VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 923
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 440
  • SF
Хм, един уважаващ себе си цицоман, не би гласувал за Лилито. Naughty

Joy Ох, ще ме скъсаш.

Щоооо?

Щото има нещо сбъркано в тези гърди. Wink

# 1 441
http://vipbrother.bg/?module=news&method=read&id=3509&am … ;next=&page=1

Ужас тризначките ще коментират ...   ooooh!

# 1 442
  • Варна

Пффф, за тях ми трябват субтитри и забавен каданс.. Crazy

# 1 443
  • SF
 Rolling Eyes Е, хубава работа сега! Антония Петрова няма ли да коментира?
Поне репортерката на Гала от Ню Йорк (забравих й името, но е страхотен коментатор и тя, и всичките й 10 думи, които ползва!)

# 1 444
Кой е глава на къщата?

Мира, а Павел номиниран.

Мерси  bouquet

# 1 445
Уф пак ли тази Гала от на кафе много е сладка а малко е и досадна  LaughingДа познае ли сте защитава поведението на Лили общата щото след като излезе сте трябва да и гостува в предаването.Няма начин Гала да не се подмаже на Лияна Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 1 446
# 1 447
Лелее хич да не са страшни на тая снимка  #Crazy

# 1 448
  • София
Може ли да дойдат  мен да ме фризират и гримират?!  Rolling Eyes

# 1 449
# 1 450

Пффф, за тях ми трябват субтитри и забавен каданс.. Crazy

Предпочитам  пълна анестезия -  нищо да не виждам и чувам  Mr. Green  

# 1 451
Rolling Eyes Е, хубава работа сега! Антония Петрова няма ли да коментира?
Поне репортерката на Гала от Ню Йорк (забравих й името, но е страхотен коментатор и тя, и всичките й 10 думи, които ползва!)
 Mr. Green

# 1 452

16.10.2013 г. Пети номинации за изгонване на Съквартирант 'Ден 32' лайв от Къщата на VIP Brother 2013

» Първите номинации очи в очи са довечера! Тази вечер елиминациите ще се случат на живо.
  »  Съквартирантите ще бъдат разделени на два отбора с капитани Мира и Павел. Елиминационната игра ще се казва 'Аз обичам България'. Водещата на емблематичната телевизионна игра Евелина Павлова ще влезе и като водеща в Къщата днес. Отборът, който даде най-много правилни отговори, ще спаси капитана си от елиминация.
  »  В отбора на Мира ще влизат Ирина, Станка, Мишо, Пламен и Лияна, а в отбора на Павел – Тервел, Стойко, Ваня, Йоана и Мариан. На всеки един от Съквартирантите ще бъде задаван въпрос, свързан с неговите познания за България. Той ще трябва да държи кутия в ръка, в която ще бъде поставена бомба. Кутията ще гръмва при неизпълнени условия от страна на Съквартирантите.
  »  След играта - Мира вече е глава на Къщата, а Павел - автоматично номиниран за изгонване.
  »  Гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат водещата на предаването 'На Кафе' – Гала, бившата 'отчаяна' съпруга на Иван Христов - Вихра Петрова, Диджей Дамян и бившите участници във BIG Brother – близначките, т.н. 'тризначки' Вяра, Надежда и Любов.

# 1 453
  • София
Може ли да дойдат  мен да ме фризират и гримират?!  Rolling Eyes

Това е заслуга на Мира Бъчварова

# 1 454
Дали няма да е интересно поне веднъж зрителите да номинират един съквартирант newsm78
[/

би било, но зрителите не сме включени в сценария  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт