Априлките започват да се питат, кога бебоците за първи път ще ритат.

• 30 912
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
  • в 1001-та нощ
Благодаря Момичета   bouquet

Утре имам обстоен преглед и вероятно вторник хоспитализация, сряда серклаж и до края на седмицата у дома, надявам се  Blush

Вълнувам се утре за срещата с бебо  Blush

# 571
  • Sofia
Стискам ти палци Алена всичко да мине наред при теб. И аз утре имам среща с бебо, цял месец не съм го виждала.
Върнахме с еприди малко от бебеманията, доста първи впечатления и информация събрахме. На мен лично доста ми допаднаха нещата на cangaroo  там харесахме количка, сгъваема кошарка и шезлонг. Хубав дизайн, практични и на добра цена. Вие момичета имате ли впечатления от тази марка? Харесахме и разни други полезни неща, като един закопчаващ се слинг и други дреболии, но пазаруването по-нататък. Сега почвам да отмятам по списъка, малко по малко какво, откъде и за колко.

# 572
На мен лично доста ми допаднаха нещата на cangaroo  там харесахме количка, сгъваема кошарка и шезлонг. Хубав дизайн, практични и на добра цена. Вие момичета имате ли впечатления от тази марка?

Имаме сгъваема кошара, не я ползваме често, но като цяло сме доволни от нея. Марката е хубава, и на мен ми харесват като дизайн Simple Smile

А.l.e.n.a, успех  Hug

# 573
  • София
a.l.e.n.a., моля се всичко да мине успешно   bouquet

# 574
  • London
Как сте сладурани? Mr. Green Аз днес съм адски щастлива, защото си закупих кисело зеле от турския шоп и сега си правя сърми. Не съм яла сигурно от 2 години, но имам ужасно желание да го направя. Embarassed

Иначе пообиколихме днес по шопинг центровете и си купих много хубави боти, ниски със антишокова подметка гумена и са естествена кожа. Абе муцунки!!!! Mr. Green Вземах си и два съпортив сутиени. Гледах и за клинове, но или бяха хипер грозни или пък с тесни ластици и не пригодии за голям корем и се отказах. Гледах и за зимни якета, нищо подходящо не видях и така ще поръчвам онлайн някои неща, др. по-натам и така. Явно няма да стане с едно излизане. Гледахме и дивани в магазин за мебели, набелязах 1-2 , но решихме да си направим подарък за Коледа с един нов диван, масичка и ми се ще едно голямо огледало зад дивана дълго над него. Mr. Green Тук тази нощ се очаква не виждана буря от десетилетия пък да видим как ще мине, ние сме точно на брега на Темза и дано няма нещо наводнения и истории. А вчера да ви се оплача на мъжа ми са му разбили шкафчето във фитнеса и са му отмъкнали единия телефон, който глупаво е държал там, слушалки, карти от различните вериги за пазаруване където имахме събрани точки, картата за транспорт и тн. Whistling Чудя се как в 21 век няма камери в съблекалните по фитнес залите, катинара направо бил оскубан и той се съмнява дори в чистача, който се мотаел там. Кофтито е , че на този телефон имаше куп номера, които няма на др. и изобщо голяма галимация сега се получи. Tired Като изключим това всичко е наред, пожелавам на мамитата, които тези дни са на прегледи успешни такива и приятни срещи с бебоците. Heart Eyes

# 575
  • в 1001-та нощ
Мерси Момичета  Blush аз днес правих месеница ..... мъжете пазиха фурната  Joy hahaha и не успях дори да я щракна  ooooh! с изваждането от фурната я напръсках и завих и докато изялза за 5 мин от стаята беше атакувана вряла   Joy hahaha Вече няма нищо ..... но и раздадох насам-натам - наоколо  Blush

Една идея - ако някой прави хляб, вместо 1 ч.л. захар - слагам 2-3 - не пречи за втасването, също 3 ванилии и няколко с.л. кокосови стърготини - хлябът став ауникален, не е сладък, но е супер неустоим.

Единственият недостаък е, че свършва за 1 ден  Blush

# 576
  • София
a.l.e.n.a, имаш стиснати палци и от мен. Успех  newsm10

# 577
Ех най-накрая на спокойствие да взема да вляза и да прочета, а и някой ред да драсна!
La Cartala, гледах по новините за очакваната при вас буря, никак не звучеше добре, ще те мисля! Леко съм шокирана от обира на мъжа ти- малеееее и в белите страни още крадяли на дребно! Аз не живея в илюзорен свят, ясно ми е как стоят нещата, но този вид кражба малко ме изненада  Thinking   Иначе честити да са ти новите придобивки, да си ги носиш със здраве!
Ние утре с малкия заминаваме за Варна, че там го водя на класически хомеопат на определено време и стана вече времето, но ще сме с приспиване в приятелка за два дни и се надявам и аз да пообиколя в мола до мойта дружка, че да видя и аз Н&М и любимото ми Gianni дали няма някои готини ботички и за мен, че и аз искам да си взема!
Момичета виждам разготвили сте се и вие този уикенд и то няма лошо, обаче много съм надебеляла и малко трябва да се поогранича аз, че наистина слон ще стана, а е рано още!
Хич не ми минава времето на мен, а незнам за вас!!!
Лека нощ от мен! Hug

# 578
Клинът ми за бременни от H&M вече е направо незаменим за мен. Само дето като го купувах много бързах и нямах време за пробване, после направо го изпрах без да го обуя и накрая какво да видя - две дупки на шева отстрани. Но заших си го, сега не е идеален, ама е толкова удобен. Ходя с него и на йога, и вкъщи и навън - с туники, дълги пуловери, поли, не го свалям вече. Мисля да си купя още 1-2, но ми се искаше различен от черен цвят. Знаете ли къде има?

