Априлките започват да се питат, кога бебоците за първи път ще ритат.

• 30 979
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
  • London
Щото майка му е с дръпнати очи и се надява бебо да ги е наследил.hahaha

# 181
  • До Балкана
Ух, не мога да сваря да седна на компютъра....
Девилче, добре дошла! Hug Много се радвам за теб!  bouquet
Движения не усещам, рано ми е още - предишния път усетих в 17-18 седмица, така че очаквам включване.
Още исках да коментирам, но бременният ми мозък събра сили само за толкова! Blush
Сполай ви!

# 182
  • в 1001-та нощ
...
Лекарят ми каза да отида за втория БХС в 17 г.с., не разбрах дали тогава ще има и ехограф. Thinking

Единствено се гледа размера на главичката, по който се определя срока на бременността - трябва да е от 27.6 до 44.6мм, което съответства на посочения по-горе гестационен срок (15-20 г.с.).

# 183
  • Сидни
мерси   bouquet

# 184
Силното главоболие може да е признак и на обезводняване, аз бях със зверско преди да влезна в болницата. Sad

# 185
  • Nova Zagora
Ето ме и мен след БХС...Оказа се, че и ранна морфология имало,което предполагам е същото като ФМ,но доки така я нарича. Каза,че всичко с бебчето е наред, доста дълго време ни гледа и каза, че мъничето не спира да се върти... 70% е вероятността да е момиченце и се надявам процента да расте. Следващия ми преглед е чак след месец което хем малко ме дразни,че е много време, от друга страна ме успокоява,защото значи,че доки няма притеснения..до сега ме викаше през 2 седмици. Много съм щастлива.
Алена както винаги беше права за антителата и няма място за притеснение. Само още 2 седмици да минат за пустата Рубеола, но малкия сега така или иначе не е на градина,защото е болен,така че да се надяваме да няма изненади.

# 186
Това е по-подробна информация от сайта на Фемина за втората Фетална морфология  Peace
http://www.mcfemina.com/bg/pages/6-%D0%A4%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%B … %D1%82%D0%BC.html

# 187
  • в 1001-та нощ
Ето ме и мен след БХС...Оказа се, че и ранна морфология имало,което предполагам е същото като ФМ,но доки така я нарича. Каза,че всичко с бебчето е наред, доста дълго време ни гледа и каза, че мъничето не спира да се върти... 70% е вероятността да е момиченце и се надявам процента да расте. Следващия ми преглед е чак след месец което хем малко ме дразни,че е много време, от друга страна ме успокоява,защото значи,че доки няма притеснения..до сега ме викаше през 2 седмици. Много съм щастлива.
Алена както винаги беше права за антителата и няма място за притеснение. Само още 2 седмици да минат за пустата Рубеола, но малкия сега така или иначе не е на градина,защото е болен,така че да се надяваме да няма изненади.

Много се радвам, че всичко е наред и си вече по-спокойна Simple Smile   bouquet

# 188
  • До Балкана
Хъм, това няма как да е плода и да го усещаш като бучка. Ще е някое мастно образувание, на кистичка ми прилича на мен.
Как пък ти заприлича на кистичка, много ми стана интересно.  Thinking
Да не поставяме диагнози, защото е доста стряскащо и притеснително, особено ако пряк контакт не е осъществен. Ива, като отидеш на лекар, ще те чакаме да ни кажеш какво е казал. Ти чувстваш ли го болезнено, как го напипа? Може да е просто лимфно възелче, в този променлив сезон организма реагира по различни начини.... Успех и да ни информираш! fingerscrossed

# 189
elfi 80
Регистриран

»
  Иве
Dallcheto е права
Върви на лекар аз дори малко да ме притесни нещо отивам
Все пак бремеността променя цялото тяло може да е нещо съвсем безобидно
Успех и ще чакаме да ни споделиш ,че всичко е наред
Аз днес имам странни болки като при цикъл ниско долу
Dallcheto
Разбрах,че сте болни бързо да оздравявате ,малкия е също вкъщи болен
,че и аз ама така 3 дена детска 5 дни вкъщи

# 190
  • London
Ако ти е ниско плацентата елфи е нормално да имаш напрежение ниско, поне така пише в книгите. Joy

Аз съвсем не исках да я плаша, просто бучка самия плод няма как да е, това разбира се не значи, че  е нещо сериозно, навярно е някой безобиден липом. Все пак е добре да се види на видеозон при първа възможност. Peace

# 191
  • До Балкана
Елфи, благодаря ти, бързо оздравяване и на вас. Същата работа с градината, но този път му се натрупа много... най-омразно е да си гледаш детето болно! А, ти с тези болки си вдигай краката повече и почивай.. Hug Мъкнах днес едни торби, да ме пита някой къде ми е главата! Embarassed
Лека и спокойна вечер, момичета!

# 192
  • До Балкана
Все пак е добре да се види на видеозон при първа възможност. Peace
Абсолютно си права! Peace

# 193
Момичета, не ви смогвам, за това се записвам, а после ще пиша по същество. За сега мога да се похваля с госпожица... ще връзваме опашки догодина по това време, надявам се  Joy Joy

За главоболието - и аз съм така и се оказа, че вдигам кръвно, като под "вдигам" стойностите ми са не повече от 130/80, но това за мен е високо, защото нормалното ми кръвно е не повече от 100/70 и пулс 55-65. Днес при прегледа с моята лекарка го мерихме и беше 120/70, но от показателите на БХС, които видя днес каза, че има един, който показва предразположение към вдигане на кръвно и преклампсия. Това е моята диагноза за момента. За свалянето му ми изписа едни хапчета, които работели с натрупване. Иначе се разрових за илачи и установих, че смесени орехи и чесън свалят кръвно но точните пропорции мога да намеря допълнително, ако някой се интересува Wink
Все още не съм усетила девойката за съжаление ...
А какво означава предна плацента?

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 14:35 от babyboopk

# 194
И аз мисля, че се избързва с мнението за въпросната" бучка". Сега реално сме и малко по чувствителни към всичко, ама буквално!
Мамчета, благодаря на всички за приветствията!
Алена, много ти благодаря за лентичката, но ще го направя през лаптопа, че през телефона е трудно!  bouquet
За децата, болестите и градината, да не започвам и аз да се оплаквам, чеееее няма да спра! Надявам се поне тази седмица да издържим на градина до края, а после.... не се знае!

Общи условия

Активация на акаунт