Априлките започват да се питат, кога бебоците за първи път ще ритат.

• 30 928
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
  • в 1001-та нощ
Според вас честотата на пулса свързана ли е с кръвното? Имам страшно сърцебиене, но кръвното ми е сравнително нормално - 100/70.
Какво да направя? Да пия вода, да не пия, да лежа, да пея някакви вълшебни песнички? Не се чувствам добре.

Съвсем нормално е - при бременните кръвното да е ниско, а пулсът ускорен, защото се увеличава количеството кръв в майката. За да се изпомпи повече количество с еправят повече съкращения за единица време  Peace

# 496
  • Nova Zagora
И аз да се оплача...вече втори ден съм със сърцебиене и главоболие заради кръвното 90/50... мислех че като се наспя ще ми е минало,но нищо подобно..беше по зле. Накрая пих един парацетамол и малко ми олекна,но много малко.
Майка ми днес ми се накара,че само с анцузи ходя и изобщо не съм хубава така,та ще търся нещо по женствено да не ми се дразнят.
La Catrala  били дала сайт на количките които беше качила,че много ми харесаха. Ако и мъжа ми ги хареса може да поръчаме на брат ми да вземе (той е в Лондон). Ние кошара няма да купуваме,защото ще ползваме на племенницата,спала е 2-3 пъти в нея. И дрехи няма да купувам много,защото от малкия имам много в неутрални цветове,който почти не са обличани,а и не искам госпожицата да е все в лилаво и розово.

# 497
  • London
От ибей са, то направо според мен могат в БГ да ти ги пратят.

Ето в различни ценови диапазони
Пакети от 184 паунда
http://www.ebay.co.uk/itm/Baby-Pram-FREE-Car-seat-Pushchair-16-C … sh=item4aae3cf46f

Пакети от 159 паунда
http://www.ebay.co.uk/itm/Junior-pram-pushchair-stroller-buggy-3 … 3D320750810223%26

А ето ти тука Ирландската фирма като цъкнеш надолу ще видиш опция за каталог с различни артикули на самата станица в ибей.
http://www.ebay.com/itm/SILVER-BABY-TRAVEL-SYSTEM-3in1-PRAM-PUSH … Item=251335040860

# 498
Привет, мой ред да се оплача, ходих днес при лекарката, за да и покажа кръвните изследвания  - там всичко беше ок, но на микробиологията (мисля, че тези резултати каза, че са излезли) се оказа, че съм с понижени лактобацили и ми предписа Лактажин. Уж се поразтърсих в интернет за повече информация, но нямах голям успех...аз влезнах при лекарката заедно с друга пациентка, понеже бях без час и трябваше бързо да излезна..сега да се притеснявам ли, да не се ли притеснявам ...???

# 499
Лактобацилите се понижават по време на бременност,и е съвсем нормално..Лошото е,че това лесно може да ти докара гъбички.Аз съм с понижени лактобацили+гъбички,които лекувах 2 седмици,но май още не съм се оправила.Моя лекар пък не ми изписа нищо за понижените лактобацили,а само за гъбичките Sad дали да не си го взема този лактажин на своя отговорност  Thinking

# 500
maminka85, и аз си мислех, че имам гъбички, но лекарката нищо не каза, само това ми предписа... Не мога да кажа дали на своя глава да ги вземаш, все пак ти е предписала нещо, да се лекуваш, може така да е преценила, различни лекари, различна практика Simple Smile

# 501
  • London
Хайде да ви почерпя малко здравословна салата  Mr. Green

# 502
  • Сидни
ето тук може да намерите нещо http://www.melina-bg.com/index.php?option=com_virtuemart&pag … id=15&lang=bg
фирмата -вносител е на майката на една колежка, сега се сетих за сайта и го поствам, има интересни неща, мисля  Wink