Аз тези дни готвех зеленчуци на фурна (правят се супер лесно, режете на средно едри парчета каквото намерите в хладилника - картофи, моркови, червени и зелени чушки, лук, гъби....) разбърквате ги с малко зехтин, малко водичка и мятате във фурната за около час с 2-3 разбърквания. Накрая поръсвате с чесън и нарязан магданоз. Щом и много месоядните ми роднини ги харесаха, значи стават Simple Smile
Иначе следващите дни ще сме на леща, боб, ябълков пай и таратор. И аз си купих кисело зеле Simple Smile Ще го правя на фурна с ориз

# 579
Добро утро ,момичета! Да се запиша за днес първа, ама вие май хич не спите, като гледам до колко часа сте писали.
Алена и от мен успех, ще чакаме хубави новини.
Аз пак бях с нетърпимо главоболие  вчера, май бях вдигнала кръвно, но апарата го нямаше покрай мен и не успях да го измеря.Въпреки всичко успях да поизчистя, че с двамата разбойници вкъщи и аз цяла седмица на работа става направо страшно.
Чакам и аз с нетърпение срещата си с бебо в сряда, при мен мина повече от месец, откакто не сме се виждали.
Девилче и аз съм много напред с килограмите, а не съм увеличила храната кой знае колко? newsm78Направо се  плаша какво ще става до края, но живи и здрави после ще отслабваме.

# 580
  Добро утро и от нас!Алена,стиснати пръстчета и от нас и успех! Hug
   Иначе с килограмите в момента съм на онези,с които забременях.Първите 2 мес.бях свалила 2кг.,които в момента качих,но аз  не се ограничавам в храната и ям почти всичко 4 пъти на ден по малко заедно с детето.Но и с първата бременност започнах да качвам в 5-ти мес.,като общо качих 15 кг.,от които 9 свалих веднага в родилното.Другите постепенно за 1 г.се стопиха,макар че диети не пазих,т.к кърмих.Не ги мислете тези кг.,ще ги сваляте след това.

# 581
  • Sofia
Доки днес ме изненада малко с Феталната, аз мислех след 1-2 седмици, но тя каза днес, утре БХС. Вече със сигурност чакаме момченце, но на мен такова си ми беше и вътрешното усещане през цялото време. Всичко за сега е перфектно, надявам се до края да е така със всички ни. Да си обменяме само добри новини и да споделяме много положителни емоции.

Усмихната седмица ви желая, момичета  Simple Smile

# 582
Sun~shine , от магазина на НМ ли го купи клина? Би ли погледнала в сайта им да ми кажеш кой е моля те, търся си и аз, но не съм ходила до магазина им да видя, а и си поръчвам онлайн от английския им сайт и ми е по-изгодно.  Има ли го някъде тук според теб?! http://www.hm.com/gb/subdepartment/LADIES?Nr=4294928766#pageSize … amp;Nr=4294928766

Успех на Алена със серклажа!  Praynig

И честито за новите мъжки попълнения в темата, за сега май дамите се броят на пръстите на едната ръка, ще се покажат по-късно явно.  Grinning

Какво се случи с маймун някой знае ли, не съм във ФБ групата ви и сигурно там се е обсъждало?! Много я мисля.  Rolling Eyes

Аз започнах да чета за количките, силно съм затруднена, само знам, че ще я купувам онлайн, че тук цените са уауу.

На кг съм +1, коремчето лееееко се показва, но само по бельо се вижда. Иначе я усещам от 2-3 дни, особено вечер като полегна така сладко ме гъделичка и побутва.  Heart Eyes

# 583
Здравейте момичета!
a.l.e.n.a Успех и от мен, пожелавам ти всичко да мине безпроблемно!
Monadirs ние имаме столче за кола на Cangaroo, много сме доволни - ползваме го активно вече около 2 години и е като ново. Като цяло харесвам всичките им продукти.

Аз съм на преглед в сряда сутринта, надявам се да успеем да видим пола вече, много съм нетърпелива да узная макар да нямам предпочитания, само всичко да е наред. Ще се отчета след това. Иначе и аз вече започнах да усещам леки движения, но все още рядко и не всеки ден.

Хубава и усмихната седмица на всички!

# 584
  • Sofia
Аз забравих да споделя какво ми хареса на изложението - ето този слинг, който се закопчава и е мног лесен за употреба и носене:
http://www.ibebe.bg/sling/thebabasling.html

Това е едно от нещата, което със сигурност ще си взема по-нататък.
Аз само веднъж усетих нещо като пърхане в корема и от тогава все се ослушвам, но не се е повторило, а много искам да си го усещам всеки ден, да си знам, че е там и шава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт