Съдби на кръстопът - всеки петък от 21:00 по Нова Телевизия

• 60 346
  • 438
  •   1
Отговори
# 300
Точно този епизод и мен ме остави безкрайно неудовлетворена от разрешението. В общи линии за това поведение по никакъв начин бащата и децата не получиха санкция, а потърпевшите заживяха щастливо като се измъкнаха. Някакси много несправедливо. Аз май бих стигнала до саморазправа с бащата - по-точно бих търсила да предприема мерки срещу бащата (а и срещу децата), с които да им покажа, че съм по-силна от тях - примерно за някаква ситуация, в която да им бъде заложен "капан" и да бъдат снимани или засечени в момент на тормоз. Деца са все пак, не може пък да бъдат чаааак толкова изобретателни, че един възрастен да не измисли начин да ги засече...
Пък местенето в друго училище е отделно..

# 301
Гледате ли? Почнаха новите серии.  Party

# 302
  • sf
Дааа
Довечера ще е сеир с тия тийнчета  Joy

# 303
В снощния епизод много добре си изиграха ролите smile3501 Особено Анна , чак на мeн ми идеше да и обърша два шамара Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 13:33 от Šunšhine

# 304
И после щяха да те вкарат в затвора, защото нали, всичко вярват само на Анчето.  Laughing

# 305
  • София
В снощния епизод много добре си изиграха ролите smile3501 Особено Анна , чак на ми идеше да и обърша два шамара Mr. Green
Тя не играеше, то си им е вродено, идва си им отвътре.

# 306
И после щяха да те вкарат в затвора, защото нали, всичко вярват само на Анчето.  Laughing

Ааа не не! В "Съдби на кръстопът" всичко свършва с happy end , виж ако беше в "Истински истории" щях да съм отнесла присъдата Mr. Green

# 307
  • Gotham City
Или да си в секта, но да си щастлива  Mr. Green

аз сега ще го гледам и ще кажа впечатления  Peace

# 308
Още ли го гледаш оусъм?  Mr. Green

Иначе се попиках с днешната серия. Толкова тъпотия, че на пародия го приех епизода след 5-тата минута.  Laughing

# 309
Днешния епизод го изпуснах. Някой ще може ли да го качи? Praynig

# 310
# 311
Тази серия ме умори от смях  Laughing Е, няма чак такъв карък просто  Laughing Но иначе евала на момчето, че се държа като мъж и не си изостави децата, а държеше да се грижи за тях.
Като го гледам това предавана и направо настръхвам какво ли ни чака с нашите два броя  #Crazy Но наистина не трябва да се забравя, че и ние сме били млади и сме правили глупости.

# 312
Интересно, никъде не се спомена за училище... Каръкът-татко работи в сервиз, двете мамчета и те дума не казаха да ходят на училище? А иначе знаят хапчета да пият...или да ги пропускат  Simple Smile
П.П. Бащата на Росен ми направи лошо впечатление. Първо с крясъците си, после с тоталната си незаинтересованост към бебетата. Особено в началото, като изгони Албена и майка й те да гледат малката, сякаш тя не е и негова внучка. Ясно е, че шокът е голям-изведнъж да се окажеш дядо не на едно, ами на две бебета, когато синът ти е само на 17 години. Но нали родителите са за това-да подкрепят децата си в труден момент, дори когато са сбъркали. С крясъци бебетата няма да изчезнат и нищо няма да се върне назад. Още повече, че Росен наистина постъпи мъжки, като искаше да се грижи и за двете бебета.

# 313
В началото споменаха, че момчето учи в авто техникум и учи занаят в сервиза, като си изкарва и допълнително пари. За момичета не са говорили, но то и веднага след разждане може ли да съ върнеш в училище  newsm78
Мен ми е странно как се взема решение да задържиш бебе на 16 г.  Rolling Eyes Освен ако не е късно. Но  и такива случаи има.

# 314
Бащата на Росен ми направи лошо впечатление.

Бащата на Росен: "Бягай от тука, след 15 мин. почва мача".  smile3532

facepalm.gif

Общи условия

Активация на акаунт