Януарското бебче 2014, есента посрещна вече- тема 12

• 31 794
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Стрии май ми се появиха на гърдите, явно ще трябва да сменям мазилата. Пречат ли стриите при кърменето???

Не, не пречат. Но е добре да се подбира внимателно, ако се прецени, че ще се мажат гърдите с каквото и да е. Особено след раждането.

Аз пак да попитам - на колко градуса перете детските дрешки?

На 40.

А какво ви е мнението за непромокаем протектор?

За легло, нали? Много практичка вещ. 

# 406
Добро утро, мами!

За срещичката - аз вече записах мен и Панди чрез мейла. Понеже сме много хора и организацията ще бъде трудна, все някой ще е пропуснат, предлагам всеки сам да си се запише или на мейла или на телефона - ето
Скрит текст:
school@9meseca.bg 0876 181 114

И една бойна задача за срещата - който влезе първи да заеме хубавите кръгли диванчета, че на масичките няма да се сместим всички заедно !! Simple Smile

DeniSlava86, темата в Сити център звучи добре, ама ме мързииии да отида до там  Laughing Може някой друг път. Този уикенд е единственият свободен на ММ от поредица преди и след това, защото ходи извънредно на работа /по собствено желание/, та смятаме да го уплътним добре - предвид и на хубавото временце. Декември от работата му излизат принудителен отпуск около празниците, защото никой не работи в чужбина /от която зависи да си свърши работата/, та ще компенсираме почивка тогава. Ще ни идва на гости и брат му от Австралия с цялото домочадие - връща се в България за първи път от 89-а, когато е избягал - голям шок ще бъде. А София зимата е толкова грозна и гадна... Но още от сега се почна подготовката за това паметно посещение  Crazy

Елг, количката изглежда много удобна, дано всичко да е наред през цялата бременност.

Зеленко, благодаря за отговорите за стриите и прането. Мен стриите ме безпокоят да не станат болезнени и да не мога заради тях да кърмя, ама май такова нещо няма  newsm78 Иначе добре, че ме подсети да внимавам с мазилата - просто преди всяко кърмене ще трябва миене.

# 407
Привет и от мен
~Elg~ количката ти е страхотна браво, да си я ползвате със здраве и много радости. Лелее ама вярно колко много сте изписали по темата за кекса. Ние около 3-я месец бяхме като невидели, преди това бяхме с ограничение, нали сме ин витро, та процедури едно друго трето, аз на Утрогестан вагинално 3 пъти на ден иии хич не ми беше до това, та около 3я месец имаше един период амааа направо се плашех от себе си искаше ми се сутрин, обед и вечер ако може...тааа за около седмица две наваксахме доста, обаче по едно време взе да ме преболява корема иии се спряхме. Доктора ни посъветва да не прекаляваме - нямаме строга забрана, но все пак мен ме е страх, толкова измъчено забременяване беше, чеее нито на мен нито на ММ ни се рискува. Така, че ще потраем още малко, а като е на зор...той знае как да се оправя  Mr. Green - мъж е все пак не ми и минава през главата мисълта, че може да посегне на чуждо, виж на себе си съм сигурна, че редовно си посяга  Mr. Green.
За киселините само Талцид ме оправя, иначе ще се мре имам моменти в които ми иде да си прережа гърлото, но пък този Талцид ми действа страхотно и веднага ме облекчава. Иначе и аз спрях да закусвам вкъщи, че после като изляза и седна в колата докато стигна до работа едвам се сдържам да не повърна и сълзи ми излизат на очите от гадните киселини, за това си вземам закуската и си я хапвам в офиса.
babyface76 и ММ е същият, все повтаря, че не съм била толкова хубава никога, все посяга да ме опипа едно хубаво, което на моменти малко ме дразни защото не може да ме прегърне ей така просто нежно и мило, ааа веднага започва да ме опипва, а пък аз в момента не искам, чее и на мен ми идват неприлични мисли. Аз си помрънквам от време на време как съм се закръглила, но той само повтаря, че съм прекрасна иии чеее.... само ми се заканва  Blush ама ще изтрае още няколко месеца няма къде да ходи.
Iv ММ е същият, когато знае, че нещо ще ме вбеси се крие и го свършва, обачее пусто за беля почти винаги го хващам, той е като малките деца, така се издава хич не може да крие и да лъже, при което аз побеснявам ииии става страшно. Та общо взето избягва да крие, но основно ако крие нещо е свързано с майка му, защото знае, чеее наистина адски се дразня и аз от подобни манипулации и изцепки и обикновено става война. Та гледа ако върши нещо да е тихо мълком и да не разбирам, аз пък дори и да разбера, ако не е нещо сериозно си затварям очите, само мир да има - нямам вече нерви да се ядосвам с изукуригали бабички...не че и аз няма да стана такава, ама се надявам, да не съм толкова зле  Crazy. Иначе е факт, че майките много повече манипулират синовете си, не знам защо тези мъже са толкова податливи на манипулации, моята майка знае, че не може да ме работи и хич и не се опитва, обаче виж майката на ММ...ужас тооо през ден нещо я боли, нещо и е зле и той търчи ама няма значение имаме ли планове, има ли ангажименти...там на повикване денонощно...ей за това беснея аз, като ми провали нещо, което сме планували от седмици едва ли не, само щото я боляло ухото примерно...такива дребни уж нещица ме побъркват, ама гледам да си пестя нервите точно сега.
Пожелавам ви прекрасен ден, че се улях  Hug Hug Hug

