Априлките започват да се питат, кога бебоците за първи път ще ритат.

• 30 905
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
La Catrala    Въобще не съм споменала,че майките,които дават пари за друго,но се чудят дали да направят БХС,са от форума!Ама как едно вземане на кръв от вената може да навреди на бебето,моля ви се!БХС е кръв от вената,това не е за чудене!

# 91
  • London
Хубаво де, ама аз съм зад граница и докато ми се изяснят тези съкращения на български как да знам кое е вземането на кръв, кое другото и тн. Реално Амниоцентеза се оказа това, което поне аз не смятам да правя и носи рискове. За др. смятам всички бяхме единодушни Simple Smile

Снимах си корема преди малко. Joy Хайде да споделим всички по една тумбеста снимка. Интересно ми е дали според бабината девитина за форма ще се пръкне и пол? newsm78

# 92
Елена и Алена, много свежи и красиви сте, момичета! И аз ще ви се покажа сигурно като станат снимките  Blush .

La Catrala , направо си имаш голям корем пред моя, моят никакъв го няма, не съм мръднала и грам все още.

# 93
  • Земя създадена от Бог Mallorca
elenaz, Г-жа Гертруда   Честито,  bouquet
a.l.e.n.a   Много хубаво си направила темата!
La Catrala   И моето коремче е леко увеличено,гърдите ми също са наедрели Blush
За апетита,храня се по два пъти на ден,но хапвам и по 3-4 ябълки,а и крем супи.Месо и сладко -НЕ Crazy
За килограмите,качила съм 2кг.

# 94
  • London
Еми таткото е грамада, аз съм 1.56 висока , а той... мъжище високо с големи стъпала, ръце, мускули. Тотална противоположност сме, крачун и малчо сме, ама какво да правя и аз искам здрав балкански мъжага и бягах от тия 1.65 , 1.70 къде щяха по да ми се вписват на миньонството:35: Ще ми разкаже играта някое грамадно бебе. hahaha Дано се пооформи нормално, че нещо на пъпеш ми мяза. А това отгоре скочи напред преди 2-3 дни изведнъж.

# 95
  • USA
Страхотни булки!

Апетит нямам никакъв, но се тъпча постоянно, всеки 20-30 мин., защото иначе повръщам,. Килограми съм качила много, но не ме интересува. Аз по принцип не съм никак дебела и затова при мен 20-25 кг. няма да са проблем. Предният път свалих всичките 20, макар че с последните 2-3 се озорих.

Моят корем е по-кръгъл, така беше и първият път, започва от гърдите.

За либидото, хич не ми е до това, към повръщането добавям и зверски запек Sick.

Момичета, как качвате снимки така?

# 96
 Laughing не знам как да ви смогвам
във вторник видяхме коалчето  Heart Eyes, добре беше, пак бая скачаше, но докторката даде предположение за пол (че на феталната не успяха да го видят). ще видим след месец дали ще се потвърди. иначе ми спират някои лекарства, дават нови и още малко лежане.
термин 08.04.  Laughing, но май ще се появи през март
първо коалче
моля по пълните дами от софия да споделят къде има дрешки  Embarassed, панталони най-вече ме интересуват. сестра ми донесе дънки и гащиризон, но тя е по-слаба от мен, и още от бедрата  ooooh! Laughing не ми стават... ако си стоя само в къщи не е голям проблем  Laughing, но трябва и до болницата да се ходи.

# 97
хехе, La Catrala, направо ме конкурираш  Laughing В коя седмица си? И аз съм с доста силно изразени форми, ще снимам довечера и ще покажа.

Я, да ви питам, мацки, случайно някой от вас усеща ли вече движения? Особено тези с второ могат да усетят по-рано. 

# 98
  • London
12 седмица и 3 дни по калкулатор и дата на първия ден от последния цикъл. Може да се окаже, че съм и на малко по-малко седмици според зачеването, което беше на първи съдейки по овуто. И най-интересното е , че горното днес си лягаш все едно без него на др. ден гледаш издуто под циците. Луда работа.

Е ние дето сме с първо, поне аз дори не знам какво трябва да усетя. newsm78 Joy Щото може черва да къркорят, нещо да те ръчне или боцне, как да разпозная ритник, шаване...? Thinking

# 99
La Catrala, описват го различно - някои като рибка в корема, други като пърхане или погалване отвътре, може като почукване. Не очаквай ритници толкова рано, те ще дойдат после.

# 100
  • в 1001-та нощ
maimun77  Peace качваш ги някъде и тук даваш линк  Peace

Движения не усещам и не вярвам да се случи в идните седмици  Peace

# 101

Много обичам да гледам булки, били сте прекрасни. И ние мислим като се роди бебо и порасне да правим църковния Simple Smile

Да попитам нормално ли е от време на време да ми се вие свят,става ми така все едно ще припадна всеки момент, в книгата, която чета пише, че от 4 месец е възможно, но ми е много кофти особено ако съм някъде навън. Ставало ми е така 2 пъти, но пак е кофти.

За коремче имам си малко, даже ако съм с прилепнали дрехи си личи.

Нямам никакъв апетит, даже си мисля, че от това понякога ми става зле  newsm78

# 102
  • London
Ами дават го като нормален симптом световъртежа, ниското кръвно, не е като да е нещо изненадващо. При мен го няма, но все пак не всички симптоми се застъпват при всеки. Даже мисля, че този е често срещан. Не се тревожи, пий вода може и да се дехидратираш от това също става зле. Peace

# 103
Elenaz, честито! Много хубави булки сте били, момичета!
Аз не мога да кажа, че апетита ми се е променил, килограмите ми също са без промяна за момента. Иначе без дрехи и с прилепнали такива вече леко ми личи Simple Smile Най-осезаема е промяната в сутиена - вече е с 1 размер по-голям и имам усещането, че може и да не спра до тук. Може и да си въобразявам, но снощи сякаш усетих някакво движение, каквото никога до сега не съм усещала, но все пак е рано и за това не мога да съм сигурна.

# 104
  • Nova Zagora
с Предишната бременност усетих първите движения към 4-я месец и после исках постоянно да ги усещам,защото така знаех,че бебчо е добре.
Аз сега имам друг проблем...мисля да започна да пия зелен чай, според предишния ми гинеколог няма никакъв проблем. Бях го спряла заради повръщането,но след като вече отшумя мисля пак да почна. Някоя от вас пие ли го и има ли причина да се притеснявам от употребата му????

Общи условия

Активация на акаунт