Януарското бебче 2014, есента посрещна вече- тема 12

• 31 794
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Деси, аз се давам за пример: Обърнала съм се 3 дни преди да се родя  Mr. Green

Кайлис, браво момиче, само така!!! ЯЯЯ, как така ще спи  Joy Joy Joy

# 376
Кайлис, еееее наистина завидях!  Embarassed Laughing Аз се чудя как ММ ще спи, аз ще успея да го на****я без да го събудя и той просто в един момент ще се усети и ще довърши нещата.  newsm09 Че то явно си се иска майсторство и талант, така че едно голямо браво и от мен!  smile3521 Ей това е съпруга за пример, а не като мен.  Joy  

# 377
Ама той си се буди ...По някое време и, както си се израила, "довършва нещата"  Joy Joy Joy
Обаче, тези хватки не знам как стават с изпъкнал корем, последно бях в 4 месец, преди това май във втори..

# 378
Хахаха, имам идеи, но ще ти ги дам на лични или като се видим.  Joy Joy Joy Така или иначе аз определено ще искам уроци!! Другия път като се видим ще имаме сериозен разговор в ъгъла на масата.  Joy Joy Joy

Ей развеселихте ме, ама забравих дететоооооооооо, хахаха.  Joy Тичам! Hug

# 379
Хахаха, имам идеи, но ще ти ги дам на лични или като се видим.  Joy Joy Joy Така или иначе аз определено ще искам уроци!! Другия път като се видим ще имаме сериозен разговор в ъгъла на масата.  Joy Joy Joy

Ей развеселихте ме, ама забравих дететоооооооооо, хахаха.  Joy Тичам! Hug

И аз се присъединявам в ъгъла  Joy ,че кекса при нас е мит отдавна ... ама и аз съм една сръдня напоследък , все го хокам милия ...  hahaha

Пандюшааа, бягай!!! Детето забрави  hahaha hahaha hahaha ех, този кекс ...

# 380
Кайлис,ти направо си за Рекордите на Гинес,душата! Hug
Ние правим,обаче рядко и аз се дърпам,ама колко да се дърпам,все пак спалнята е 160/200см,после стигаме до пода!  hahaha hahaha hahaha
А нали знаете какво пише в един виц:
"Първите 3 месеца правите кекс всякак,2-рите три месеца правите като кучетата,а последните три като вълците...Защо ли?
Защото жената ляга,а вие сте близо до дупката и само виете!"
Не успях да го напиша както е точно,но поне схващате замисъла,затова викам да не се даваме все още!  Peace

# 381
Я и аз да се включа по въпроса за кекса. Ние по-рядко, ама достатъчно, то и на мен не ми се прави много, много откакто съм бременна, а ММ е под команда - "Може" или "Не може". Пита си от време на врем и зависи какво му отговоря.

# 382
Айде аз съм готова с леглото, количката, бельото, стерилизатор, одеалца
и спални комплекти  newsm53. Аз съм от подготвящите се - препирам си по малко и като купя и изпера и гащеризончетата, ще гладя - не ми е приятно това упражнение, ама хич.
Количката я харесах от раз и от тогава не се заглеждам много по други и то не защото няма такива, които да ми хващат окото, а защото ме объркват и това "хайде да видим и тази" отдавна си го бяхме забранили.

Относно коремите и уморяването, на мен също ми е притеснено какво ли ще е по-натам. Не смея и да се оплаквам, че ме е срам малко, още в 7-ми месец пък оф, пуф-паф.. Оня ден не можах да се дигна от леглото от първия път и направих някво смешно, по-скоро жалко движение, скокна мъжа да подаде ръка и ми стана някак мъчно, после пък избухнахме в смях.. абе сълзи да има  Mr. Green

И аз съм в групата на несексващите -  с проблемите и болките до 4 месец въобще не съм се сещала, а сега не се сещат  Mr. Green Един път работите си вървяха баш натам, ама с тоя вперен поглед в корема няма нужда.. Най-много да тръгнат по чужди жени  newsm78

Цветно на теб ли ти отиде ремонта? при нас стената откъм банята /точно в спалнята и в ъгълчето за нашето бебе/ замина на кино, още преди време - намокрила се, съответно шпакловката се надигна.... и тия дни по малко чагъртаме и плескаме некви гипсови лепила отгоре и така - неравно става и се дразня, но майстори за 2 квадрата не искат и да се разходят до тук, камо ли да работят..та криво-ляво ще го намажем ние, отгоре с латекс и к`вото такова, да е сухо и чисто пък..Дано да е еднократно и да не се налага да къртим по банята.

