Априлките започват да се питат, кога бебоците за първи път ще ритат.

• 30 931
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
  • London
Alena,  чакаме те с новини за пола на бебо. Mr. Green

Аз едва сега като казвате се замислих за тежест на количката и за колелата и тн.  ooooh! Явно това ще ми е ориентира вече, хихи!

А темата е много свежа по-добре да говорим за колички отколкото да сеем паника и ужас от които после не можем да спим. Все пак тук е добре да се разтоварваме не напрягаме. Иначе наистина е рано нещата да се купуват, но не ми се ще в последния момент да правя списък и да се ориентирам. Все пак на някои от нас е за пръв път и имат нужда от повече оглеждане и насоки. Joy Да не говорим, че трябва да се види горе-долу колко излиза всичко и на мен сметката ми дойде грубичко 2000 паунда. Заради това никоя сметка не е излишна за да си знаеш. Naughty

А дрехи последно ще поръчвам оттук с някои малки изключения. Разгледайте може нещо да ви допадне...
http://www.newlook.com/shop/maternity/view-all-maternity_1920039

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 15:11 от La Catrala

# 481
  • в 1001-та нощ
Ами днес прегледа беше мнооооого бърз ) попита ме добре ли съм и дали желая ехограф. Тъй като ще има обстоен ехографски преглед - преди серклажа - сега нямаше смисъл - дори на регистртурата ми върнаха парите. Бях се настроила за друго, но наистина нямаше смисъл.

В понеделник - предполагам ще видим пола - ако се вижда Simple Smile Би трябвало вторник да ме хоспитализират, сряда серклаж и се надявам четвъртък да ме изпишат  Blush

# 482
Според вас честотата на пулса свързана ли е с кръвното? Имам страшно сърцебиене, но кръвното ми е сравнително нормално - 100/70.
Какво да направя? Да пия вода, да не пия, да лежа, да пея някакви вълшебни песнички? Не се чувствам добре.

# 483
  • London
Ускорения пулс може да се дължи на много неща. Едно то тях е ниското кръвно, но твоето е идеално. Вторият е хормонален дисбаланс, особено по време на бременност главоболието и някои др. сиптоми като при ПМС са заради повишени хормони и разни промени в организма в тази насока. Особено пък ако имаш принципно някакви смущения с хипофизата.  Третият вариант и най-често според мен срещан са нервите,напрежението и стреса. Опитай да направиш йогическо дишане. Пусни музика - примерно симфония от дъжд , или звуци от гора и птички или море, а защо не косатки и китове. Абе някаква такава музика има ги в тубата. Сядай по турски, отпусни се и започвай дълбоко вдишане броейки до 5 , ако не можеш толкова бавно и силно брой до 3-4. После издишвай до 3. Дишай с корема и диафрагмата не повърхностно, ако не дишаш добре и не пиеш достатъчно вода и нямаш спокойствие и бебо няма ( затворен в един буркан на напрежение, без достатъчно кислород и течност). Та винаги вода около теб,  на 2-3 часа за по няколко минути упражненията с дишането и климатизиране на целия ти организъм в посока оптимално спокойствие и работа на всички органи в кислородна среда. И НЕ ЧЕТИ И НЕ МИСЛИ НИЩО ЛОШО! ИЗРИЧНО го прочетох на поне 5-6 места, вреди много. Само положителна настройка! Проветрявай често помещението.  bouquet Сори за фермана, ама да си кажа. Peace Mr. Green

# 484
Много ти благодаря! Сега ще пробвам!

# 485
La Catrala - линка, който си дала ще ми е много полезен. Аз съм на тема нови дрехи за мен, а за бебето- по-късно Peace

# 486
  • London
А така Mademoiselle Chocolate пробвай и ще кажеш после по-добре ли си. Peace

Патенце, и аз бая неща си харесах от сайта. Mr. Green Ама ще поръчам след около 2 седмици като реша окончателно какво да бъде. Много керемидени неща си харесах пуловер, клин, че и едни боти. Само зимно яке нещо не мога да си избера, но навярно него ще диря из магазините. Че искам универсално хем да мога да го сложа с маратонката до магазина, хем с бота е не официална разбира се, но все пак да става за ежедневен универсален случай.

Днес какво ще готвите дами? Ние май ще си караме на супата от вчера и ще допълня с един кекс. И една салата да речем ми се е прияла настъргани моркови и краставица ам, ам... може да набутам и маслини и лимонов сок.

# 487
  • София
Ние сме на постни сърми. Много ги обичам. Особено като са сготвени от мама:)

# 488
Mademoiselle Chocolate  И аз днес съм със сърцебиене...Нещо не ми е ден,прилоша ми леко на площадката,като бях с малката,после се прибрах доизпих си кафето и хапнах и след това се почна сърцебиенето...може да ми е паднало кръвното знам ли..Поспах с малката,но не се чуваствам по-добре,още ми бумти сърцето и сега пих ментов чай и се опитвам да дишам парвилно и да не мисля за това.Преди също ми се случвало,но го отдавам на нещо като стрес...Може и да има някакв ислънчеви изригвания,щом и на теб се случва същото...Пиши полсе как си

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 16:52 от maminka85

# 489
Момичета и аз днес получих сърцебиене... на мен нормалния пулс не ми е повече от 65, а днес сутринта беше 97 ...  ooooh! най-вероятно има нещо в атмосферата.
Подкрепям La Catrala за дишането и прогонването на лошите мисли   bouquet спокойна вечер на всички  Hug

# 490
  • London
Mademoiselle Chocolate  И аз днес съм със сърцебиене...Нещо не ми е ден,прилоша ми леко на площадката,като бях с малката,после се прибрах доизпих си кафето и хапнах и след това се почна сърцебиенето...може да ми е паднало кръвното знам ли..Поспах с малката,но не се чуваствам по-добре,още ми бумти сърцето и сега пих ментов чай и се опитвам да дишам парвилно и да не мисля за това.Преди също ми се случвало,но го отдавам на нещо като стрес...Може и да има някакв ислънчеви изригвания,щом и на теб се случва същото...Пиши полсе как си

Като начало изобщо не пий кафе. Peace Диуретик, който уж ти качва бързо кръвното, но много бързо пада после. Обезводняваш се от него! Да не говорим за нервното му влияние....сърцебиенето си е нормално при пиене на кафе, особено ако имаш хипогликемия, вариации на кръвно и тн.

# 491
Аз не пия кафе за първи път и знам влиянието му.Когато си доизпих сутрешното кафе на обяд (бяха 2 глъдки Simple Smile ) все още нямах сърцебиене,а ми беше много сънливо,не спрях да се прозявам на плошадката,леко ми се виеше свят и реших ,че може да ми е паднало кръвното..веднаха след това хапнах и полегнах и после ми стана така.Сега след като си изпих чайчето ми помина

# 492
  • София
Здравейте и от мен  Simple Smile Аз съм в 15 г.с. + 4 дни и тепърва започнах да чета темички тук. Засега се чувствам добре, единствено съм правила за сега ранна фетална морфология и нормалните изследвания: кръв, урина и бяха ок. Пожелавам на всички мами леко бременеене и вече се включвам активно в темичката за априлските бебоци. термина ми е 11.04. 2014 г.  Hug

# 493
Докладвам. Не стана нужда да заставам в йогиска поза. Разревах се, ревах 10 мин. и ми се оправи и пулс и всичко.

# 494
Аз пък цял ден съм с главоболие, не силна, а тъпа болка и стягане, не пия нищо, довечера като си полегна да се надяваме, че ще премине.

Общи условия

Активация на акаунт