"Фамилията" - /сезон 2/ - тема 3

• 51 512
  • 717
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аз също искам да благодаря за темата, много е готино с тези линкове!

Яна Маринова много добре се справя в тази роля, харесва ми, макар че последната сцена в 9ти епизод беше малко странна.
Изненадващо, единственият персонаж, който хич не ми е убедителен е на Стефан Данаилов. Не мога да го възприема като бос на такива мафиотски структури, дори в сцената със сирийците, като говореха за пилешкото месо...абе хич не му вярвам.

# 676
  • София
Guilty, благодаря сърдечно!   bouquet

Много ми хареса последния епизод!

# 677
Скрит текст:
И кво стана сега? Така и не разбрахме аджеба къде е Маги, пардон Ива Wink, ама Стефчо май бързичко я забрави.Само на мен ли ми се струва, че ще стане "и заживели като едно огромно семейство" Стефчо, Лорчето и киндъри-те? newsm78

Скрит текст:
И аз такъв финал предвиждам. Ива май наистина е мъртва, та Лорчето идва като компенсация. Дано не се окажем прави.

# 678
Лично аз не изключвам хепиенд за Стефан и Ива:
Скрит текст:
Лора и градинарят затварят Стефан в големия фризер на Арнаудови.
И ето ви - Стефан и Ива отново заедно и то във ... вечността Grinning

# 679
  • Ню Йорк
Лично аз не изключвам хепиенд за Стефан и Ива:
Скрит текст:
Лора и градинарят затварят Стефан в големия фризер на Арнаудови.
И ето ви - Стефан и Ива отново заедно и то във ... вечността Grinning

Скрит текст:
Браво, Хичкок Wink

# 680
Може ли малко пояснения?

Скрит текст:
Нали децата са близнаци, защо тогава ги даваха Мики 3-4 годишен, а Никол в бебешко кошче в колата и преди това в градината Мики си играе с баща си, а до Лора има бебешка количка? Става въпрос за 10 епизод.

# 681
Много се надявам някой да качи 9 и 10 за гледане онлайн, не за сваляне. Нямам търпение да ги гледам.

# 682
Може ли малко пояснения?

Скрит текст:
Нали децата са близнаци, защо тогава ги даваха Мики 3-4 годишен, а Никол в бебешко кошче в колата и преди това в градината Мики си играе с баща си, а до Лора има бебешка количка? Става въпрос за 10 епизод.

Скрит текст:
Не са близнаци - Мики е на 11, а Никол на 8.

# 683
Скрит текст:
Ако ги съберат накрая с Лора би било супер глупаво - "любов" основана на лоши чуства като омраза и жажда за отмъщение. Дори художествено не звучи добре. Да действат в комбина на основата на тези чуства - да, но нещо по-висшо като върховната ценност любов, основана на това - НЕ  Naughty Naughty Naughty В първи сезон си мислих , че ако Ива е жива много ще сапуняса сериала, но след като така или иначе нищо не се разбра за нея до финала на 1ви сезон и историята се продължи, и след това като ни засипаха с любовни сцени между Стефан и Ива, от които стана ясно че наистина е имало голяма любов, вече ми се иска да е жива. Иначе ще е безмислено всичко за мен.

# 684
Не мисля, че ще ги съберат. Обрата във филма е за да има материал за повече сезони. Сега им трябват поне още 2 сезона на Лора и Стефан да се оправят с фамилията. Пък и Ива може да изкочи от някъде.

# 685
  • Пловдив
Не мисля, че ще ги съберат. Обрата във филма е за да има материал за повече сезони. Сега им трябват поне още 2 сезона на Лора и Стефан да се оправят с фамилията. Пък и Ива може да изкочи от някъде.
То това е целта...да има за какво да разтягат локуми Wink

# 686
Щеше да е много глупаво 4 сезона да търсят Ива и истината за старците от Клисура.

# 687
Щеше да е много глупаво 4 сезона да търсят Ива и истината за старците от Клисура.

Според мен истината за Ива и старците трябваше да се разбере още на финала на 1ви сезон, този сезон мистерията можеше да е за Лора и Лидия, и така всеки сезон да си има някаква мистерия.

# 688
Ива ще ни я запазят жива според мен, но ще се появи в трети сезон, тъкмо когато Стефан и Лорчето заживеят щастливо в Монако, да им наруши рахата  Wink

Скрит текст:
Иначе  от така представената информация, както и предполагах, все още има вратичка за Ива, мака и доста малка. Ако самият Тони я е затворил и оставил в камиона, може след това някой да я е освободил. Защо изнадиха тогава онази статуя от езерото?  newsm78 Би могло някой от подчинените на Тони да я е освободил и демонстратива да е потопил статуята и колата.

Виж за Сашо, стори ми се доста истинско погребението...

А на Лора, в общи линии, й повярвах. Само тази рязка промяна ми се видя странна. Едва ли преди смърттана Сашо всички са били светци. Или пък тя е била чак толкова сляпа и наивна. Да видим.

Междудругото, нямо да остана безкрайно учудеа ако и наистина лидерите на революцията в Сирия ке снабдяват с оръжие през България.

# 689
Скрит текст:
Абе и на мен този мотив на Лора ми е неубедителен, някакси ми липсваше нещо за да повярвам напълно. Дано да е жива Ива и Тонито, който не наранява жени да я е освободил на своя глава. Борис горкия вече малко го съжалих  Embarassed Синът му го работи по една писта, дъщеря му по друга... Може пък просто да е искал Лидия да се успокои от шока след смъртта на Сашо и затова с тия хапчета, знам ли. Може би заради Стефан Данаилов все не ми се струва толкова лош героя, а по-скоро като мъдър и властен. Не знам..

Общи условия

Активация на акаунт