VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 953
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 425
Преди малко каза, че мрази лакомията. А сега 15 пъти повтори "майкооооо умирам за ..." за разни храни  Grinning

# 1 426

Кой е глава на къщата?

Мира, а Павел номиниран.

Мира спаси номинациите за изгонване май ...

# 1 427
Подозирам, че Йоана ще номинира Станка. Подготвя почвата.
А пък Тервел ще номинира Лианчето, за да разберем,че между тях няма нищо !  Laughing
И аз така мисля! Simple Smile

Възможен е и варианта: Лиянчето да номинира Тервел!  Laughing

# 1 428
  • София
Подозирам, че Йоана ще номинира Станка. Подготвя почвата.
А пък Тервел ще номинира Лианчето, за да разберем,че между тях няма нищо !  Laughing
И аз така мисля! Simple Smile
Възможен е и варианта: Лиянчето да номинира ТервелLaughing

Joy Joy Joy Ако номинацията й е преди неговата - ДА!

# 1 429
Според мен ще номинират по- слабите образи, за да не си навлекат гнева на по-силните.

И да Тервел много е възможно Лияна да я номинира.
Лияна трябва да го псотави обаче на място.

За Лияна ще гласуват много момичета на по 13- 14, не я мисли госте.
За Лили общата  гласуват само жени със нейното неморално поведение и мъже които си падат цицомани.А на какво мислите  се отдава това ще Пламен има най много голяма зрителска подкрепа.Еми на това ще много момичета на 14 и 15 години си паднаха по него а те най активно гласуват със джеасемите си и нищо чудно накрая да го направят победител в Вип Брадър 2013 .Имали сме преди време подобен случай

# 1 430
  • Варна
Хм, един уважаващ себе си цицоман, не би гласувал за Лилито. Naughty

# 1 431
Ако това е така, то поведението на Тервел в понеделник за мен е обяснимо, въпреки че предполагах, че има нещо подобно.

Скрит текст:
Самата Диана не искала да се шуми допълнително около връзката й с Тервел.

Тервел Пулев и половинката му Диана Ненова са се срещнали тайно в Къщата на ВИП Брадър.

Срещата се е случила само преди няколко дена в изповедалнята на Къщата, но е била пазена в тайна от съквартирантите и от зрителите на шоуто.

Самата Диана не искала да се шуми допълнително около връзката й с Тервел. Създателите на формата също нямали желание Лияна да разбере, че Тервел се е виждал с дългогодишната си приятелка и сина им, тъй като се надявали флиртът й с Тервел да се развие.

Любовният разговор на двамата родители обаче се оказал непредвидим. Хора от екипа издават, че по време на кратката среща Тервел и Диана обсъдили поведението на боксьора и свалките му с Лияна. Тогава Пулев се заклел на майката на сина си, че чалгаджийката не значи нищо за него. Не само това, но обещал и да стои далече от нея.

Диана очевидно му е повярвала, защото излязла от тайната стая доволна, разказват запознати.

източник: sofiautre.bg

# 1 432
  • Варна
Ако това е така, то поведението на Тервел в понеделник за мен е обяснимо, въпреки че предполагах, че има нещо подобно.

Скрит текст:

Тервел Пулев и половинката му Диана Ненова са се срещнали тайно в Къщата на ВИП Брадър.

Срещата се е случила само преди няколко дена в изповедалнята на Къщата, но е била пазена в тайна от съквартирантите и от зрителите на шоуто.

Самата Диана не искала да се шуми допълнително около връзката й с Тервел. Създателите на формата също нямали желание Лияна да разбере, че Тервел се е виждал с дългогодишната си приятелка и сина им, тъй като се надявали флиртът й с Тервел да се развие.

Любовният разговор на двамата родители обаче се оказал непредвидим. Хора от екипа издават, че по време на кратката среща Тервел и Диана обсъдили поведението на боксьора и свалките му с Лияна. Тогава Пулев се заклел на майката на сина си, че чалгаджийката не значи нищо за него. Не само това, но обещал и да стои далече от нея.

Диана очевидно му е повярвала, защото излязла от тайната стая доволна, разказват запознати.

Звучи логично, но защо продуцентите са се съгласили? Там няма логика, един сеир с разговор между Диана и Тервел, определено ще привлече аудитория.

# 1 433

Скрит текст:

страшен ББ, ВБ и както още се нарича  Mr. Green

то там си е курорт направо  Laughing

влизат, излизат, обсъждат...

а ние тук им се нервим  Mr. Green

# 1 434
Йоана ми изглежда доста нечистоплътна! Косата й е ужасна!

# 1 435

Joy Ох, ще ме скъсаш.

# 1 436

Скрит текст:

Звучи логично, но защо продуцентите са се съгласили? Там няма логика, един сеир с разговор между Диана и Тервел, определено ще привлече аудитория.
Може да го държат резерва.Ако например, довечера се номинират един друг, пускат разговора на неверника с жена му и "На, видяхте ли защо Тервел я номинира?!"    Laughing

# 1 437
  • Варна

Joy Ох, ще ме скъсаш.

Щоооо?

# 1 438
Дали няма да е интересно поне веднъж зрителите да номинират един съквартирант newsm78

# 1 439
  • SF
Ocaso, разрешавам ти да ползваш мои цитати, но не и отделни думи, защото това не е fair play, ако изобщо знаеш какво означава.
Виждам, че съм ти направила впечатление и се заиграваш с мене, но аз харесвам малко по-друг тип разсъждения и начин на общуване, макар и форумно. Не те толерирам и не споделям твоето чувство за хумор. Не си ми интересна.

Надявам се, че ще се наиграеш скоро и ще ме игнорираш. Още повече, аз не съм участник във ВИП Брадър. Харесваш Лияна? - ми ОК.
Аз обаче не! Нито като поведение, нито като постъпки, нито как се гримира, реши, облича, въпреки готиното тяло. "Мяу-мяу... мога да правя всичко, понеже не влагам нищо. И така се държа с всеки, който има време да ми обърне малко внимание. Що ме изкарват незнамсикаква навън?!!?"

Общи условия

Активация на акаунт