# 408
Привет! Исках да попитам има ли сред вас хорица, които пият витамините за бременни на Jamieson? От вчера пак започнах да ги пия и днес отново усетих позиви за повръщане. Предния път, когато ги почнах беше покрай болницата и антибиотиците, но пак на втория ден ги спрях, защото откровено ме караха да  Sick Други с тоз проблем? Уж ги дават най-пречистени и естествени и не знам си какво, пък много странно на мен как кофти ми действат.  Confused

За мъжагите и гледането - и моят (и той бибш компютърджия) в кюпа на по-залухавите в най-прекрасния смисъл!  Simple Smile Heart Eyes Имам чувството, че и гола жена да се разхожда по улицата, нашичкият няма да забележи и ще продължи темата "кой филм да гледаме довечера".  Joy Пред мен има очи само за мен, зад мен няма как да знам, но познавайки го, тогава има очи само за работа, а там сферата му е такава, че са само мъже.  Joy Но и да поглежда, важното е, че не го прави пред мен. От уважение дори бих казала, че се притеснява да коментира жени от ТВ, с изкл. на мои колежки-водещи и то за да изтъкне аз колко съм най-телегенична и добра.  Joy

За Бебемания мисля, че няма да е чак лудница, защото е работен ден, но да видим.

Деси_89, аз те питах какво стана с предаването, а ти си била в болница. Sad Радвам се, че всичко е минало и всичко с теб и бебчо е наред!

Allian, хаха абе за респект си е  omm но да, на мен ми иде да  smile3512 newsm62

His Princess, хайде, жена, къде изчезна? Почти всеки ден? Иеее, и това залсужава  omm

Денислава, до лекцията в Дъ Мол в петък май е почти същата.  newsm78 Аз бих дошла с теб, но събота не мога. Защо ти не дойдеш с нас в петък??

Ив Минче, по телефона ли дискутирахте със свекърва ти случващото се? Хубаво е, че си казала какво те дразни. Аз същ съм адски открита с моята свекърва, с риск да се скараме и понякога сме се карали жестоко. Но пък знаем, че се обичаме. Иначе и теб те разбирам, нои ТМ разбирам. Наистина според мен се разкъсва между двете му жени в живота и хич не му е лесно. Знаейки, че двете сте в конфликт, като нищо ще ти спести, че й е пратил пари, за да не те ядосва, особено в това състояние. Не че, разбира се, оправдавам криенето. Вероятно и аз бих се ядосала.

Миленски, непромокаем протектор си е задълже. Винаги сме ползвали такъв с леглото, което ползвахме за каката първите 2г. Със сегашното легло така и не успях да намеря подходящ размер протектор, тъй като матракът е много нестандартен размер. Сети се с едно учещо се да не се напишква дете какви петна имаме на чисто новия матрак.  ooooh!

