Класическа семейна история...

• 16 821
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
Може да се каже. Седнахме и поговорихме, защо се получава така. Беше ми отговорено, че е щял да отиде на планина с нея, защото много му се ходело, а аз съм нямала свободно време. Той я имал само за добра приятелка и нищо повече.
Евала ви на доверието.  Peace На мен това ми е голям проблем.

# 16
И аз се чудя сега как да му повярвам...Любовта е сляпа  ooooh!

П.С. Ще си дойде всеки момент. Ще пиша при първа възможност, ако не тази вечер, то утре сутрин със сигурност...
Благодаря още веднъж, че сте тук и ми пишете  Hug

# 17
Няма никакъв смисъл да разбираш за какво са си говорили и каквото и да е от това, което се се случило. Миналото не е от значение, то не може да бъде променено.
Това, което е важно в момента е:
той приключил ли е с тази история?
ти обичаш ли го?
той обича ли те?
можеш ли да простиш?
искате ли да продължите заедно?

Както често се случва в живота обикновени битовизми пораждат конфликти и  се търси отдушник.

# 18
Много ще ти е трудно вече да му вярваш. Все ще се съмняваш в това което ти казва. Според теб, защо се отчуждава от теб?  Да не сте си омръзнали вече?

# 19
Аз не знам дали й се е обаждал от вчера. Много е възможно...Обаче вариантите са два - или е казал край или ще се разберат да говорят само по служебния. Там няма как да разбера изобщо...

Vasi_s, в какъв смисъл да сме си омръзнали. По-скоро битовизмите ни изнервиха и двамата  Tired

# 20
 Явно нещо не му даваш, за да го търси  при  друга жена. Или не го слушаш, когато ти говори или нещо друго има.

# 21
Явно нещо не му даваш, за да го търси  при  друга жена. Или не го слушаш, когато ти говори или нещо друго има.
Aми като има да и каже. Пак ще е гадно, но ще е малко по-коректно към нея.

# 22
Към авторката - извини ме, но на колко години и съпругът ти?
Имам усещането, че вече си му простила предварително...

# 23
 Когато  аз усетя, че си търси причина, за да ми се скара или да страни от мен - го питам директно какво става. Къде сгреших, за да видим дали е така, но да се аргументира, а не да си говори просто ей така. И това става( разговорът) без да се повишава тон. Е, в повечето случаи се получава. Виждаме кой е сгрешил и продължаваме напред.

# 24
Когато  аз усетя, че си търси причина, за да ми се скара или да страни от мен - го питам директно какво става. Къде сгреших, за да видим дали е така, но да се аргументира, а не да си говори просто ей така. И това става( разговорът) без да се повишава тон. Е, в повечето случаи се получава. Виждаме кой е сгрешил и продължаваме напред.
Рядкост са мъжете, които отговарят спокойно на такива въпроси. Самият въпрос "къде сбърках" те поставя в положение на жертва и му вдига въшките до небето. Съответно започва да се държи още по-гадно. Но нека не превръщаме темата в чат между теб и мен.  Peace

# 25
Почти на 30 г сме.
 Vesi, какво да не му давам? Аз питам къде бъркам, а отговор няма. Казвал ми е, че не е човек за семейство...Както казах я началото, някакви периоди на отрицание.

Пиша от тел. и не мога да форматирам.

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 17:39 от Sad_but_true

# 26
Да бе да, мислене на жертва! Какво му липсва и какво не, си е негов проблем. Има уста да си го каже.
Аз в такава ситуация бих отвърнала с контраатака. Най-доброто наказание е безразличието. Добре, щом той ще се занася с друга, то и аз ще се постарая да се занасям с някой друг. Пък да видим кой след кого ще тича после.  Wink

# 27
 Поговори спокойно с него, без да го ядосваш, ама не сега. Остави нещата да се поуспокоят.

# 28
шаляляля- това е игра с огъня. Авторката не е готова за това, а и не мисля, че ще му отвърне със същото.

# 29
  • Насред хаоса

La Sombra, много вярно говориш  Hug Повярвай ми, толкова неща искам да го питам...Питах и пак ще питам...Буца ми е заседнала в гърлото...Искам просто да ми каже истината, каквато и да е тя...Седя и мисля...май само си седя. Не мога и да се разплача чак истински...Макар, че ми се търкалят сълзите...Май и аз съм се вцепенила. Цял ден вчера си повтарям - 'какво клише' ...
Ако можеш, изчакай ден-два да свикнеш със ситуацията и да се поуспокоиш, ако е възможно. Тъкмо ще "подредиш" разговора в съзнанието си, а това ще е нужно, за да можеш да разговаряш твърдо, но спокойно, без нерви, крясъци и сълзи. Разбирам, че ти идва да го смачкаш, но ако тръгнеш нападателно и с викове, или ще се ядоса, или ще пропусне казаното от теб покрай ушите си. И няма да постигнеш, каквото искаш. А като види, че си спокойна и се владееш, освен че може да се съгласи на разговор, е възможно и да се постресне точно заради спокойствието ти. А по реакциите му вече ще можеш да си изясниш някои неща - ако се ядоса без причина или мълчи, говори красноречиво.
И стига питай къде бъркаш. Щом досега не ти е дал отговор, явно и той не може да отговори. Но пък ти с питането си го улесняваш да набеди теб за проблемите и да не се чувства виновен. REAL_WOMAN го е казала много правилно.

Общи условия

Активация на акаунт