Априлките започват да се питат, кога бебоците за първи път ще ритат.

• 30 923
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
Сисинка, аз също съм  на частно, но заедно с първия БХС  ми пуснаха и ПКК, заедно с васерман, токсоплазмоза, микробиология и т.н.Бях в 11г.с. и 3 дни.Най - добре питай , докторът, който те следи.Другата седмица съм на БХС 2 и аз смятам да поразпитам по - подробно тогава.

# 511
  • в 1001-та нощ
Момичета, благодаря за позитивните мисли  Blush

При мен луната е 6 дом съм и много подвластна   Blush дори физически  Crazy

Sisinka87, по каса се пускат - по веднъж - всеки триместър - извън касата се пускат по преценка на лекаря. Моето мнение е, че до сега е било хубаво да се пуснат поне веднъж  Peace

# 512
  • София
Sisinka87, a.l.e.n.a. правилно ти е написала - би било добре поне веднъж досега да са ти направили дори и цитонамазка; не съм сигурна, че цитонамазка е разрешено да се прави с напредването на бременността. По принцип се пускат сифилис, туберкулоза, спин, токсоплазмоза, кръвна група, пълна кръвна картина, глюкоза, урина, микробиология и цитонамазка. Това се прави между 9 и 12 седмица, обикновено с регистрацията по ЖК. Микробиология се пуска за втори път в 34-та седмица - вчера точно питах лекарката и тя така ми каза. А относно БХС2, ако 87 е наборът ти, ти си точно с 10 години по-малка от мен - не би трябвало да имаш каквито и да е притеснения за генетични проблеми от гл.т. възраст. Аз си го правя, защото скоро ставам на 36 и е добре да има още един индикатор дали са добре нещата. Изместила съм си и ФМ да се прави не в 22, ами в 19-20 седмица, защото не дай си Боже да излезе проблем, след 20 седмица много трудно, ако въобще е възможно, да се направи нещо.

# 513
  • в 1001-та нощ
И аз предния път правих ФМ в 19+дни и сега ще е така, не и преди 18 седмица  Peace

# 514
  • London
Ех, муцани повлякохте ми крак значи с това главоболие. Joy Tired hahaha Ама моето е настинала глава. Снощи преди да си легна хапнах едно голямо парче кекс и отделно малко франзела с луканка. Сами сващате, че сухичко ми дойде и като си легнах едно пуфтене, едно въртене, тежко ми и отворих прозореца. Живнах, почнах да дишам, но пъ ме е ударило в главата и врата щото бая поседя така на отворено. И сега не, че ме боли нещо ама ме носи главата, и гърло май се опитва да ме заболи. ooooh! Но аз съм на тия силни витамини вярвам да не се развие и ще изям 1-2 лимона по бързата процедура и дано съм свежарка. Та не яжте тестено изобщо, особено вечер, за пръв път ми беше но няма да повторя. Joy

И да ви почерпя, че моето мами има ден, ден днес хихи. Blush

Ай, тъкмо ми дойдоха възглавниците. Сега ще ги разопаковам да видим удобни ли са. Blush

# 515
Здравейте момичета! Може ли да ви помоля някой да ми помогне, като ми обясни как да кача снимка, че нещо не ми се получава..  smile3514  

Sisinka87, за скарлатината не се притеснявай въобще! Дано не се заразявате, че както всяко заболяване си е гадно нещо, но не е опасна за бременни. Моят синковец беше диагностициран с това в началото на бременността ми, та аз се поразчетох тогава по-обстойно. Оказа се, че засяга предимно деца на възраст между 3-6години. Аз си го гушках, спахме в една стая, за да го следя заради температурата и слава Богу не се заразих.
Не е шарка, а е бактериална (стрептококова) инфекция на гърлото, увеличени лимфни възли, температура и обриви, които се дължат на стрептококите в кръвта. Не знам дали има някакво значение, но така просто да споделя  Grinning

# 516
La Catrala да ти е жива и здрава! Ама как можа такава торта да изкараш! Идва ми да си захапя компютъра!  eat eat eat

# 517
  • London
Еми копираш линк да речем от снимка във фейсбук, или др. място и качваш линка в прозорчето КАРТИНА , което ти е второто след това за видео. И постваш.... Peace

Постнах нейната любима. Тя умира за шоколадови торти и шоколад. Joy

# 518
А снимка така от компютъра как? Без линк.

# 519
  • London
Е такава не може. Трябва да я качиш някъде преди това, например тук

http://tinypic.com/

Това ти е безплатен имейдж хостинг, след като я качиш там ще копираш линка накрая тук в картината както ти казах и готово.

# 520
La Catrala , благодаря!

Ей, това сладурче исках да споделя с вас, че много ми харесва  Grinning, а бях го измъкнала от някъде и вече нямах линк. Използвах безплатния хостинг. 

# 521
И пак не стана  smile3506

# 522
  • London
Видях го като копнеш в отделен прозорец линка и се вижда. Много е сладък мъника. Blush

# 523
  • в 1001-та нощ
Оправих линка - копира се не текста в адресното поле, а с десен бутон на картинката и адреса на изображението  Twisted Evil Ще направя скрийншот след малко  Peace

La Catrala , благодаря!

Ей, това сладурче исках да споделя с вас, че много ми харесва  Grinning, а бях го измъкнала от някъде и вече нямах линк. Използвах безплатния хостинг. 

# 524
  • в 1001-та нощ
Първо как не се прави и после как се прави, във втория вариант - прозорецът за избор излиза с десен бутон на мишката  Peace

Общи условия

Активация на акаунт