Януарското бебче 2014, есента посрещна вече- тема 12

• 31 794
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Панди, защото съм егоист  Whistling
Снимах и на обяд летния вариант, а сега зимния, че ММ сега я разглоби. После ще ги кача снимките и ще се изфукам.

# 391
Иве, не се ядосвай доколкото знам с  Уестърн Юнион не могат да се пратят много пари.., така че това е малко помощ за нея. Родител е все пак. Лошото е, че ТМ ти има страха и не е посмял да ти каже. Иначе твоята свекърва съм я признала! Моята е на опашката. Не се ядосвай ами почвай да разпитваш де кого свариш за квартира и чети форумите. Също така сигурно имате предплата от сегашното жилище, която трябва да ви върнат и това да помогне до някъде. Не се тормози само за да е спокоен и ТМ, който явно ще му падне голяма тежест сега и огледи и бизнес...

Дръжте се. Малко остава  Hug Peace

Това с гледането на чуждо и оглеждане на дупета не го разбирам, честно.... newsm78

Аз такъв хубостник бих го подарила.

Елг изключвай телефоните джанъм...Чудя се дали да не ти поръчам едно пашкулче или друга придобивка. Приемаш ли такива поръчки? Исках много аз, но още не знам ще намеря ли време. Другия понеделник ми почва специализацията по 6 часа на ден..., а вечер покрай домашните задължения холерика в мен го домързява...

# 392
Ми е така, Панди, не ми личи, аз съм 100 кг от преди да забременея Simple Smile та сега 4+ кг (и 5 см+) мислиш ли, че ми личи Simple Smile аз за това нито снимам, нито нищо! имам си корем на 2 етажа  Joy Joy Joy ама щом бебо расте, не ми пука Peace

# 393
И аз не се притеснявам, че ММ ще вземе да ме смени Peace Нито се зазяпва пред мен, нито ми дава поводи за притеснения.  Heart Eyes Ама той е един залюхан програмист, най - много ако реши да си даунлоудне някоя снимка  hahaha
Ив - аз пък бих се ядосала много  - не заради парите, а заради това, че сте се разбрали едно, пък той прави друго Peace
МарянHug не мога д ати помогна, но дано да ти мине. Аз киселини боря с Талцид, ама твоето звучи като много тежък случай Hug
Николета - яде ми се а и за детето гледам колкото се може по-малко купешки боклуци да има и така, затова си правя разни неща   chef

# 394
Добър вечер маминки! Мен днес ме изписаха от болницата. С нисък хемоглобин съм 89,развила съм анемия. ooooh!Беше ми истекла някаква безцветна течнот бяхме много уплашени,сега обаче всичко е наред. Честито за количките! Най-хубавата новина е че сме си мъж  baby_neutralокончателно. На всички  bouquet

# 395
Ама като отворихме темата за кекса и как се разписаха всички, а преди това беше една скука!  hahaha

Кайлис, и аз точно това щях да напиша за ММ /и той в тая сфера работи - IT/, че е толкоз залюпен, че дори не се заглежда - явно си им е обща черта хихиххи. Обаче може би ние така си мислим, че не гледат, а да са много добри в прикриването  Mr. Green. За 3 години, откакто сме заедно, само веднъж го хванах, че гледа и то защото беше покрай негови приятели,  които постоянно зяпат и коментират. Но съм му благодарна, че не ме подлага на това унижение. Нямаше да мога да го издържа и постоянно щяхме да се караме - абсолютно съм сигурна.

nikoleta_21, браво за количката - чакаме снимки - то май си стана традиция да си оглеждаме взаимно новите придобивки, че ние най-много си се радваме взаимно на тия неща. Да ти е жив и здрав мъжа!
за бебемания се разбрахме да отидем на лекцията на 9 месеца в Дъ Мол в петъка и след това да направим вкупом посещение на изложението. Засега май се събираме към 6-7, да видим. А на изложението ще бъде ад, още от сега предчувствам - всички бременни на света на едно място! Няма да ни смогнат!  Mr. Green

Desi_89, пропуснала съм, че си била влязла в болница - дано всичко оттук нататък да тече безпроблемно! Честито за мъжлето!

Iv Min^smile, наистина е неприятно това с парите за свекито, но защото ТМ го крие от теб и действа зад гърба ти - доста незачитаща постъпка. Но вероятно знае, че ще вдигнеш скандал и иска да си го спести /което не го оправдава де/. Аз също бих избесняла от факта, че крие. Малко налях масло в огъня, ама....

От всички оплаквания до тук май само киселините все още ме подминават. Иначе вече от месец съм си оборудвана с мъчителен запек  Blush Положението не е фатално, че да прибягвам до разни прахчета, но е голямо приключение.

