Априлките започват да се питат, кога бебоците за първи път ще ритат.

• 30 964
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
Ох, колко ви се радвам на всички, вече знаете пол даже. Аз не съм ходила на преглед вече цял месец, предстои ми следващата седмица най-накрая и нямам търпение да видя дали всичко е наред... Simple Smile

# 166
моля ви кажете, до колко може да се мести плода... имам нещо като бучка в долната част на корема голяма колкото яйце, въпроса е че е изцяло в дясно, не е посредата и ако това е плода как се е изместил толкова  Cry случвало ли му се е на някой нещо подобно, не ме боли нямам проблеми само съвсем леко напрежение там, но съм много изплашена, лекарката ми е свободна чак в петък и незнам да ходя ли някъде по спешност  Cry Cry Cry Cry Cry

# 167
  • в 1001-та нощ
Отиди на лекар, може да не е от бебето  Peace

# 168
  • в 1001-та нощ
И пак аз  Laughing но да кажа, че отворих първа страница, защото мислех, че има инфо как се слагат лентичките, че вече съм забравила и за да не ви занимавам вас с тъпи въпроси. И каква приятна изненада, че вече съм добавена на първа страница! Много благодаря!!!   bouquet

добавям всеки пожелал, стига да съм видяла  Blush ако има желаещи и недобавени - може и на ЛС да ми пишат  Peace

За лентички http://www.bg-mamma.com/?action=lenti

# 169
  • London
Хъм, това няма как да е плода и да го усещаш като бучка. Ще е някое мастно образувание, на кистичка ми прилича на мен.

# 170
  • София
 Здравейте коремчета,
 Първо да кажа, много красиви булки сте всички, чак и на мен ми се прииска, но някой ден може би с децата може и мен да ме огрее:)))
 a.l.e.n.a   bouquet за темата
 Момичета, искам да ви питам за втората фм за коя седмица си записахте час, защото тази док от фемина ми написа 17-18 сед, а на мен ми се вижда рано newsm78
 За бебчо, усещам го като пърхане и все едно се превърта, когато кака му почне да ми целува и говори на корема Grinning

# 171
  • в 1001-та нощ
след 19 г.с се прави  Peace

# 172
Здравейте
леле колко пишете, аз не мога да ви изчета. При мен сега е горе-долу бях в болница защото много повръщах и се обезводних, но сега съм у дома. Малката е на градина и аз си почивам. Аз другата седмица съм на преглед и ще видим как са нещата. Имам усещане, че вече усещам бебо, но не съм много сигурна. За кг. съм един минус, но корема ми е доста по-изпъкнал от първата бременност.
А за име ние не сме кръстили малката на никого- дойде с името и второто ще е така.

Поздрави на Алена за темичката

и на всички лек и спокоен ден!!! Laughing Wink Grinning

# 173
Нека не плашим момичето с диагноза "киста" или нещо подобно!!!Не се бой мила ако трябва звънни на док и обясни какво точно усещаш...ако си много уплашена отиди на друг док...за мен няма място за паника Simple Smile

# 174
  • София
В интерес на истината аз движенията ги усещам предимно от дясно. Но са определено движения, а не буца.
Най-добре е да те види лекар по-бързичко, за да се успокоиш и да не се наплашваш от предположения:)
За пола- на мене ми го казаха миналият път, ама аз не се вързах. Има толкова време да се промени. Разбирам ако е момче и си видял добре атрибута няма как да се промени /въпреки че винаги може да е станала грешка:)/, но ако е предположено момиче съвсем спокойно може да се окажа, че е момче и то от по-срамежливите. Така, че за мене има време. да стана поне 20+ седмица и тогава бих повярвала.

# 175
Някъде бях чела, че при силно главоболие помагало да си сложиш зелеви листа на главата и отгоре шапка, така да се престои няколко часа, най-добре да се преспи. Още не ми се е случвало да ме боли силно глава след като го четох, но е доста безвредно и не пречи да се пробва  Peace

Честито на всички нови госпожи, изглеждате страхотно Simple Smile И ние нямаме църковен брак, искам да го направим когато не съм бременна или кърмеща, когато съм си възвърнала фигурата, от която няма да ме е срам по снимките, и когато си народим всички деца, за да присъстват и те...Може би за 10-тата годишнина от сватбата ще си спретнем един църковен брак bishop

И на мен от Фемина ми записаха за 17-та, казаха ми 16-17 че се правило...Третата мисля да я пропусна, ако всичко на втората е ОК. Но сега прочетох на няколко места, че Алена има право. Ще се обаждам май да отложа часа с 2 седмици...Аххх, а с какво нетърпение го чакам....

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 16:04 от Sun~shine

# 176
Здравейте и от мен днес!
Движения и аз не съм усетила още,  надявам се , че всичко е ок.За пола ми казаха предположение още на първата ФМ, а бях 11г.с и 3 дни, е не беше  сто процента сигурно , ще видим другия път.
Лекарят ми каза да отида за втория БХС в 17 г.с., не разбрах дали тогава ще има и ехограф. Thinking

# 177
  • London
Хихи и аз си имам вече лентичка. Blush Mr. Green Heart Eyes

# 178
  • Сидни
супер е, а защо японче  Mr. Green ?

може ли някой да даде линк към клиника " Надежда", ако имат сайт де... Whistling

# 179
супер е, а защо японче  Mr. Green ?

може ли някой да даде линк към клиника " Надежда", ако имат сайт де... Whistling

http://invitro-bg.com/bg/94/

Общи условия

Активация на акаунт