Елг-егоистче  Mr. Green много е хубава, ти точно такава искаше. Изглежда доста запазена. Simple Smile

Babyface, радвам се, че всичко след прегледа е наред. Да, права си за съседите. Но пък нали все за нещо трябва да мрънкаме?  Laughing

Ей пак написах ферман.

Последна редакция: вт, 22 окт 2013, 10:30 от ♥Пандичка♥

# 409
  • Пловдив
Панди, аз пия витамините на Jamieson, но винаги след хранене.
Нямам проблем с гадене като при теб.

# 410
Участвала съм в Бебемания в жури, беше делничен ден и хората бяха малко, но на другия ден- събота бяхме там с една приятелка за дрешки и си беше навалица.

# 411
Панди, аз пия витамините на Jamieson, но винаги след хранене.
Нямам проблем с гадене като при теб.

Хммм накара ме да се замисля аз кога ги пия.  newsm78 Днес ги изпих преди хранене, предните пъти не помня. Благодаря за това, че ми обърна внимание, утре ще ги взема след хранене и ще видя как ще съм.  Hug

# 412
Добро утро и от мен!  bouquet

Заради единия кекс ще изпишем темата, ей! Mr. Green

Ив, какво е това манипулативно свекървище! Ядосах се като прочетох. Че и манипулативна, че и използвачка! #Cussing out #Cussing out #Cussing out Вместо  да ви влезе в положение, тя ви изнудва да й помагате.

Моя мъж не съм го сварвала скоро да заглежда, има строго направена забележка и се старае да е примерен. Само по ТВ като види някоя по засукана мацка, пуска по някой коментар. Иначе за мен казва, че съм хубава бременна - само корема и дупето ми били големи.

Елг, много гъзарска тая количка! Със здраве да си я ползваш! Simple Smile

Бейбифейс, радвам се че не е нищо сериозно със сърцето. Явно всичко идва от бременността. А кръвното как ти е?

Благодаря за линковете със слънчогледите! Пробвах да поръчам от линка на Николета от бг саита, ама още не са ми се обадили, та да видим!

# 413
здравейте Simple Smile
за кекса, и аз на диета Wink
за лекцията в мола - записах се, ще се видим там Simple Smile После съм на линия и за бебеманията, взела съм си почивен ден петъка Simple Smile

# 414
Привет.
Винаги когато ме няма през деня сте тооолкова активни. Говорили за разни кексове и изписали тоооолкова страници  Mr. Green
При нас е мираж от известно време и то заради работата на мъжо. С предишната бременост прекратихме още в 4-я месец. Така ми се искаше  Crazy а него го беше страх за бебето. Сега хич няма страх. Има такова желание. А при мен - някакси трудно се настройвам, като започнем с ласките и като ме изритат от вътре  Crazy Joy Трудно превключвам  Blush

Тонини, честито ти за почивката.
Не мога да кажа че кой знае колко съм се радвала, като излязох болничен, но си казвах че ще имам време за всичко, ще си плета и т.н. Ето стана месец и 1/2 от как съм у дома и вече не ме свърта. Сутрин след като занесем децата на градина, се събираме няколко мами на кафе. След кафето минавам през нашия магазин да видя какво що липсва ли нещо и там като заседна....Вчера цял ден съм висяла при свеки на магазина. Ако не беше нейния крейзи характер, сигурно повече време щях да прекарвам там, но то лудото те вбесява с 2 приказки дори  Crossing Arms

Ели, честита количка. Със здраве да си я ползвате...
Панди, понякога и аз се замислям за пола, дали правилно са ни го казали  newsm78 Не съм взела много неща, дори тотално избягвам в розово да взимам (че ми е писнало от голямата) и все пак ...Снощи си гледах корема расте напред и ми прилича на заострен. С голямата бях станала мноого широка...
Тези дни се замислих относно кошарката. Харесвам тази на Кангаро като на Панди, но май нямаше опция за люлеене. Та си мисля дали да не си взема такава на Лорели http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=15472&cat=106 С голямата ми беше от голяма полза това че кошарката се люлее.
Утре ще ми пристигне и матрака. Поръчах си сгъваем дунапрен на Бертони (сгъваем, че да можем да го пренасяме навсякъде с кошарата). С голямата ползвахме дунапренен, подарък към леглото. Не съм имала проблем. Решихме обаче да го сменим, купих кокос и пяна - ми ще ме извините, но е много твърдо това нещо. Кошарата и се трансофрмира в юношеско и понякога аз полягвам на нея за мин-две. Е няма такова твърдо нещо. Понякога се замислям дори дали и е удобно вечер да спи на това твърдо нещо  newsm78

