Априлките започват да се питат, кога бебоците за първи път ще ритат.

• 30 936
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
  • в 1001-та нощ
Честито за добрите резултати, много са вълнуващи тези срещи с бебешоните  Blush

Не ми се е налагало - размърдване - щом са казали кафе и кола - адренализирай дребосъка  Blush

# 136
  • London
Аз се чудя какво ще стане, ако пак не е в позиция да се види врата. Така до безкрай ли ще си играем на котка и мишка? newsm78

# 137
  • в 1001-та нощ
Ще Ви се разтанцува др. път и ще Ви се фръцка във всички посоки  Blush

# 138
Сладурани искам да ви се похваля, че ми казаха едно хубаво момченце за, което много се вълнувам и искам да е живо и здраво  Hug Hug  bouquet надявам се и вашите сладури да са живи и здрави а вие за какво се готвите Simple Smile  Crazy

# 139
Ако те следи един и същ лекар и на феталната и на ЖК, не е необходимо.
Не е един и същ лекар, но все пак реших да отида. Като цяло прегледите ми са доста бързи - размери и пулс на бебето, околоплодни води, плацента и айде, до следващия път (Това на частно, а на държавното да не говорим). А тези неща мисля на ФМ ги гледаха, затова се чудех... но все пак ще отида.

LaCatrala, до следващия преглед колко пъти ще се е завъртяло....не е гаранция, че ще е в идеален профил. Като казахте кОла - в къщи я ползваме само за чистене на ръжда и между другото страхотно действа. А и някой беше споменал за налепи по гърлото - гаргара с кОла всичко отлепя  Peace Но без да се гълта после Grinning

Харесах си къде да бъде йогата, ето - http://www.yogavidya.bg/bg/home. Преди ходех в Янтра, но сега не ми се разкарва до там, малко ми е далечко. Мисля да отида още утре Simple Smile

Аз съм вече +4кг Sad Което щеше да е добре, ако ядях много. Само че апетит нямам, ям главно салати и плодове....Имах период, в който адски много ми се ядеше солено - чипс, снаксове, царевични пръчици.....та може и от тогава да съм лепнала, иначе менюто ми изобщо не се е променило от преди, даже съм намалила количествата заради липсата на апетит. Е, после ще се свалят, няма страшно Simple Smile

# 140
ееее няколко дни пропуснах Бг-мамата и заварвам изписана предната тема,че и нова до 10та страница.Четох до 5 хахаха Simple Smile
Я да питам има ли други като мен,които не са правили БХС1 ,но ще правят БХС2 ?От начало не бях сигурна,но сега започнах да се навивам...И нещо което ме тревожеше и през първата бременност сега пак започва да ме гвожди..тъй като не съм карала Рубеола,а имам малко дете и съм в контакт с дечица се чудех има ли накакъв тест,който да си направя и да проверя,дали имам нужния имунитет срещу болестта ,за да съм по-спокойна.Питах лекаря си и той миказа ,че нямало такъв....

# 141
Здравейте на всички мами от мен!
Аз досега ви хвърлях по един поглед по диагонал, но понеже бях с отлепване, прокървих и малко в болница полежах, не се престрашавах да пиша. Днес бях обаче на преглед и моя доктор ме поуспокои, че засега добре са нещата, но още 2 седмици ще съм на утрогестан! Иначе плацентата е предна, но това се очакваше! Малко се олях, като за първи пост!
Аз съм от Русе, на 32 години и това ми е втора бременност, с термин 25.04.2014г. Надявам се да ме приемете сред вас въпреки късното ми включване!
И едно последно отклонение: така като гледам се засичаме с Dallcheto, с която бяхме заедно в " февруари 2010" но аз там не съм писала много, а по скоро във фейсбук групата!
Толкова засега от мен!!!

# 142
И нещо което ме тревожеше и през първата бременност сега пак започва да ме гвожди..тъй като не съм карала Рубеола,а имам малко дете и съм в контакт с дечица се чудех има ли накакъв тест,който да си направя и да проверя,дали имам нужния имунитет срещу болестта ,за да съм по-спокойна.Питах лекаря си и той миказа ,че нямало такъв....

Рубеолата е опасна само, ако се заразиш по време на първия триместър, а като гледам вече си в 14г.с. така че не се притеснявай. И аз не съм я карала по спомени на майка ми и много се притеснявах, но вече от няколко места така ми казват ( и то все лекари). Плюс това рубеола почти не се среща вече Simple Smile

# 143
добре дошла devil4e

Аз да ви попитам какво използвате за премахване на окосмяването в интимната област  newsm78

# 144
От втория месец минах на бръснене.

# 145
  • София
elipepova, по принцип се щавя сама у дома - единствено с кола маска, рядко (ако ме мързи) - бръснач, от десетилетия ползвам кола и на някои места почти вече нищо не расте, а от последния месец почти нямам "флора" - особено по краката:) ама това последното вече си е хормонално; ползвам апаратче с пълнители на амрита, ако на момента нещо се наложи и нямам пълнители, си взимам течна на кара, която стоплям на водна баня - по принцип не ми е приятно и хигиенично да се "чепя" в салони конкретно за тази процедура и затова го правя, пък и си избирам кола, специално за всяко място, което обработвам - кожата ми е много тънка и чувствителна и няма как

devil4e, привет!

maminka85, има тест за антитела на рубеола, ако излезе положителен - значи ги имаш, т.е. си я карала; но Sun~shine вече ти е писала как стоят нещата с тази шарка, така че - споко.

# 146
Добро утро мили мами!
Да ви се оплача,че от 2 дни съм с зверско главоболие.Вчера чак ми се гадеше от болка и ми идваше да Banghead Знам,че може да се пие парацетамол ама без резултат.Почти не съм и спала тази нощ,все едно някой ми беше седнал на главата.Имам едни лепенки за мигрена,които се слагат на челото и са като студен компрес,но са моментно облекчение.Някой ако знае други методи нека сподели,че не се търпи вече. ooooh!

За обезкосмяването съм на бръснене,но като порасне големия корем не знам как ще се справям.Поне сега от хормоните много бавно растат навсякъде.

# 147
  • London
По отношение на кока-колата не вярвам една чаша преди преглед да навреди толкова. Кафе по не бих пийнала, защото от него ме заболяват бъбреците и по вероятно някое капучино да си спретна. Но все пак ще послушам лекарката за да имаме оптимално виждане и да може да се реализира теста.

Ели, според мен главоболието може да е признак на високо кръвно в даден момент. Не е зле, ако имаш възможност да го премериш за да изключиш това като възможност.

# 148
В един друг форум четох за бременни, които пият панадол, когато парацетамолът не им действа.. Според личните им лекари съставките на парацетамола, който продават тук, били слаби.. Консултирай се с твоя ЛЛ или АГ, а и аптекар(к)ите обикновено са наясно  Peace

# 149
  • в 1001-та нощ
добре дошла devil4e

Аз да ви попитам какво използвате за премахване на окосмяването в интимната област  newsm78

аз съм с фотоепилация от 6г и не се налага изобщо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт