Учители и училища ВАРНА 2014

• 174 885
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
А това само на място ли може да се провери. Доста търсих примерно в сайта на Гео Милев, не открих нищо  Tired

# 676
А това само на място ли може да се провери. Доста търсих примерно в сайта на Гео Милев, не открих нищо  Tired

Районирането като предимство е посочено вероятно в условията за прием...

# 677
  • Варна

Районирането като предимство е посочено вероятно в условията за прием...

И аз търсих точно там, но дори и условия за прием не намерих.

# 678
Условията за прием ги имаше в сайта, както и районирането, докато вървеше времето за подаване на документи.

# 679
Хора, търся добър лекар уши-нос-гърло за гърлото на дъщеря ми. Знам, че не е тук мястото, обаче с новия фасон на сайта не мога да се справя... За Варна става въпрос. Препоръчаха ми Габровски, по здравна каса търся, обаче четох едни неща...

# 680
  • най-шареното място
Ще ти пиша лично.

# 681
  • Варна
Мутафова за УНГ,работи по касата в мед.център Младост.  Peace

# 682
Хора, търся добър лекар уши-нос-гърло за гърлото на дъщеря ми. Знам, че не е тук мястото, обаче с новия фасон на сайта не мога да се справя... За Варна става въпрос. Препоръчаха ми Габровски, по здравна каса търся, обаче четох едни неща...
Каквото и да си чула,вероятно  е вярно,  но за вадене на сливици е факир,много  леко  мина с моето дете, а и с останалите.

# 683
  • Варна
Ние харесваме д-р Чамурлийски.

# 684
  • На планетата земя
За Найден Геров как става класирането след четвърти клас за математическите паралелки?
Кои оценки се гледат само тези по математика или и общия успех?
Само от четвърти клас или и от предходните години?

# 685
  • най-шареното място
Мисля, че е като в Славейков - с резултатите от състезанията през годината /4-ти клас/.
Не съм сгурна, но сякаш се попълва молба с резултатите, а те сверяват и класират.

# 686
  • Варна
А точно кои състезания се вземат под внимание?

# 687
  • най-шареното място
Не знам. Те са по едно на месец общото взето. Тези в прима на МГ примерно, но не вярвам да не натежи някое "чуждоградко"  хубаво ако има мерак детето /Габрово, Шумен и други подобни/ или тези от есента и зимата /които не се вземат за класирането в МГ/.

Секретарката им ще знае най-добре.

# 688
  • ВАРНА
Здравейте,мами и честито на първокласниците   bouquet За нас тепърва започват тези "трепети" - 2015г трябва да сме 1ви клас,ходим на детска градина,а не в подготвителна група към училище.Въпросът ми е какъв ми е шансът за Славейков ако единственото ми предимство е 1ва група близост до училището(мисля че 10т беше по адресната регистрация)?Четох доста назад в темите,разбирам и че има разминавания във времето за записване в Славейков и Васил Априлов - има ли такива приети и записани в Априлов,които после са си изтеглили документите и записали в Славейков първокласника?Другото което остава е Цар Симеон в района,моля споделете как са минали класиранията за да преценя какъв ми е шанса или тепърва да мисля други варианти,че напролет трябва да кандидатстваме и за ясла за малката и съвсем съм  #Crazy отсега  ooooh! Благодаря предварително на всички включили се с отговори  Hug

# 689
Здравейте,мами и честито на първокласниците   bouquet За нас тепърва започват тези "трепети" - 2015г трябва да сме 1ви клас,ходим на детска градина,а не в подготвителна група към училище.Въпросът ми е какъв ми е шансът за Славейков ако единственото ми предимство е 1ва група близост до училището(мисля че 10т беше по адресната регистрация)?Четох доста назад в темите,разбирам и че има разминавания във времето за записване в Славейков и Васил Априлов - има ли такива приети и записани в Априлов,които после са си изтеглили документите и записали в Славейков първокласника?Другото което остава е Цар Симеон в района,моля споделете как са минали класиранията за да преценя какъв ми е шанса или тепърва да мисля други варианти,че напролет трябва да кандидатстваме и за ясла за малката и съвсем съм  #Crazy отсега  ooooh! Благодаря предварително на всички включили се с отговори  Hug
Здравейте, според мен шансът ви за прием в ОУ "Славейков" е 100 % . Критериите там са такива, че 10- те точки се дават единствено на живущите в карето около училището, следващите точки според района на живеене са 5. Т.е преди вас ще са предучилищните групи с по 15 точки, след това ще са децата , живеещи в карето с 10 точки+ 3 точки за брат/сестра учащи в същото училище и след това ще сте вие с 10 точки. Така, че чисто и просто математически няма шанс да не Ви приемат Simple Smile
П.П. на този прием имаше деца приети с 5 точки

Общи условия

Активация на акаунт