест, ни кост от въпросните, които се очертава да са ми акушерки до финала. Дали пък нещо записа не съм направила добре, не знам и аз. Но май в понеделник ще се запиша отново, ако не се появи обаждане. Хич не ми допада тази практика с тия записи. #Crazy

# 208
Едно отчетче от нас след днешния преглед.Бебето се развива добре,отговаря си на 16 седм.Потвърди ми и пола от ФМ преди 3 седм:момиче е.Това беше и целта: да ги нашарим.

# 209
Първия път направих 3 посещения. След първото опадаха 90%, но понеже казаха 6-8 посещения - продължих и понеже не виждах смисъл - нямаше нови косми - 4-ти път не отидох.

След това 2г. не се бях поддържала (не знаех, че се ходи на 6м) и тъкмо си записах час и се оказа, че съм бременна. Изчаках да мине раждане, кърмене, да имам цикъл и направих 4 курса - на друго място. Пак всичко падна първия път още. От тогава ходя поддържащо на 6м - по 1 процедура - да поддържам ефекта - напролет и есен. Е, тази есен - пропускам - няма как и ще продължа пак - след раждане, кърмене и т.н.  Peace

Звучи страхотно! Защо изобщо се мъчим като има толкова лесен вариант...

Общи условия

Активация на акаунт