# 503
Поизписали сте доста днес, спор няма.
Привет и от мен  Hug
Аз тия дни имам повечко ходене, а и като съм с малкия в къщи, много време не ми остава!
Подкрепям мнението на La Cartala, че трябва да сме по положителни и защо пък да не си говорим за покупки, кой, какво и как е решил! Peace
За болежките- аз когато съм обезводнена и започва да ме боли главата, а за ускорения пулс и преди бях така и май не се впечатлявал на себе си много! Виж друга екстра имам през тази бременност, а именно вечер киселини- отврат! Че и рано ми се вижда, ама ще търпя!
Г- жа Гертруда Смехуркова, много се радвам за момата ти, прекрасна новина и най- накрая една девойка!
Алена, много се надявах и аз и очаквах днес да кажеш пола, но най- важното е да е живо и здраво, а после всичко ще се нареди!!!

# 504
Алена, очаквам новини от теб скоро Simple Smile Стискам палци да мине бързо и успешно.

Явно нещо витае във въздуха тези дни, въпреки прекрасното есенно време. Със страхотно главоболие съм цял ден. Едва сега се освестих. И предната нощ се стрясках, будех и започваше ударно сърцебиене. някакви тежести  и пробождания в сърдечната област..
Пулсът е нормално да е ускорен през цялата бременност.
Утре и аз съм на преглед  Heart Eyes Време  е за БХС2.

# 505
  • София
Nia_Nia_Nia, с теб вървим заедно - вчера и аз бях на БХС 2, след 2-3 седмици съм на ФМ и ехокардиография.

a.l.e.n.a., стискам палци всичко да мине бързо и успешно  Praynig

# 506
  • сто акровата гора
mia_ria таткото ще се влюби направо, ще видиш Simple Smile А отношенията се изграждат и пола не е пречка. Соня играе много с тате, помага му да ремонтират неща, (горкия той Simple Smile), свекърва ми пък е запалена рибарка, с дядо си е ходила още от малка и лятото често сме на язовир, ние с мъжа ми за украса само, пък баба и внучка по същество.  Ее налага му се да ходи с раница с Уинкс  Joy мога да продължа още мнооого така.
Момиченцата са специално нещо, казва и баща ми, а той знае, с две дъщери Wink
И мен два дни ме боли главата, тъпа една болка такава. Повръщането се поразреди , взех да пропускам по някой ден и съм по-енергична, витамините още не мога да пия обаче, гади ми се от тях силно.
La Cartala точно от такива салатки с лимонов сок не ми става лошо, постоянно ги хрупам + мръвки   bouquet
Ние количка ще купуваме и сгъваема кошара за село, че лятото по 2 месеца сме там. Шишета 2 броя - за вода и за чай от копър и помпа за кърма, други няма, като кърми човек не се налага, ако нещо не стане тогава. След нова година обаче мисля са обиколяме, сега ми е по-натоварено с работа и т.н.
Приятен ден от мен  Hug

# 507
  • София
И аз да споделя, че не спах изобщо добре миналата нощ. Беше ми тежко и много неудобно както и да се завъртя. Много ми е неприятно да усещам нещо върху корема, независимо дали е моята ръка дори!! Ставах в 5 да се преобличам, че бях вир вода....не знам на какво се дължи, но дано не се повтаря. Пожелавам ви слънчев и усмихнат ден.

# 508
  • София
И аз 2-3 дни се чувствам доста странно-пулс 109-112,главоболие,ама го отдавам на пълнолунието.Сега като сме бременни сме доста по-чувствителни,така мисля newsm78

# 509
  • Nova Zagora
La Catrala благодаря за линковете.
Аз също не спах добре,но днес главоболието е по слабо.
Малкия си е в къщи, защото имат скарлатина в групата и реших докато не махнат карантината да не го пускам. Все пак и аз никаква шарка не съм карала и точно сега не е момента да се обрина.
Някой беше писал че ще прави БХС2,а на мен резултатите от първия ми излязоха днес и според доки са перфектни. Ще си ги получа на 15.11 защото тогава ще ми е следващия преглед.
Започвам да се чудя обаче не трябваше ли да правя вече кръв и урина. Аз не съм се записала на ЖК,защото ходя на частно,но това има ли значение ?

Общи условия

Активация на акаунт