Котката аз си поръчах пеленки от Гардеробче и тия дни още 6-7 бройки излизат или 10 лв или 13лв с подложките, което пак е  по-скъпо от тия дето ти ги поръча, ама цените са приемливи на фона на тези по разните магазини тук.. и ако се справим с тях ще попъчваме другата година.

# 383
Здравейте, момичета!
Да се включа и аз по въпроса за кекса - ЗАБРАНЕН ни е. И от гинеколога, и от ММ. Второто помятане се случи докато правехме кекс на диванчето и ММ се изплаши ужасно, развика се "кръв" и едва не припадна. Шок и ужас!
А на мен така ми се искааааа, но ММ ми позволява само целувки и прегръдки. Иначе постоянно се заглежда по девойки докато се разхождаме, милия. И на него му липсва много интимността, но не ми дава.
За да не му е неудобно се шегувам със заглеждането по дупета, но не ми е приятно като го прави.
Момичета, как се справяте с рефлукса, киселините. Снощи повръщах цял час, със всички екстри - стомашен сок, несмляна вечеря, гърлото ми прокърви от спазмите, понапишках се даже. Сутринта ми сложиха инжекция деган, сега ме е страх да ям.

# 384
здравейте, мамчета!И аз от няколко дни дебна тук и чета, ама все не сядам да напиша нищо! В петък бях на ЖК, бебчо уж е добре, но след като гледах едно предаване, в което родителите бяха накупили всичко синьо за бебе-момче и накрая се роди момиче и мен ме е подгонила някаква параноя Simple Smile Joy Joy Joy хаха, едно 90% от нещата са ми сини, не че е фатално и момиче може да носи синьо, все пак ми е любим цвят, та ми се искаше да видим пола на бебо пак, въпреки, че уж 2 пъти на фетална видяхме пишка Simple Smile Както и да е, живо и здраво да е! На ЖК беше навътре с лицето и с гръб към нас, та нищо не се видя! Иначе расте, бебчо и за сега е наред, казаха ми че е 38 см, ама май беше наизуст, не знам, аз четох, че към 30 г.с. е 38 см, а аз бях 27+1 г.с. Иначе съм + 4 кг, от началото и на обиколка от началото до сега +5 см, а от миналия месец до сега хич не съм пораснала на обиколка, даже карах док 2 пъти да ме мери Simple Smile питах дали е нормално и док каза, че съм примерна бременна, растяща само на бебе и матка:) ама нещо взех да се притеснявам и тя ми се скара Simple Smile Спрях покупките на дрешки, че нещо все не мога да се накарам да купя нещо неутрален цвят, а иначе имам доста дрешки вече и подаръци все ми носят Simple Smile А, да се похваля и аз си имам количка, нооо от продавалника, въпреки, че исках нова, но с 500 лв по-евтина, не успях да се устискам, дано е наред обаче, т.к. още не е при мен Simple Smile Ще се похваля пак, ако всичко е ок, вече и със снимка Simple Smile та към нея и бонуси и подаръци има доста, там разни чадъри, комарници, дъждобрани, даже и кенгуро Simple Smile дано не е разбрицана Simple Smile но ако се наложи ще я продам пак в продавалника Simple Smile и си купих и проходилка люлеешо се кончем много приятно, ама и количката и проходилката са светло сини в комбинация Simple Smile
Елг, съжалявам за поведението на най-близките роднини, аз чак вчера проговорих с баща ми след 2 седмици затишие и то защото ми донесоха някакви неща с майка ми и той стоеше пред вратата като наказан и ми стана жал Sad но да видим до кога Simple Smile
Кайлис постоянно се чудя от къде идва този ентусиазъм за правене на сладкиши Simple Smile Мен ме мързи да гледам Simple Smile
Браво на всички мами за колички и кошари! Панди много е хубава твоята, а и тази, която Деситка е избрала като 2ри вариант ми харесва! И аз съм си харесала една ама няма да я показвам, че е модел 2012 и не я намирам никъде Sad Уж дебна и чета, ама не разбрах какво сте се разбрали за бебеманията! Аз не мога да се оплача, че не мога да се свия или нещо защото още не ми личи, но от време на време и аз получавам стягания на корема неболезнени, нищо ще пия Магнерич Simple Smile и от време на време таза ме боли и кръста Simple Smile даже все още спя полу по корем полу настрани Simple Smile
Деситка ето и аз да се опитам да бъда полезна със стикерите Simple Smile
http://frucla.com/magazin/%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B5%D1%80%D … 0%B5%D0%B4%D0%B8/
ето, тук пак, ама товеа мисля, че е фототапет Simple Smile http://www.wallartdesign-bg.com/wall-stickers?page=shop.product_ … ontstyle=f-larger
иначе да се включа и аз за секса Simple Smile ние имаме 2 паузи откакто съм бременна, едната след зацапване в началото за 2 седмици и една за 40 дни след като лежах в болница за прокървяване Simple Smile ММ е станал като хала и откакто съм бременна май ме вижда като някъв фотомодел и ми налита на всевъзможни места Simple Smile На мен не ми пречи, дори ми доставя секса все по-голямо удоволствие, нали и още нямам корем Simple Smile Но след дългата пауза ходих няколко пъти на ЖК и все забравях да питам и накрая по телефона питах, доки се спука от смях, но разреши де:)  Joy Joy Joy Хайде и от мен една почерпка с тортица: http://media.snimka.bg/6991/020237832-big.jpg?r=0 ММ има рожден ден Simple Smile и въпреки, че не сме заедно, аз си се почерпих днес малко в сладкарница Неделя Simple Smile Хайде това е от мен, че само си дрънкам и нищо съществено не казвам! Много прегръдки от мен и целувки на всички коремчета Simple Smile  bouquet  bouquet  bouquet

