VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 971
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 155
не, и те се чудеха

# 1 156
Лияна със същата рокля от влизането в Къщата и сватбата на Валер … от преди 3 години

Гримира я синът на Венета. Явно си има една маркова дрешка и само нея си облича  Grinning

# 1 157
  • Варна
Има ли излъчване, защото при мен не иска да зарежда?

# 1 158
Лияна със същата рокля от влизането в Къщата и сватбата на Валер … от преди 3 години

Гримира я синът на Венета. Явно си има една маркова дрешка и само нея си облича  Grinning
Айде стига де.И какво,за всяко участие и изява по нова дреха?Това ще рече минимум 1000 на година???

# 1 159
Тя Станка си го знае )))

даже не си е разопаковала багажа /каза че нямало смисъл/  Mr. Green
Защо мислите,че ще я номинират?Аз уж вече гледам сравнително редовно и не виждам да са срещу нея.Снощи Станка ме издразни с коментарите си за спасяването на Пламен.Особено накрая ,че такива ги спасяват,спасяват и накрая изхвърчат.'Що другите по ''заслуги'' ще излязат почетно на финал?Аз мисля,че ще номинират Мира и Пламен,макар да предпочитам други.Например:Ваня,мишока,особено Павел,Йоана.Трябва да видим реакциите и поведението им в такава ситуация.

# 1 160
А изпуснаха ли се вече кой ще е служебно номиниран и кой е глава на Къщата?
Не. Вчера по време на мисията им е заваляло дъжд. И не са успели да я приключат. Чудеха се днес дали ще продължат същата мисия или ще им измислят нова.

# 1 161
защото Пламен и обясняваше, как е интересно за него на номинации да бъде със Rolling Eyes силните играчи
или нещо от този сорт

# 1 162
защото Пламен и обясняваше, как е интересно за него на номинации да бъде със Rolling Eyes силните играчи
или нещо от този сорт

Аз не виждам логика в това Thinking.Могат да го изхвърлят,като е със силните. Предполагам ,че  има договорка със ББ и знае ,че няма да излезе. Трябват смс-и. Няма друг начин да ги съберат Simple Smile
Дали за Ирина ще гласуват толкова ,колкото за Станка и Тервел Simple Smile. Дори ми се струва ,че Лияна ще
се появи ,за да събере и тя някой смс.

# 1 163
Дали за Ирина ще гласуват толкова ,колкото за Станка и Тервел Simple Smile

100-на смс-а за Ирина, 500-1000 за спортистите. В пъти е разликата, да.

# 1 164
Лияна иска да напусне къщата

Горката сърничка, пак другите са й виновни Mr. Green

# 1 165
  • SF
има хора, които само като чуят, че на някой нещо не му допада и не постъпва така, веднага му шляпат етикета за злобен или нетолерантен

Тоест, не си толерантна към нетолерантноста на предния.  Smile

Не знам как си го изровил това, но ще използвам да ти кажа, че да, не толерирам всичко наред. Нито всички. Нито всички постъпки и всички визии, което вече ти го казах в прав текст, но ти си избра да разбереш само това: "не си толерантна към нетолерантноста на предния."  Нямам нищо против.
Предлагам да не се занимаваме лично един с друг и да не критикуваш това което харесвам/не харесвам или начина, по който го изразявам. Учител по български не си търся. Колкото съм го научила - толкова. Аз не съм участник в ББ и всичко, отправено лично към мен и за мен, е оффтопик. Не толерирам подобни прояви!

Цитатът от мен, който коментираш е изваден от контекста. Преди него имаше твой, отправен към личните предпочитания на хората, пишещи тук или може би и тези, които не пишат тук. Не толерирам и подобни прояви!

# 1 166
Чудя се защо им се позволява на участниците да напускат къщата?
Нали затова получават хонорар...за пропуснати ползи?
Та те не са никак изолирани.
Колко информация получават от вън, те си знаят.
Така ли е и в другите формати?
Разбирам участник да е някой мозъчен хирург, и да е необходим за живото спасяваща операция.
Ама една певица излезе най-нужната за външния свят. То тя хубаво се нарече "общата", ама все пак.
Някои други не са си показали носа извън оградата.
Мира до кога ще спи отделно? С какво е по-различна, за да има специални права?
Чета ви редовно, уж гледам. Но тук е по-интересно. Пък и научвам в реално време какво се случва в къщата. Това предпочитам. А не да ми дават записи и монтажи от преди 3-4 дена например.

# 1 167
  • SF
Затова ли няма живо излъчване?
Да излиза! - журналистите (и не само) я чакат навън. Mr. Green

# 1 168
Сега си пуснах късния епизод от снощи.И още от първите минути ми стана смешно.Мира не спря да бута дъщеря си, че и за изпитание "Искате ли Ани ", а Биг Брадър така ги поряза, чак обидно  Crazy

# 1 169
Чудя се защо им се позволява на участниците да напускат къщата?

Такава е договорта. Или ме пускаш или ще гледаш сериала Лияна през криФ макарон.

Личи си.  Smile

Общи условия

Активация на акаунт