# 396
  • София
Хей мами, какви хубави теми развивате Simple Smile

Панди, много ме разсмиваш с тези ви съседи, то не ти е за смях сигурно, но като си помислиш - на 70 и такива упражнения, малко за респект си е Wink

За киселините да се включа - обикновена газирана вода ми помага на мен. Тези дни ми се случва сутрин към 3-4ч. да се будя с киселини и съм си сложила една малка бутилка до главата, като се събудя и си пийвам - помага.

За кекса - ами доста рядко е - отначало имаше причини, сега на мен нещо не ми се иска много, но ММ не мрънка много.

За Бебемания - и аз подозирам, че ще е лудница, но пък залагам на това, че е петък, работен ден, и мамите (и татковците) които работят няма да са там. Ще отидем и ще видим Simple Smile

Иначе няма какво да кажа, още не съм минала прегледа, та като мине ще споделя ако има нещо Simple Smile

На мамите, които се ядосват с родителски тела (било то собствени или на половинката) - дано всичко бързо да се оправи. Съвети гледам да не давам, защото всяка ситуация си е различна. Аз лично мисля, че като възрастни би трябвало да се разбираме с приказки, но пък има хора които от дума не разбират, та на тях трябват малко по-радикални действия - успех  Peace

Мамите, които имат болежки - да се оправяте бързо. Аз на моменти съм със силни болки в таза, понякога не мога да си стъпя на левия крак. Даже подносих космодиска на нашите с надежда да ми помогне.
Ще питам доки като отида на преглед, но болката си е стабилна Sad

Иначе за момента не ми тежи толкова, чистя, готвя, простирам, даже днес изпрах столчето за кола и проходилката, която ни бяха дали - да видим докога Simple Smile

Хайде мами лека вечер и до скоро   bouquet

# 397
 Хайде и аз да се запиша като жена на програмист.
Да си гледкат програмите, а не чуждите дупета. Mr. Green
Желаещи за събота сутрин от 10:00ч на училище за бременни в City Center? Темата е "първи грижи за новороденото".  днес се записах. Simple Smile
Desi 89, и аз имах анемия преди години,хапвай спанак,коприва,телешко,цвекло. Hug ще се оправиш
Иве, обича те човека, но му е трудно да се разкъсва между две жени.лошото е,че е скрил от теб  Hug

# 398
Охх, момичета, то проблема е, че той е нямало да прати, сигурна съм, ако не са били тези 6 едно след друго позвънявания.... И понеже ми е обещал, е скрил, за да не ме дразни, ама и аз сама си намирам белята без да я търся, всичко откривам...

Възкресителнице, и ти си права, разбирам помощ за родител, разбирам, че в Бг е трудно, като цяло съм разбрана, не съм казала да не  помага, но знам че го работят, а той горкия ми е добра душа... И манипулациите са много грозни и не са от вчера, то това е, което ме подлудява.
Щото аз нали ви казах, откакто се реши, че ще купят кошара майка ми и тя, се пратиха 3 пъти пари, платили сме я тая кошара два пъти вече.... И вчера докато дискутирах с нея проблема ми каза така: "И какво, сега за някакви пари ри се опитваш да ми нареждаш какво да купя на МОЕТО внуче"  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Представяте ли си какви думи?!? И аз и казах, че "НЕЙНОТО внуче, на първо място е МОЕТО дете", може малко грозно да съм се изразила, но се вбесих от наглостта като цяло и от съзнанието, че тя е права и не греши никъде, а напротив аз съм тази, която създава проблемите........

Охххх, пак се наоплаках хубаво, ама от тези нерви корема ми е станал твърд като камък и все ме избива на рев....

newsm45 newsm45 newsm45

# 399
Охххх, пак се наоплаках хубаво, ама от тези нерви корема ми е станал твърд като камък и все ме избива на рев....

newsm45 newsm45 newsm45

Оооох, не плачкай!  spoko

Боже, като си спомня при първата бременност как ме тресеше хормона и ревях за щяло и не щяло...
Каквото и да ти кажа, знам, че в момента няма да помогне.
Но ще мине!  Hug

