VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 817
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 2 415
  • София
Огретен със стъргани картофи ?

# 2 416
Сега изгледах късния епизод и ми стана ясно защо Мира събира материал за Станка, има да си връща.
За дъщеря и' можеше и да се размине, но за думите, че Иво сега си почивал от Мира- едва ли. Laughing

# 2 417
  • София
Някой разбра ли какво готви Павел та стърга половин час сурови картофи ?
Нещо като "огретен".  newsm78 Минало е покрай огретена ма явно това могат  и с това разполагат. Важното, е че миришело вкусно  Laughing

# 2 418
  • Варна
Огретен със стъргани картофи ?

Миии по рецепта на Йоко.

# 2 419
Лияна със пилешкия мозък е лигла от класа ако никой мъж не и обърне внимание започва да реве.Наистина има психично заболяване. Точно поради тази причина номинира Сакалиев щото не им обърна достатъчно внимание.А Мариянчо със тези закачки със Лигляна си прецака победата в вип брадър 2013.Еми като си глупав така сте е

# 2 420
Кой се намирана на 12.10 на Йоана? Пуритан!

Ко?  newsm78

Ирина е пуритана.  nmruon е внимавала. Peace

# 2 421
 Shocked Shocked hahaha

Майко мила! Ваня Червенкова разкри защо не си пере гащите в къщата

# 2 422
  • София
Shocked Shocked hahaha

Майко мила! Ваня Червенкова разкри защо не си пере гащите в къщата

Линкът не се отваря.

# 2 423
Мариан прибра една бира за да готви нещо утре с нея .. Сега какво го чака,  ако Ваня я намериии  

# 2 424
  • София
Мира е голяма омраз! Sick
Дано изгонят Йоана.
Мислех си, че само за мен Мирка и семейство е най-нетърпимото същество в къщата Laughing Laughing Laughing

# 2 425
ar@bela, може да го пуснеш тоя линк с .... не ми излиза линкът и на мен  Shocked
tinyurl . com
ама без разстояние, че като го напиша слято във форума и го постна, го променя на друго

# 2 426
ar@bela, може да го пуснеш тоя линк с .... не ми излиза линкът и на мен  Shocked
tinyurl . com

Нищо ново   Peace

https://www.google.bg/#q=%D0%92%D0%B0%D0%BD%D1%8F+%D0%A7%D0%B5%D … D0%B0%D1%82%D0%B0

Глупости на търкалета - кой ли ще е този,  дето ще я пита защо не си пере гащите и ще остане цял

# 2 427
  • SF

Бил Гейтс също не е завършил висше образование. Записал ,но напуснал.Сигурно и Пламен е знаел повече от професорите Confused

Добре, бе хора! ОКей. Средно - средно! Извинете, че изразих изненадата си.
Сега пък с Бил Гейтс го сравнихме.
Чувала съм много примери за бизнесмени със средно. Ето тук до мене се разхождат двама. (в офиса съм)

Всъщност, снощи като гледах играта с въпросите, Пламен изобщо, ама изобщо не блестеше с бърз ум или знания. Може и нарочно да е бавил играта, за да излезе на номинация с Мира, защото си знаеше, че ще бъде номиниран, а че ние гоним семейство Радеви един по един.
Другото, което си помислих докато гледах е, че сега, ако се изрепчи на някой (Ваня, Павел и сие), с кеф ще му напомнят колко му е зле общата култура.
А Мариан  е новата Златка. Там думи нямам!
Ама пък е толкова хубав, че не ми трябва умен.  Simple Smile

# 2 428
Мира е голяма омраз! Sick
Дано изгонят Йоана.
Мислех си, че само за мен Мирка и семейство е най-нетърпимото същество в къщата Laughing Laughing Laughing

Нали знаеш ,че имаме почти еднакви  вкусове Joy Joy Joy

# 2 429
Глупости на търкалета - кой ли ще е този,  дето ще я пита защо не си пере гащите и ще остане цял
Станка. Аз го гледах този разговор. Но не слушах много внимателно и само разбрах, че Ваня не си пада по прашките и като се налага да носи бельо, трябва да е от специални нежни материи.

Абе, има там нещо недочесано при нея, ама на.

Общи условия

Активация на акаунт