VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 504
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Петко каза, че Тервел е кавалер  Joy така правят кавалерите направо под полата рови търси, английски маниери  Joy

Той и дама няма срещу себе си, че да е кавалер  Laughing

# 496
Милен Цветков превключвам само щом му чуя гласа. Не може да се сравнява с Кънчев.
+1

И аз се радвам, че Пламен остана. Със сигурност ще дразни съквартирантите и тази седмица  Twisted Evil

# 497
Щом е толкова 'мъжкарско да бъркаш тук-там и да те яхат по /без хавлия да им бръкне и никито на гостите по еднаж -  ooooh!

# 498
Щото е лицемерка. Тя като се натиска с Ники Михайлов, интересува ли се от чувствата на детето си?
Най мразя, като в такива драми между мъжа и жената, намесят децата.

По тази логика разведените не трябва да поглеждат повече мъж.

# 499
лелеле, какво става на балкона  Mr. Green

# 500
Е не след издънката с Памела Андерсън мислех, че Никито по-смешен не може да стане,но....за мен се изложи много.Няма значение каква е Алисия, поканили са я за коментатор на предаването, а не за случващото се в личния и живот.Пък и от всичко случило се в онзи прословут четириъгълник най-малко от какво има да се срамува Алисия  Peace

# 501
Не казвам,че Алисия е света вода ненапита,но Кънчев постъпи тъпо

# 502
на мен Ники ми харесва как води, обаче то като няма какво да се коментира... чудеса от геройство прави той за да спаси сезона

# 503
Петко каза, че Тервел е кавалер  Joy така правят кавалерите направо под полата рови търси, английски маниери  Joy

Той и дама няма срещу себе си, че да е кавалер  Laughing
Това без коментар, но за един "кавалер" едва ли като види половите белези ще се мята като шаран на сухо...предполага се  Whistling

# 504
Щото е лицемерка. Тя като се натиска с Ники Михайлов, интересува ли се от чувствата на детето си?
Най мразя, като в такива драми между мъжа и жената, намесят децата.

По тази логика разведените не трябва да поглеждат повече мъж.

Не, мисля, че на децата им е все тая разведени ли са родителите им или не - все ще го преживяват и изобщо не трябва да участват в аргументацията.

# 505
Станка:
"кaто бройлер съм"  Laughing Joy
еми харесва ми това момиче  Laughing

# 506
Супер ми е мила Станка

# 507
  • София
Станка:
"кaто бройлер съм"  Laughing Joy
еми харесва ми това момиче  Laughing

Явно мозъкът ми е спрял тази вечер, след тигана за Ивчо, сега прочетох "Като бойлер съм"  hahaha

# 508
Кънчев тъпо настъпа Алисия

Но тя пък отреагира доста бързо. Кънчев всеки сезон праив тъпи изцепки.

Ми тъпо си беше. Те са я поканили да коментира, а не да обсъждат нея.

Кънчев го харесвам повече от Милен, обаче тук наистина се изложи! Не мога да повярвам, че Алисия успя да се овладее и отреагира правилно! Всяко нещо си има граници - флирта по телевизията също! Crossing Arms

Аз пък много мислих Mr. Green, върху думите на Ивчо и реших, че искаше да каже - "какво Мариян не е ли мъжкар, че флиртува с Лиянчето, но все пак успя да си сложи някаква граница!" newsm78

# 509
 Joy Joy Joy
Станка:
"кaто бройлер съм"  Laughing Joy
еми харесва ми това момиче  Laughing

Явно мозъкът ми е спрял тази вечер, след тигана за Ивчо, сега прочетох "Като бойлер съм"  hahaha

Охххххххх вземете думата на Иво !!!!!

Общи условия

Активация на акаунт