VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 676
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 15
Най-вероятно ще влезе Кубрат Пулев при брат си. Peace
Много ми харесва този вариант Simple Smile.

# 16
ББ все на фемили формати го избива напоследък. Не искам да влизат братя, сестри, съпруги, гаджета.
Искам Ласкин Twisted Evil!

# 17
  bouquet
запис.

Искам да излезе Мира, че се поизнерви доста вътре.

# 18
      Ласкин в Къщата, а Денди в студиото..... Wink

Голям купон ще е!

# 19
Станка и Тервел за мен със сигурност са на финал.

# 20
  • Варна
ББ все на фемили формати го избива напоследък. Не искам да влизат братя, сестри, съпруги, гаджета.

Мъжът на Сърчаджиева ли?  Laughing

# 21
А аз като Пламен се надявам някой от силните да напусне. Тервел или Станка е твърде фантастично, но знае ли човек, Тервел май се поизчерпи, след като спря да бърка в Лияна.
По скоро Лияна му се навираше къде ли не.Няма срам тази жена днес ми беше гнус да е гледам как се гушкаше със Павел.Дано Коцето да забие два шамара на братовчедката си Лигняна все пак е по голям от нея и  е нужно да и даде съвет как да  се държи като дама

# 22
  • Варна
А аз като Пламен се надявам някой от силните да напусне. Тервел или Станка е твърде фантастично, но знае ли човек, Тервел май се поизчерпи, след като спря да бърка в Лияна.
По скоро Лияна му се навираше къде ли не.Няма срам тази жена днес ми беше гнус да е гледам как се гушкаше със Павел.Дано Коцето да забие два шамара на братовчедката си Лигняна все пак е по голям от нея и  е нужно да и даде съвет как да  се държи като дама

Да бе, гОркия жив да го ожалиш.  Laughing

Ти всъщност си мъж , нали?

# 23
Тамън си мислех дали няма да вкарват някой вече.
Не мога да си представя, че ще е Кубрат. Трябва да си залага над спорта.
Сигурно пак някой "ВИП" ще влезе, който не сме го чували.
И дано Мира да излезе. Почти нищо против нея нямам, но въобще не ми се гледат спорове и клюкарстване.

# 24
  • Стара Загора
Може и Фънки за добавка към групата!!! smile3546

# 25
Не мисля, че ще влезе Кубрат. Според мен е под нивото му да се занимава с такива долнопробни предавания и брат му много ще загуби, че изобщо се е навил да влиза.

# 26

Мъжът на Сърчаджиева ли?  Laughing
Тя поне не е в Къщата. Wink
Явно не може да се избяга от семейната обремененост на брадъра.

Има една Руслана, която е звезда на Сблъсък, тя влизала ли е някога? Май не, искам нея тогава.

# 27
Ванчето и почивка обеща на Станка и Стойко.... О, аз ще ви водя там...

# 28
Надявам се Анна да излезе, просто Пламен засега ми е интересен, особено след като ББ му натри носа.

# 29
  • София
И аз мисля, че госта утре вече е бил в къщата. Може би ще е Ивайло. Този номер вече ВБ го е правил преди.
Много искам Мира и Ана да си ходят! А дано!

Общи условия

Активация на акаунт