Априлките започват да се питат, кога бебоците за първи път ще ритат.

• 30 958
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • Nova Zagora
На мен от сутринта ми е много лошо и ми се вие свят, имам чувството,че горя,а няамам температура. От 14:00 съм на преглед при моята доки и ще правя БХС. Дано не се побъркам до петък,когато ще са готови резултатите!

# 151
  • в 1001-та нощ
Не се тревожи толкова  Blush вероятно е от нерви  Blush

Има ли развитие по случая с антителата?

# 152
La Catrala преди малко си го премерих и ми е високо 130/75,а по принцип съм с ниско 90/60.Айрана знам,че нормализира кръвно.Казаха ми и чай от коприва,че сваля,но не знам дали мога да го пия? newsm78

# 153
Хелооооу момичета как стееее?На мен все по-малко ми е лошо и почти повръщането го няма,което е страхотно облекчение...2 месеца гадене и повръщане ми се отрази зле(не мога да се нарадвам като хората)кратко за БХС-ходих и на видео зона всичко беше ОК беше също голяма атракция за мен и таткото,защото бебка или бебко не спря да се върти и мърда и също така док пусна звука и чухме СЪРЧИЦЕТО...сега остава кръвния резултат,но съм сигурна,че всичко ще е наред!!!Също така пак напомням бъдете позитивни...не мислете толкова за изследвания и тем подобни,защото мами...всичко ще е наред....амм писали сте сме с ТЕРМИН 8 АПРИЛ,но док казва 9 АПРИЛ ако искате го поправете...не знам дали си въобразявам,но аз усещам пърхане в коремчето,а вие?

# 154
  • London
La Catrala преди малко си го премерих и ми е високо 130/75,а по принцип съм с ниско 90/60.Айрана знам,че нормализира кръвно.Казаха ми и чай от коприва,че сваля,но не знам дали мога да го пия? newsm78

Премери го втори път, винаги при първия с апарата е малко по-високо. 130 е на границата, не е за притеснение, а до 90 долна е нормално. В границите си така че спокойно, но пък ако принципно си с доста ниско може просто организма да не ти се чувства добре с такива параметри. Измери го след малко пак. Peace Хапни чесън, ако е от кръвното ще се нормализира.

# 155
  • София
Ехааааааа,изчетох Ви най-накрая newsm44
Ние с бебко сме добре,ФМ ни е идеална,БХС няма да правя направо амниоцентеза.Раждането живот и здраве ще бъде в болница Надежда,там съм лежала 2 пъти за лапароскопия и за задържане и съм безкрайно доволна и спокойна там,а и бебо там е сътворен Laughing Предположенията за пола са 70/30% за момче,имена сме измислили отдавна.За момиченце Анисия(свекър ми е Ангел),а за момченце Славян(свекърва ми е Славянка).Баща ми,който почина преди много години се казваше Александър(Сашо) и така ще му вземем първите буквички.Свекърва ми протестира за името за момче,защото иска ако си дойде на празник да се кръсти на него,ама няма да я слушаме изобщо.Ако има човек,който да заслужава бебето да се кръсти на него това е тя.Тя ни е и морална и финансова и всякаква опора-заслужава си жената Hug
Миналата седмица мъж ми ме заведе на Илиенци и ми купи панталон за бременни за 28 лв,отделно на едни мои дънки им отрязах горната част с джобовете и колана на около 15см и прикачих щтрих(това е ластичния плат,който е в горната част)и сега си имам удобни панталони за бременеенето.
Отслабнах 5 кг след като забременях и не съм качила и грам от тогава,много съм доволна.Хапвам разхлабващи храни и много плодове,защото имам проблеми с тоалетната-не спирам да пишкам и едва успявам да а...м.Либидото ми доста намаля и слава Богу,защото имаме пълна забрана за секс.
Айде стига съм писала,вече ще се включвам редовно в темите,които дискутирате Peace

П.п.Булките ни са разкошни,ние нямаме брак и това въобще не стои на дневен ред,обаче едва ли има по-всеотдаен и грижовен бъдещ татко от нашия kiss

# 156
Същи да попитам как сте кръстили тайната група във Фейсбук За да се присъединя Simple Smile

# 157
  • Сидни
Много хубави имена , Юли,
Славян много ми допадна!
Не съм се сетила за Илиенци за дрехи, сигурно има далавера там да се отиде.
Може ли да дадеш линк към тази болница "Надежда", вече няколко пъти е споменавана, а аз не знам защо май не я намирам.
Мерси

# 158
  • London
Александър ми се струва пренаситено вече от употреба. В класа може да има поне 5 Сашовци както е тръгнало да се ползва в последно време. Славян наистина е интересно име, но не забравяйте ние преди всичко сме траки. Mr. Green Та мен ме вълнуват много стари тракийски имена, ако някой напипа нещо интересно да подхвърля насам. Става дума за мъжки, женско отдавна имам избрано. Mr. Green

# 159
ееее няколко дни пропуснах Бг-мамата и заварвам изписана предната тема,че и нова до 10та страница.Четох до 5 хахаха Simple Smile
Я да питам има ли други като мен,които не са правили БХС1 ,но ще правят БХС2 ?От начало не бях сигурна,но сега започнах да се навивам...И нещо което ме тревожеше и през първата бременност сега пак започва да ме гвожди..тъй като не съм карала Рубеола,а имам малко дете и съм в контакт с дечица се чудех има ли накакъв тест,който да си направя и да проверя,дали имам нужния имунитет срещу болестта ,за да съм по-спокойна.Питах лекаря си и той миказа ,че нямало такъв....

