Априлките започват да се питат, кога бебоците за първи път ще ритат.

• 30 900
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
  • в 1001-та нощ
Аз бях с гръцка рокля (като стил), имах и изрисувани мотиви по ръцете - вместо ръкавици и гривна, винаги съм искала друг тип рокля, но нямаше да е подходящо, а и щеше да е скандално  Mr. Green

Харесвам нетипичните неща и те поздравявам за избора  Peace

# 76
Аз мога да кажа, че е мит това, че ако детето се храни от шише или с АМ после няма да суче.

Не е мит, напълно индивидуално е. Моето дете спря да суче в първия момент, в който му дадох биберон. Дадох биберона под давление и настояване на баба и, след което си троших главата повече от месец да я накарам пак да засуче. Лапаше, без да използва никаква сила за изсмукването, сърдеше се, че не и тече в устата... Има бебета, които могат да пият от шише и да сучат от гърда, без да се объркват. Но предвид опита си, не мога да рискувам.

Дао, нормално е да не напълнееш. Първите три месеца не е нужно. Колкото до космите - не знам, не ми се струва, че при мен има някаква разлика.

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 14:03 от Mademoiselle Chocolate

# 77
  • Сидни
 Хаха , Гертруда,
и аз се омъжих, точно преди месец, и аз бях с къса рокля и сс червено на обучките. Нашата сватба също беше нетрадиционна, слава Богу, много роднини се сърдеха, но аз поканих само 20 човека и не съжалявам!
И аз съм избрала име на бебето, мъжко, защото на последният преглед се видя нещо като шланг  Rolling Eyes , но мисля да не го споделям още.
Вчера най-накрая се престраших да си купя едни дънки за бременни. Моите панталони ми стават всички, но като стоя седнала по цял ден в офиса и ми се забиват в шкембака и съм постоянно с разкопчани копчета. Взех тези дънки но не мога още да ги нося, доста са ми големи и се свличат, а ме е страх ,,че докато дойде момента да изпълня платнянта торба с търбух, ще напълнея доста и ще трябват нови, та за това взех 1 номер по-големи.
Ох вчера ядохме много вкусен боб, ама да не ви разправям.... #Crazy
това сме ние

# 78
  • London
Много хубава двойка сте. Снимката е страхотна и стайлинга също, колелото ме очарова. Wink

Аз като, че си мечтая за церемония след като бебето е вече родено и е някъде на годинка, годинка и нещо.

# 79
  • в 1001-та нощ
И аз така исках, но да ти кажа - след това - изобщо нямаше да ми е до сватба  Mr. Green

Ето от сватбата

и горе долу - година след това от църквата

Мъжът ми много искаше да сме по дънки, но аз пък исках да съм с роклята  Joy hahaha

Между другото я обличах и на първата Коледа на Калоян - той беше в ролята на джудже, аз бях Снежанка

# 80
  • Сидни
супер!
аз не съм по църковните неща и за това няма да имаме църковен брак. Може би ще склоним да кръстим детето, ще видим  Mr. Green
А исках да ви попитам всъщтност нещо. Онзи ден като се събличах да си лягам и си махнах белият сутиен, по него от вътрешната страна имаше на всяка чашка по 1 бежаво петно, явно неща от зърната. Стиснах ги, но нищо...Какво може да е, нормално ли е?

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 14:46 от elenaz

# 81
  • London
Супер снимки Алена. Heart Eyes Много ми харесаха мотивите по ръцете от сватбата.  bouquet

Oт зърната ли е текло нещо? Не ми се е случвало newsm78. Аз сутиен не нося. Ето ме с банския, които е без каквато и да било подплънка. Е така едно парче, което свалях почти нон стоп та гърдите са ми катранени сега. Joy

Никой не ми каза дали корема му е изпъкнал вече леко под циците. Тоест в горната част? newsm78Майка ми като го видя на скайп вика, че навярно щяло да е момче. Joy

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 15:05 от La Catrala

# 82
Много красиви булки  smile3501
Много бързо пишете и докато прочета и реша да се включа и те темите са се изписали   Grinning
Относно зодиите, аз съм дева, а мъжа-рак. Един овен мисля, че ще ми разкаже играта  Laughing
Имам няколко приятелки овен и са пожар, но за мъж овен наблюдения нямам. Ние все още не знаем пола на бебо.
От началото на бременността съм качила 3 кг , но честно казано всеки път докато ям си мисля, колко ли ще кача? Ям си нормално, не бих казала,че прекалявам. Дрехите си ми стават, само на някои дънки откопчавам копчето(просто не ми е комфортно). Имах огромното желание да си купя нещо ново и си взех 2 широки туники, които стоят добре дори и без коремче   Grinning
Хубав и усмихнат ден на всички  newsm68

# 83
  • London
А имали сред вас без апетит? Аз определено нямам.... #Crazy Казаха ми, че било от витамините, които взимам, но стръвно нещо да искам да ям досега не е било.

# 84
  • в 1001-та нощ
Аз нямам апетит - първото ми хранене е около 13:30- 14ч - с голям зор, но течности приемам - много - примерно поне литър до тогава  Peace

Петната на сутиена - вероятно коластра - гърдите се подготвят  Peace

# 85
Аз нямам голям апетит, по-скоро периодичен глад, който е нормален, защото минах на по-здравословна храна и по-малки порции, за да не преяждам. Между храненията хрупам плодове, но все по-трудно намирам пресни и вкусни, затова скоро ще минавам на компоти май.. Качила съм 1 кг за 16те седмици.

Снимките на булките са страхотни   bouquet

# 86
Много хубави снимки на хубави булки!

La Catrala предполагам за всеки е индивидуално и стискам палци да си устроите церемония след годинката. И на мен ми се искаше, но явно при нас се получи както казва Алена. Не, че не ни е било до това, но все изскачаше по някой и друг приоритет, а междувременно и свекър ми се спомина, та всякакъв вид празници пак се отложиха и така сега съм бременна с второ  Grinning , но не смятам, че съм изтървала кой знае колко. Ако е писано някой ден може и церемонийка да си спретнем, а ако не, то нека да са живи и здрави децата и ние покрай тях  Grinning

За апетита и на мен ми липсваше, но някъде до около 10 седмица. Не ми се е ядяло нищо стръвно, но пък ако огладнеех много ми ставаше лошо и затова трябваше да хапна нещо. Предполагам затова и не заслабнах, а напротив.

# 87
Много красиви булки ,страхотни
Аз преди 1 седмица уж не бях качила ,,но сега се чуствам поне 3+
По хапвам,без апетит често по малко
Ще видим в петък Simple Smile
Утре ми излиза БХС:)

# 88
  • London
А на мен утре ми е ултразвука, много се вълнувам. Но и голяма доза страх има, това не е хубаво да има интернет човек, чете купища глупости и само си образува страхове.

# 89
Успех
Аз с тази бременост чета по малко:) но пак се притеснявам
Вярвам че всичко ще е наред при теб
На мен корема си ми е голям , примирих се вече
Да излезе утре  бХС дано всичко е ОК , че трудно го крия вече:)

Общи условия

Активация на акаунт