Съдби на кръстопът - всеки петък от 21:00 по Нова Телевизия

• 60 344
  • 438
  •   1
Отговори
# 285
Бащата играеше много добре Grinning

# 286
  • София
 Е, то всъщност те са си обикновени хора,не професионални актьори, играещи роли.Но откачалки всякакви има.

Тази позната, само по физиономия, която аз гледах, е адвокат, но играеше майка, която пренебрегва децата си.Другия,който познах,е таксиметров шофьор, но играеше директор на училище.

# 287
Аз мисля, че служебните лица са истински. А иначе и аз не мога да разбера как някой си представя, че в къщите на хората има камери и екипи точно преди да се появи страшната тайна Laughing

# 288
Да, участниците са непрофесионални актьори. В една от сериите участваше мой познат, който играеше ролята на гадняр, а всъщност е много добър човек. Simple Smile И мисля, че това са по-скоро принципни ситуации, от които човек да направи своите изводи. Някой в предходни постове беше написал, че гледа предаването с децата си и че те са били впечатлени и възмутени от една от историите. Това да постигне предаването - да накара нас и децата ни да се замислим и да се опитаме да не повтаряме ситуациите - за мен е достатъчно. А и съм сигурна, че някъде в цяла България, на някого наистина му се е случило нещо от историите. Те са достатъчно общочовешки, за да могат да бъдат реални. Единствено нереално ми изглежда решаването на почти всички дела за 1-2 часа от Софийски градски съд  Laughing

# 289
  • Gotham City
Адвокатите всъщност са истински, моя приятелка е една от адвокатките  Peace

Иначе, има много прост народ, Дидооо, нали някой беше писал за жена, която питала как става, скрити камери ли слагали  Joy

Снощния епизод ме потресе отвсякъде  Sick

# 290
Добре де моля ви някой да ми обясни възможно ли е да има толкова прости хора в България ? Преди няколко предавания имаше случай за семейство, което се мести от София в Костинброд и един мъж във Фейсбук грамотно беше написал, че живее отдавна в Костинброд и не познава това семейство. Бил питал всички познати в Костинброд и никой не ги познавал. След което беше обвинил предаването в лъжа. За друг случай за жена с финансови проблеми един мъж предлагаше да и помогне финансово като и прати определена сума пари, защото го трогнала и натъжила историята и. Друг искаше да му дават адреса на гаден баща за да се саморазправя с него за държанието му. Други пишещи във Фейсбук искаха фейсбука на леко момиче, което спало с доста момчета в историята, за да се възползват и те. Трети пък беше сигурен, че не познавал показан в предаването адвокат. Голяма част от зрителите отказват да повярват, че това са актьори. Обяснете ми възможно ли е нормален човек да не може да разпознае театър от действителност ?   
predpolagam, объркването идва от това, че се рекламира като 'истински истории' ,,но това с отъждествяването на актьорите с героите.. то като видиш изборите и политиците ни е нормално да се примириш с това на какво вярват хората

# 291
Аз също съм фен на поредицата.Естествено,че са актьори.Някои истории са интересни,а други изсмукани от пръстите.

# 292
Някой ще ми доразкаже ли какво стана вчера?Гледах до момента ,в който се разбра ,че бащата е наел някакъв да набие мутрата.

# 293
Осъдиха бащата и го отстраниха от работа. Преместиха момичето в друго училище, а родителите отвориха магазин за сувенири и заработиха там. Майката на близнаците стана приятелка на семейството и си подреди живота без мутрата. И всички заживяха щастливо  Laughing

# 294
Снощният епизод са го излъчвали вече ..

# 295
Тъй като след някоя и друга година, може да изпадна в подобна ситуация, се замислих аз как бих реагирала и не можах да реша. Вие как бихте постъпили, ако това се случи на вашето дете?

# 296
  • София
Тъй като след някоя и друга година, може да изпадна в подобна ситуация, се замислих аз как бих реагирала и не можах да реша. Вие как бихте постъпили, ако това се случи на вашето дете?
Трябваше веднага да я преместят, а не след толкова проблеми.

# 297
Аз съм изпадала в подобна ситуация,затова ми стана интересно как свършва епизода.
Ами някоя друга капчица здрав разум ме е спирала да реализирам решението на бащата или да се саморазпрвя лично.След няколко месеца тормоз-друго училище и това е .
А дали е честно или не е друга тема.

# 298
Да, мисля си, че и аз бих преместила детето си в друго училище. Но бих се чувствала адски гадно, че е било несправедливо подобни деца да не получат наказание. Но в името на детето, сигурно и моето чувство за справедливост би останало на заден план.

# 299
Несправедливо е, да. Защото дори да се премести едно дете, най-вероятно тормозът ще се пренесе върху друго. По-скоро би било редно да се вземат мерки спрямо този, който упражнява насилие. Иначе не е честно-да откъсна детето от средата му, от приятелите му и т.н. заради това, че някой не си е възпитал неговото дете и го е превърнал в насилник. Но наистина, в името на спокойствието на детето ми и аз сигурно бих го преместила, ако са изчерпани останалите възможности.

Общи условия

Активация на акаунт