Учители и училища ВАРНА 2014

• 174 891
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 645
Нямам никаква информация за начина на обучение, на родителската среща ще кажат, какви смени, по колко часа и т.н..

В първи клас учат само първа смяна, във втори- само втора, защото са в едни и същи стаи.Поне досега беше така.

# 646
  • Варна
А предучилищната група как ли са, идея нямам..Абе ще раберем Simple Smile

# 647
Моля ви за информация относно смените в Найден Геров, за първи клас разбрах, че почват от 8,20, но втори и трети клас в колко часа почват сутрин?

# 648
Трети-7,30ч

# 649
Благодаря ти  Simple Smile

# 650
Моля за мнение за г-жа Керанка Колева  от ОУ "П.Р. Славейков". Сега ще поема първи клас.

Благодаря   bouquet

# 651
Някой ако има информация за г-жа Стоянка Христова от ОУ 'Св. Св. Кирил и Методий", моля да сподели!

# 652
  • Варна
Здравейте,моля ви за малко помощ.Трябва да напиша мотивационно писмо за прием в ПГ в училище само,че не мога да измисля какво да пиша.Може ли малко идеи.

# 653
Боже, вече и мотивационни писма ли искат? Crazy

Желая детето ми да учи във вашето училище, защото всеобщото мнение е, че преподавателите са добри педагози с отлична подготовка...дрън дрън..., децата, които учат в училището излизат с отлични познания и подготовка...бла бла...Базата е много добра/отлична/, условията са подходящи за да се чувстват децата добре и да усвояват знанията с желание...дрън дрън...

Ако отвориш сайта на произволно училище, където се възхваляват сами, може да попрепишеш от там  Flutter

# 654
  • Варна
Много ти благодаря и аз мислех за нещо такова,но реших да видя и друго мнение.

# 655
Някой ако има информация за г-жа Стоянка Христова от ОУ 'Св. Св. Кирил и Методий", моля да сподели!
Аз също търся информация за г-жа Стоянка Христова.

# 656
  • Варна
Moже би трябва да попитате в темата на четвъртокласниците- възможно е там да пишат майки на дечица, които са били точно при тази госпожа...

# 657
  • Варна
Здравейте ! Искам да помоля, ако някой има подробна информация за предучилищните групи в Климент, да сподели. Интересува ме на смени ли са като големите, от колко до колко часа са занятията, как е ораганизиран процеса като цяло, има ли възможност за допълнителни занимания по избор, някаква закуска предлага ли се или се носи от вкъщи, къде са разположени техните стаи в училището ... Ще съм много благодарна за всяка актуална информация  Simple Smile

# 658
Здравейте ! Искам да помоля, ако някой има подробна информация за предучилищните групи в Климент, да сподели. Интересува ме на смени ли са като големите, от колко до колко часа са занятията, как е ораганизиран процеса като цяло, има ли възможност за допълнителни занимания по избор, някаква закуска предлага ли се или се носи от вкъщи, къде са разположени техните стаи в училището ... Ще съм много благодарна за всяка актуална информация  Simple Smile
Моето дете тази година завърши предучилищна в Климент та по въпроса ти......ученето е на смени,стаите са в отделен коридор на първия етаж отделени от големите ученици,закуски имат да по общинската програма,но ние си носихме и допълнително защото на моето дете не му стигаше тази закуска. CrazyДецата не се пускат до лафката.....Допълнителни занимания за съжаление няма,освен воденето на театър,морската,аквариум,обсерваторията и тн.т.Заниманията започват в 8.30 до 12ч.и 13.30-17ч.Аз лично съм изключително доволна от подготовката и изобщо от госпожата. Peace

# 659
  • Варна
Благодаря  Simple Smile! Ние сега ще сме трета група в детската градина, но ни е много далеч / пътуваме по 7 км в едната посока / и макар че няма кой да ни помага с гледането, обмисляме този вариант за догодина. А още повече и приема после в първи клас - не ми се трепери пак с тези точки и класирания ....

Общи условия

Активация на акаунт