И аз това много го мисля.Никакви шарки не съм карала,а и сега като дребсън тръгна на ясла,само се моля да се размине.
     И аз от няколко вечери го усещам това пърхане в корема.Първо мислех,че си въобразявам,но щом има и други усетили ,значи наистина може да е то.С първата бременност го усетих чак към 22 седм.,т.к бях с предна плацента,та затова сега се зачудих ,че е толкова рано.

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 13:37 от pisiana

# 160
Pinkaaa Радвам с че се появи,не съм те засичала мисля в последние 2 теми и те мислех,а ти си си била тук че и усещап бебо вече Simple Smile
Аз също соделих,че усещам бебка понякога..С предната бремнност бях с предна плацента,но си усетих беба пак доста рано към 15-16 .Но сега започва кофтито,усещаш бебо 1 ден,после 2 дни нищо,поне първия път бях така и сега май е така..Така че мами не се шашкайте ако отначало не го усещатате всеки ден,поне няколко седмици докато порасне ще е така..
pisiana Аз и за това се въздържам да я пусна на ясла сега,май ще изчакам до февруари,тогава ще съм и в по-напреднла бременост.. относно шарките сега четох,че на 12-13г са правени имунизации на момичетата повторно и би трябвало все още да имаме нужния мунитет

# 161
  • София
Аз от няколко седмици усещам движенията на бебо- точно като движения са си-никакво пърхане. Снощи дори показах на детето и таткото и малката много се радва и въодушеви.
И с предната бременост доста рано усетих бебето:)

# 162
Аз още не съм усещала бебо, но е още рано при мен, а и с тази предна плацента....едва ли ще е скоро. Първото си дете го усетих в 17 седмица и тогава дори бях със задна плацента. Вчера на прегледа аз друго видях- явно и второто ни детенце ще е момче! Въпреки , че и за това е рано, но понеже пуснах БХС и д-ра го гледа за да запишем цифрите за изследването и накрая бебо тръгна да се обръща и застана с разкрачени крака и той вика" Какво е първото детенце?" И аз казвам" момче" и той вика" е това няма да ти казвам какво е", и понеже и аз имам монитор и виждам всичко, като погледнах монитора и гледам той ми сочи с мишката, трите топченца( така изглеждаха) Аз възкликнах " момче", и той вика" Е ти го каза". Разбира се за да се застрахова все пак каза че още е рано и половите органи най- добре вече се виждат след 14 седмица. Но за мен е ясно че ще е момче, искаше ми се и на мен много да е момиченце, но каквото дал Господ, това ще е, само искам да е живо и здраво!!!
Пак дълъг пост стана! Сори!  bouquet

# 163
И пак аз  Laughing но да кажа, че отворих първа страница, защото мислех, че има инфо как се слагат лентичките, че вече съм забравила и за да не ви занимавам вас с тъпи въпроси. И каква приятна изненада, че вече съм добавена на първа страница! Много благодаря!!!   bouquet

# 164
  • София
Много хубави имена , Юли,
Славян много ми допадна!
Не съм се сетила за Илиенци за дрехи, сигурно има далавера там да се отиде.
Може ли да дадеш линк към тази болница "Надежда", вече няколко пъти е споменавана, а аз не знам защо май не я намирам.
Мерси

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=724872.0

Това е темата за Надежда в Бг мама,има доста инфо.Болницата е открита на 13 01.тази година и има най-добрата техника в българия.Предлагат прекрасни условия за раждане и престой.

Александър ми се струва пренаситено вече от употреба. В класа може да има поне 5 Сашовци както е тръгнало да се ползва в последно време. Славян наистина е интересно име, но не забравяйте ние преди всичко сме траки. Mr. Green Та мен ме вълнуват много стари тракийски имена, ако някой напипа нещо интересно да подхвърля насам. Става дума за мъжки, женско отдавна имам избрано. Mr. Green

Името Александър много го харесвам,а и баща ми беше изключително добър човек и ако не беше починал може би щях да настоявам момче или момиче бебето да се казва Алекс,но няма как,няма да го кръщавам на починал.
За мен по-скоро е важно детето да има Имен ден-Анисия има на 30 декември,а Славян на 5 декември.Нямам търпение вече да разбера Ани ли ще е или Слави Joy

Общи условия

Активация на акаунт