# 385
Момичета ама ви отворих тема а Flutter

Мариян  Hug милата. Никак не се справям, поплаквам си чак...Също както си го описала с най-малки подробности ми се случва. Слава Богу само вечер. Но е стрес голям защото се будя от това и идва страх, продължава поне 40 мин докато ми се изчисти гърлото... И аз чакам някой с лек да каже...

# 386
Възкресителница - на мен ми полага ядене на домат или ябълка или некисел плод. Но не винаги, уви.

# 387
и аз към тези дето са без кекс. Не ми се иска ама никак. С каката почти до последно беше. А сега 2 пъти за цялата бременност. ММ още ме разбира. То и той от работа гледа да се прибере, задължения вкъщи и по леглата. Е може и нещо чуждо да е ударил на работа ама знам ли.  Joy

Още не мога да се нарадвам на количката. И ме е яд на майка ми, че ми съсипва емоцийте. Утре съм решила да не и звъня. А ако ми прати смс, да и отговоря подобаващо.

Ей, ние голяма групичка се събираме за бебемания.  Hug

# 388

Кайлис, е ти ме уби.  Laughing Я кажи как се прави кекс със заспал човек??  Joy

Мяташ му се докато е заспал и като се събуди вече няма сила да спре и трябва да доведе нещата до край...Ама и аз съм успяла точно 2 пъти с това упражнение, де  Rolling Eyes