# 400
  • София
Как само ме разсмяхте с темата  Laughing! При нас кекс няма нали съм сама, но до последно си бяхме горе-долу редовни веднъж седмично  Embarassed. Доктора ми беше казал ако не искам да кажа, че той  е ограничил кекса, но ако искам да излизам с довода, че съм здрава, млада и бременна, а на бременни не се отказва  Simple Smile. И да ви разкажа една случка от морето-седим си на плажа, аз си крия шкембето под чадъра, а той се пече на слънце. Задава се една мацка, готина, страхотно тяло в изрязан бански. Минава покрай нас аз се обърнах да я огледам, а той и поглед не хвърли...поогледах се и като хванах на детето пояса и го ударих с него, а той стреснато ме гледа и пита какво ми става, а аз му отговарям-ти на какъв ми се правиш? После така съм се смяла и продължавам само като се сетя за ситуацията..... Grinning
И аз от скоро съм с киселини, не спя нощем, а тази нощ сънувах, че съм родила с по-голямата част от момичетата от темата  Grinning в една болница.
Съвети за свекърви не мога да дам, вече 10 год се опитвам да я разбера моята, за съжаление и с майка ми съм до никъде.
Desi 89 познавам хора с анемия и това при тях не е проблем, надявам се и за теб да е така.
Хайде лека нощ и приятни сънища!

# 401
ето количката

# 402
  • София
А какво ви е мнението за непромокаем протектор?

# 403
Хихи ,здравейте момичета!  bouquet

Аз нещо нямам желание да пиша,пък и много работа ,лудница...вече почвам да си изграждам офиса вкъщи,че иначе мн далеч ..та ще си работя от нас  Simple Smile

Ох кекса ми стана болна тема , и ние с малки прекъсвания ,най-вече около операцията,и още един два пъти по седмица...иначе всеки ден почти  Embarassed ама от 2 седмици нещо изведнъж ми се изпари желанието ,пък и ми стана едно тежко , не мога да спя ,бързо се уморявам ,че и болки в кръста лепнах  Rolling Eyes ама хубаво че ММ ме разбира и много помага...

Тоновете на мен ми ги записаха още в 25 г.с ,което е мн рано ,но при мен бе изключение след операцията и пълната упойка,по пр след 28 е нормално,предният път и на Жк ми ги записаха..а Доплер тук ползват още от 1-я триместър...

Перо, нз нищо за помпите с рецепта,аз мисля да си купя ръчна ,но след раждането ако се налага ММ ще пратя Peace

Аз не мисля да купувам слинг/кенгуру..според мен няма да са ми от полза,с количката ще си джиткаме Heart Eyes

Панди,Елг и на останалите- честити покупки ! Hug

Лека вечер на всички! Hug

Последна редакция: вт, 22 окт 2013, 01:32 от His Princess

# 404
  • София
Леле мале как сте се разписали. Заради единия кекс 5 страници сте изписали! Simple Smile)))
Аз днес бях на кардиолог. Еми нищо ми няма. Каза си жената, че всичко, което се случва е от бременността и ще трябва да си го търпя. Предписа ми някакво билково от лечител и това беше. Ще си живея със задъхването и сърцебиенето.
В тази връзка за кекса да кажа и аз - нямам никакво желание Sad. Бях се притеснила, но като ви чета вас и се успокоих, че не е нещо необичайно. За разлика от мен ММ е доста активен. И си позволяваме веднъж в седмицата, но удоволствията са основно за него, че аз получавам задух и сърцебиене и последния път за малко да се гътна, та решихме, че в някои отношения ще се ограничим. Той обаче често ме издебва през нощта. Те тогава мъжете са най-активни, нивото на тестостерона е най-високо около 4.
За заглеждането, аз това не го разбирам. Голяма простотиоя ми се вижда и е доста унизително да се заглежда мъж пред бременната си жена. Това не бих го простила, но всеки сам си знае за себе си де. Мъжете си позволяват до там, до където ние им отпуснем края. Аз откакто съм забременяла, имам чувството, че ММ повече ме харесва и това доста ме радва. Не му пречи, че имам корем, казва, че иначе съм си същата и даже по-хубава. Почвам да си мисля, че има фетиш към бременни newsm78 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Панди, да си кажа предпочитам да имаме такава двойка над нас, а не тези ненормалници дето ни се паднаха. От около 7 вечерта до около 2 през нощта се чуват страшни трясъци отгоре. Не непрекъснато, а на почивки, но е дразнещо. Сякаш гюлета хвърлят и се тресе целия таван. Само да се роди бебо, ще им дам да се разберат.  Twisted Evil
Елг, хубава количка.Simple Smile За 9 месеца как да се запишем? Ако не ти се въртят телефони, може на мен на лични мамите да ми изпратят имената и да пратя един имейл.
Ив, мъжете са такива. Ако нещо не им разрешаваш, те се крият и пак го правят. Моят е същия. И най-лошото, че не си признава. От страх ли, от какво - не знам.
На всички други мами -  Hug. Съжалавам, че не мога да отговоря на всички. Отивам да лягам, че ММ ме чакаше от доста време, а после май е заспал. Сега стана до WC и доста лошо ме изгледа как си тракам на клавиатурката в хола:)))))

Общи условия

Активация на акаунт