Хубав ден на всички  Hug

# 415
  • софия
Привет,

Не съм ви чела, че са ме позатрупали с работа от миналата седмица. Включвам се да ви кажа, че на 12.11 има ОВ в Тина Киркова. Аз най-накрая се записах. Понеже тоя месец не са пускали графика се сетих да споделя , ако някой има желание да ходи. Hug Поздрави на всички  Wink

# 416
Ивичка, ако ти харесва кошарата на Панди, за Кенгуро има възможност да се закупи допълнителен механизъм за люлеене за 7 лв (едни железа, като дъги за отдолу)Simple Smile така, че можеш да си купиш и механизъм Simple Smile

# 417
Ивичка, ако ти харесва кошарата на Панди, за Кенгуро има възможност да се закупи допълнителен механизъм за люлеене за 7 лв (едни железа, като дъги за отдолу)Simple Smile така, че можеш да си купиш и механизъм Simple Smile

Тъй лииии? Че от къде? Щот и аз може би бих се възползвала.  Thinking

Ивичка, тази на Лорели и на мен ми беше второ желание. Но се отказах. Първо защото това в същност е Бертони, а аз съм негативно настроена към таз българо-чайнийз марка. И второ (и основно) продавачката ми обърна внимание, че била нестандартен размер - по-широка, но по-къса спрямо стандартните 120Х80 и съответно сме щели да имаме проблеми с избора на матрак. Та ти хубаво си поръчала матрак, но какъв размер? Иначе аз дрешки за бебка все още не съм купувала, защото първо трябва да видя какво имам и нямам от каката. На нея и аз гледах да НЕ купувам в розово, та ако случайно на бебка й порасне шнурче, със сигурност ще има с какво да я скиприм на първо време. А и ще карам сестрото от чужбинско да праща по спешност.  Simple Smile Виж количката е лилаво/бордо-розова  Simple Smile но карай. Ще я продадем набързо па ще купим друга.

# 418
  • София
Здравейте и от мен. Аз пак ще се оплаквам - цяла нощ съм с контракции и сутринта прокървих леко  Sad. Обадих се на док и той каза да лежа и да пия магнерич и но шпа, също и утрогестан. И в четвъртък ще ме прегледа, че сега не било добре да пътувам, пък ако продължава кървенето, ще влизам в болница за 3 дни. Дали е опасно????
В тази връзка не знам дали ще успея в петък за лекцията. А толкова ми се щеше да се видим и да разгледам на бебемания Sad. Панди, за гимнастиката аз за сега съм аут при това положение.
maggie_m, толкова ме е яд на такива хора, като твоята свеки. В това отношение аз май съм случила, че на ММ майката дори е влизала в болница за седмица и не му се обажда, та той разбира от братовчедка си. Дори става неудобно, че тя се обажда да пита как е майка му, а той не знае, че е била в болница.  
Деси, кръвното ми беше добре, 110/65.
Ивичка и аз я гледах тази кошарка, Мислех за дървено легло с шкафове, но за какво ни е. Най-малкото сме на квартира и после, живот и здраве да си купим нещо, ще обзаведем детската с нови мебели, няма да ползваме стари. Така че се обезсмисля.
Сега ще лягам и ще почивам. Много ме е страх да не загубиме Точко, така свикнахме с него вече Sad.
Панди, стандартните размери за тези кошарки не са ли 120/60?  Пък ако возиш момченце в лилаво-розова количка, няма да го заболи  Wink

# 419
babyface76 много почивка и ако нещо те тревожи тичай в спешното, виждам, че си писала че си от София, за какво пътуване става въпрос, мен ако питаш веднага някой да те закара в най-близката АГ клиника, че това не е шега работа. Спискам палци всичко да е еднократно и да премине бързо  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт