Априлките започват да се питат, кога бебоците за първи път ще ритат.

• 30 920
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
  • London
Това, което прочетох на много места Рая е , че бебока се усеща от 16 до 25 седмица за пръв път. Тоест преди това поне научно усещанията се определят като внушение. Пожелавам ти лека бременност и да ни удостояваш с присъствието си в темата честичко. Добре дошла! Hug

# 541
И ето,че аз пак се включвам,неразбралата нещо  Laughing значи случаят е такъв: издадох си болничен 4-дневен,миналата седмица и съм заведена в отделението,болничния ми трябва да бъде прекратен във вторник,а аз все още се водя работеща,трудовия ми договор е още валиден,а от сряда или четвъртък ще си започна лекциите,което разбира се означава ,че ще накарам счетоводителката да ми прекрати трудовия договор,и следващия болничен ,който трябва да ми издадат е 20-дневен и трябва да бъде поет от университета ,така ли?

# 542
  • в 1001-та нощ
Dao  Hug благодаря   bouquet

rayahr  Hug добре дошла, не ми е известен такъв метод,  просто вярваме, че всичко е наред - до следващия преглед  Blush

# 543
Рая, няма начин да усещаш бебето в 12та седм., просто мислиш позитивно и чакаш всеки следващ преглед.  Grinning

babyboopk, ще се записвам през пролетен семестър във един ВУЗ в Пловдив, има и в Сф в някои университети, провери в сайтовете им, прочети и темата, която дадох по-рано и честито за девойката.  Grinning
Благодаря и за поздравите за моята мома.  Heart Eyes

Аз съм много уморена и физически и психически тези дни, имам нужда от повече почивка,ама обещах,че ще работя без спиране, та ще устискам, само живи и здрави.

Аз съм на ФМ в 22г.с. при д-р Д.Марков, същия ден съм и на ехокардиография в Национална кардиологична болница, сама взех това решение, на ФМ всичко изглежда наред с бебето. Второ БХС също няма да правя.

# 544
Дами, извинявам се че така нахлувам в темичката ви, но предполагам че повечето от вас са минал по този път и искам съвет. Препоръчаха ми да отида на БХС при Д-р Стратиева в 1АГ. Да обаче, където и да питам за нея всички ми казват, че е специалист по Фетална Морфология и няма общо с БХС. Днес звъннах да попитам за 1АГ за БХС, оказа се точно както си и мислех - отивам там на ехограф, плащам си ехографа и след това се вдигам за да отида до Майчин Дом да ми взимат кръв... Задължително ли е да се ходи на специален ехограф преди излседването или може и със снимка от ехографа при гинеколожката, която ще ми е на ЖК? Как мислите?  newsm78 Объркана съм доста...

# 545
Уфф току що ми се случи нещо доста неприятно и много се уплапших Sad .Приспивах малката и както бях легнала с нея сърцето ми "прескочи" няколко пъти (нещо като аритмия май се поучи) ,уплаших се и с изправих,пих вода и започнах да дишам дълбоко и ми мина.И друг път ми се е случвало да ми "прескача",но най-много по веднъж..Тези дни почти всеки ден имам за малко сърцебиене (усещам сърцето си да бие по-силно,не по-бързо)

# 546
  • London
Немой се шашкала от повишените хормонални нива е най-вероятно.

И въпреки това пробвай да спреш кафето да видиш как ще си без него Wink

# 547
  • София
bubche12, прочети публикацията ми в края на стр. 36. Там съм писала подробно за Център за жената "Света Петка" /в сградата на 20-та поликлиника, София/, в който работи д-р Виолета Стратиева.Вземи координатите от интернет страницата на този център и се запиши за БХС, той се прави на място в центъра след вземането на венозна кръв. Иначе, д-р Стратиева има договор с 1 АГ да участва в екип при раждане.

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 14:41 от rayahr

# 548
Оооо спирам го веднага..Сега това се получи след като пих малко кафе,не ми се вярваше да е от него,но много съвпадения станаха и явно сега съм предразположена и ми действа така...Я ми предложете ободряващ билков (не черен) чай с който мога да го заменя

# 549
Здравейте аз тази седмица май още не съм писала  Simple Smile но с работата е така... но да ви попитам някоя от вас да има запек и как се справяте - напоследък ми е голяма мъка

# 550
Здравейте и от мен  Simple Smile Току що си запазих час при Марков за ФМ на 16.12 ,тогава ще съм 21+ .

Здравейте аз тази седмица май още не съм писала  Simple Smile но с работата е така... но да ви попитам някоя от вас да има запек и как се справяте - напоследък ми е голяма мъка
-при мен повече зехтин в салатките ми действа идеално  Simple Smile

# 551
  • London
А мен пак се опитва да ме наболва гърло и слепоочия. Мислех, че съм се отървала вчера, но след като проветрих днес и пак се обади проблема. #Crazy И така с ментичка чайче съм сега и се надявам на подобрение. Tired

# 552
Аз спрях хляба (сутрин си варя зърнени каши за закуска), намалих много картофите и ориза и увеличих водата, мазнините (зехтин и сметана), зеленчуците и плодовете. Има ефект:)

# 553
  • London
Мойта рецепта за запек ви я казах одеве, бобец. Joy Даже сега се къкри в кухнята и след малко ме чака една купичка. Blush Heart Eyes

# 554
Г-жа Гертруда Смехуркова ще се разстърся, значи. Благодаря ти  Hug
Irchooo пробвай с нещо мазничко, зеле (макар, че може и да раздуе). Аз от много години си патя с това и най-често са ми помагали сини сливи, круши, активия с мюсли рано сутрин на гладно. И сега малко като ме "запече" и хапвам мюсли (задължително с ленено семе) с кисело мляко и на другия ден веднага има ефект. Забелязах, че и червено цвекло с моркови така ми действа. Дано нещо проработи, че е голям кошмар с пълно черво (поне за мен.. ooooh!)

Общи условия

Активация на акаунт