Учители и училища ВАРНА 2014

• 175 024
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 555
  • най-шареното място
Коя от началните учителки ще вземе паралелката с немски език?За Найден Геров става въпрос

Не започна ли записването? Ако да, те ще си кажат.

# 556
Имате ли представа кои ще са учителите за първи клас в Раковски и отзиви за тях?
Как е като цяло там и на какъв принцип е класирането за занималнята, която знам че е само за 30 деца? newsm78

# 557
Това исках да кажа и аз.  Grinning
Че от 1 до 4 клас, по-важното според мен е не да се гледа училището, а да се търси
учителят, който ще положи основите на децата, върху които те да надграждат знания.
А иначе и двете училища в квартала ни си имат своите множество минуси и плюсове!

Късмет при избора!

# 558
Не сме приети в "Найден Геров" Rolling EyesМного неприятно...Надявам се,че не всички приети ще се запишат и ще  има някакво второ класиране..В противен случай остава кварталното училище Confused

# 559
Веднага ще ти кажа, че в Найден Геров са приети деца само с по три предимства. Ако си само с две (или тоест 7 т.) нямаш шанс. И ние не сме приети.

# 560
Да със 7 сме...Но все си мисля,че не всички 140 деца ще бъдат записани там,така че дали пък няма да имаме втори шанс Rolling EyesНе знам как да кажа на детето..така искаше да учи там.И според мен за района,който е в непосредствена близост до училището,трябваше да има по-голям брой точки,защото с този голям триъгълник предимството за близост до училището се обезсмисля.....

# 561
Дари малко вероятно е някой да не се запише.

# 562
  • Варна
И ние не сме приети, каката ни учи там.Направо съм бясна и безкрайно разочарована, незнам какво да правим. Каква е процедурата от тук нататък? Обикаляме училищата и търсим място ли?

# 563
И ние не сме приети, каката ни учи там.Направо съм бясна и безкрайно разочарована, незнам какво да правим. Каква е процедурата от тук нататък? Обикаляме училищата и търсим място ли?
Е това вече е нелепо!!!Едното ти дете да е в едно училище, а другото в друго,понеже нямаш чичо или баба в образователната система!!!Според мен говори с  директорката първо..не мога да повярвам в какви схеми вкарват родителите  ooooh!

# 564
И ние не сме приети в две училища-утре ще проверявам в последното в което съм подала.И аз днес много се ядосах-не сме приети в Гео Милев,а то ми е на 200м.Ние сме с 9точки.Утре ще ходя да видя на какъв принцип са приемани децата с 9т и дали има такива приети с по малък брой точки...Да видим и дали ще ми кажат  коя резерва сме...

# 565
И ние не сме приети в две училища-утре ще проверявам в последното в което съм подала.И аз днес много се ядосах-не сме приети в Гео Милев,а то ми е на 200м.Ние сме с 9точки.Утре ще ходя да видя на какъв принцип са приемани децата с 9т и дали има такива приети с по малък брой точки...Да видим и дали ще ми кажат  коя резерва сме.

Ние също сме от неприетите в Гео Милев. Днес говорих с директорката, приетите деца са само с 10 точки по адрес. Няма списък с резерви.

# 566
Не съм сигурна,че са приети деца само с 10т.
Моля ,отново за отзиви за Йордан Йовков!

# 567
  • Варна
Вярно, направо е нелепо. Като намеря място за него ще се моля да има и за нея. А в "Н.Геров"  са подали документи 350 деца, приети са 221. Представете си по колко деца ще са в клас!

# 568
  • Варна
В Найден Геров последното прието дете е с входящ номер 221, но броят на децата не е толкова. По-малко са определено - на който му се брои списъкът е на сайта. Просто са подредени приетите по азбучен ред и номерчето напоследното е 221.

# 569
Ние сме приети в Климент/там си карахме предучилищната/но за съжаление не сме приети целодневно. WhistlingБаткото ни също е там и аз исках целодневно да е малкия,но увии......сега ще търся други варианти..... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт