Априлките започват да се питат, кога бебоците за първи път ще ритат.

• 30 919
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
А аз се записах за преглед в сряда, тогава ще ми вземат кръв и за втория БХС.Ще направим уговорка и за ФМ/ докторът, който ми води консултацията е и специалист по ФМ/.Чудя се и аз като вас дали да не я изтегля за 19-20 г.с., уж възрастта не трябва да ни плаши , но за всеки случай!Една приятелка преди няколко месеца  се наложи да прекъсне бременността си около 20 седмица, много неприятно, а и при нея беше първо и желано детенце.

# 556
  • Nova Zagora
Да споделя и аз моята рецепта против запек...печена тиква с компот от сини сливи. Хем е вкусно,хем много витаминозно! Simple Smile

# 557
Момичета, какво ще правите събота и неделя? Нещо ми се изчерпаха идеите.

Ние днес най-накрая казахме на каката. Няма да забравя възхитената и физиономия  Grinning

# 558
  • София
От днес до неделя включително в Интер Експо Център има Бебемания

http://radiovitosha.com/novini/-chovechnostta-ima-litse-na-bebemaniya-2013

La Catrala аз по този начин готвя картофена яхнийка,ще пробвам и с бобец Peace

# 559
И ние мислим да отскочим, надявам се да намерим интересни неща (първа рожба ни е и сме малко неориентирани). Утре ще има и доста именници, ние ще уважим един  Mr. Green Иначе на мен ми се иска и да постегна малко къщата и да я приготвя за зимата (почистване, подреждане и т.н.) докато все още мога  Whistling

# 560
  • в 1001-та нощ
Момичета, какво ще правите събота и неделя? Нещо ми се изчерпаха идеите.

Ние днес най-накрая казахме на каката. Няма да забравя възхитената и физиономия  Grinning

Събота - изпращам мъжете на Сапарева баня - в "новия комплекс" на "топличка водичка'" (лаф на малкия  Mr. Green), а аз отивам на грим среща и всички са доволни Simple Smile.

За неделя мисля, ако е хубаво времето да се качим на Витоша (лека разходка без подвизи) ... ако не е хубаво може да заведем малкия на кино и малко детски увеселения; иска ми се да видим и пързалката и детските забавления в Парадайз, но няма да се напъваме - забавленията на закрито - може да останат за другата седмица - да има всеки път по малко  Blush Да не говорим, че ще трябва да се чисти и готви  Crazy Whistling а мен вероятно другата седмица ще ме няма  Blush

# 561
  • София
Шоколадче, ето идеите на Дневник за този уикенд, програма за дечурлига:

http://www.dnevnik.bg/detski_dnevnik/2013/10/25/2158783_s_decata … 26_-_27_oktomvri/

А по принцип утре и следващата събота на пазар "Римската стена" в Лозенец ще има изложение на екологично чисти продукти от български производители. Във всеки от дните има и нещо като културна програмка, ще е интересно и за децата.

# 562
Много софийски идеи Simple Smile Ние за сега явно сме се насочили към спортен уикенд и ще ходим по мачове. Щеше ми се нещо по така, но не ми хрумва.

# 563
  • сто акровата гора
Аз съм на работа до 12, а после, дано е хубаво времето, изкарваме почивката в разходки навън и срещи с приятели  Party
Запек при мен се появява като повръщам повече, явно се обезводнявам, та основно ми помага вода и айрян. Иначе овесени трици - 3 супени лъжици в кисело мляко. Помага и тиква, правя я на фурна, с мед, а между парчетата пускам сушени сини сливи. Заливам с вода и пека. Става приказна!

# 564
  • София
Шоколадче, извинявам се -  не съобразих  Blush

# 565
Нищо, пак човек може да се подсети за някаква идея Simple Smile

# 566
Добро утро мамчета!
Не съм влизала от седмица,че малко задачки изскочиха,но гледам стремително напредвате в писането. Laughing Аз съм много щастлива,защото вчера бях на консултация и видях малкото съкровище от близо цял месец.Всичко е наред с бебо и беше много игриво,не спря да се върти и малко затрудни доки,но това е положението.Искахме да видим пола най-накрая,но бебо не ни позволи.Понеже всички около мен се интересуват най-много какво ще е,то реши да протестира  явно. Joy
Чувството на тежест и подуване се оказа пак от чувствителна матка.Според доки сега го усещам като тежест,а по-нагоре ще са контракции,коета май не е добре.
Днес мисля да отскоча до Интер Експо Център да разгледам.
Пожелавам на всички лек и слънчев ден!  bouquet

# 567
Мале, мале, колко сте писали! Аз съм леко неадекватна след като Макси беше с бронхит, а сега вече и с херп ангина и сега се борим и с това! Някакъв ужас някакъв ад! Всичко в устата и извън него го боли и е в херпеси, неможе и не иска да яде, абеееее кво да ви разправям! С тия болести, че живот и здраве и за втори път мисля да си го причинявам   Laughing , ама няма как!
Иначе добри идеи за събота и неделя, нищо че са Софийски, но ММ днес е дежурен и без него няма как, а незнам дали и Макси ще е много за дълги разходки, а не му е много до игри!
А иначе довечера сме на имен ден и в тази връзка:
Честит имен ден на всички именници, ако има в темата и рожденици ако има също да са живи и здрави!!!   bouquet
Оказа се че големи проблеми създават моите болнични на работа!!! Бъркам им в здравето се оказва, но пък първия път до последния ден съм работила в големите виелици и тогава угодия нямаше, но не мога да ги мисля! Едно време, като бях по млада все се тюхках какво ще си кажат , че така постъпвам и все за тях мислех и никога за себе си, ама стига вече! Семейството е най- важно! Както казва моя доктор:" работа ще има и ще работиш цял живот, но ще имаш деца един, два или дай боже три пъти, така че помисли си кое е по- важно"!!! И е прав човека, стига съм си правила експерименти със здравето!!!
Алена, ако не успея да вляза сега уикенда от сега ти стискам палци всичко да е ОК и да няма никакви проблеми на интервенцията и ще мисля за теб   bouquet мисля, че всичко ще е наред на финала!!!
Момичета, надявам се от сърце всичко с нашите бебета да е наред, по бързо да минава времето и на финала всички са си гушкаме здравите и прекрасни бебчета!!!

# 568
Докато си болничен и после майчинство никой нищо не може да направи
Гледай си здравето и бебето това е по важно Simple Smile)
Хубава неделя на всички утре Simple Smile
Алена не знам кога влизаш , но ти желая успех и аз съм сигурна , че всичко ще е наред

# 569
Имам нужда да се почувствам малко по-добре в кожата си и реших да отида на малко козметични процедури. Искам да питам конкретно за ултразвуково почистване на лице, съвместимо ли е с бременност? Може да е глупав въпрос, но наистина нямам идея и вече свикнах да питам навсякъде за всичко дали става и за бременни....
Малкият се събуди, щях да пиша повече, но ... после Simple Smile

P.S. Всъщност си намерих отговор на въпроса - не се препоръчва (според http://revita.bg/1145/zdrave-i-krasota/ - случайно намерена статия с гугъл, но все пак няма да рискувам точно сега)

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 16:51 от Sun~shine

Общи условия

Активация на акаунт