Кайлис, и аз с тоя номер играх известно време, но ми се получи и на мен точно два пъти. А сега като ми е голям корема, ММ е страшно респектиран, само се гушим и се целуваме и толкова.... Пък и с тези херпеси много ме е страх и се примирих да ви кажа честно, а тоооолкова много ми се прави...
Днес бях на акушерка, изследванията ми са добри, но се наложи пак да ми вземат кръв, защото по един показател не съм в норма, обясни ми, че нивото на веществото, което помага на желязото в организма ми било много ниско. Не разбрах добре, не било тревожно, но ще го проверят. Сърчицето на бебо препуска като на вихрогонче, опипа ми корема, каза, че е седалищно засега. Определи ми НОВА среща за обсъждане на "херпес и раждане", като ми направи изключително грозно впечатление как прекъсваше всеки мой въпрос по средата и ме препращаше при друг специалист. Така си излезнах обзаведена с 3 нови срещи с различни лекари по различни въпроси.....  smile3511

По въпроса с жилището съм пак на нокти, сутринта ни отказаха моето най-желано жилище, защото хазаина не иска бебе, щяли сме да станем много с бебе вътре ... И сега всичко отначало, този път просто няма да ходя по огледи и да ме гледат с големия корем...Много неприятно, защото практически аз няма да мога да видя на живо и да си преценя...  #2gunfire #Cussing out

И последно, ама не на последно място да се пооплача с битовизми и аз  newsm11
Скрит текст:
Сега със търсене и смяна на жилище трябва да изкараме накуп около 2000 паунда за такси, предплати и т.н. Много ми е напрегнато и виждам как ММ се задъхва и почти не спи, за да изкара тези пари и ми е жал за него. Вчера сутрин ставам и той точно получи СМС на Вайбър от майка си, в който пита "Маме, какво става по моя въпрос", озадачих се, но не го попитах, а следобяд той сам ми каза, че смята да прати на майка си пари. Аз се ядосах много, ама зверски много, но спокойно му обясних, че е редно първо да си оправим нещата с квартирата, да се настаним и след това ако ни останат свободни пари, тогава ще и пуснем. И той се съгласи с мен УЖ....
Тази сутрин ставам и пускам дрехите за пране и в джоба намирам бележка от Уестърн Юнион за превод с вчерашна дата. Не знам дали ме разбирате как побеснях...
Погледах хронологията на скайпа 6 пъти му е звъняла ... Ядосах се как може такава манипулация при положение, че знае какво ни е положението в момента... МРЪН, оплаках се сериозно.
Опитах да обсъдя нещата с нея, но излезнах най-черната и така...

Елг, роднините ти са уникални просто, как не ги е срам да ти създават толкова нерви!

Панди, съседите ти ме разбиха просто евала на хората, ама малко по тихо де, ххахха, те ви побъркаха  Joy

А количкитееее, ах количките Simple Smile Ще си купя една обикновена със бебе порт на Mamas&Papas Sola, толкова гледах и се чудих и накрая ще е тя:
http://www.mamasandpapas.com/product-sola-pushchair-lime/103517400/type-i/
A слинг ще взема като на Звезден Прах, един бял универсален и таи да може да си го носи.

Болки в кръста, киселини, безсъние и аз разполагам с всички тези екстри плюс постоянно отичане на краката и ръцете всяка сутрин... И огромен апетит, всичко ми се прияжда, хапна два залъка и това е, след половин час ПАК  preggo preggo preggo

Много  Hug на всички!

# 389
Няма, мами, няма. Няма мъжагите ни да идат по чуждо.  hug Толкос си ни обичат, че и техните дечица носим.  Heart Eyes  Моичкият по принцип ПРЕД МЕН има очи само за мен. Но и аз го "хванах" веднъж-дваж да се поагледа и като му казах (бъзикнах) той умря от срам, а аз от смях.  Joy

Николета21, ама как така в седми месец не ти личи? Ъъъъъ newsm78 И аз напоследък си мисля "ами ако е момче", пък аз имам само момичешки неща? Но както казва майка ми,  ще звъня на сестра ми по спешност да ми праща нейните момчешки дрехи от чужинско. "Ало, ало, момчешки дрехи моля, че ни израсна пишле..."  Joy Шегата настрана. Само да е живо и здраво, всичко друго е поправимо!

Елг, ама защо не ни показваш количкатааааа?  Crossing Arms

Ив Минче, много е хубава количката. Дано тази красота не се разбие по софийските улици.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт