VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 537
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 600
А кой гост влезе?

# 601
Е защо лъжат - никой не влезе. Еееее  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 602
Ако пее наистина в кънтри стил, ще направи фурор.

# 603
На Мира кучето, мъжа и зетя влизаха - за тях ще да е бил анонса

# 604

Какво имаш предвид? Simple Smile

# 605
Сигурно са имали предвид Яна. Peace

# 606
Е няма що .. Излагация пълна.

# 607
Стана ми мъЧно за Лияна. Ако аз съм жена му ще има доста да ми обяснява и тази му декларация хиЧ няма да ме впеЧатли. Смотаняк.

# 608
Много ми е интересно  кое обяснение би задоволило жена му?

# 609
Представям си какво прави Тервел, когато е сигурен, че жена му няма да научи.  ooooh!

# 610
Е няма що .. Излагация пълна.
Скучен лайф с едно-две изключения...., но аз моля продуцентите всеки път да канят Ивенцето за коментатор, направо ми образува колики от смях този човек, все един смачкан,раздърпан,рошав.....да не би да се влюбвам  newsm78  hahaha

# 611
Запис, с малко закъснение. Embarassed    bouquet

Хванах края..Изгонването на Ани. Може ли някой да разкаже какво друго се е случило тази вечер (с Лияна и Тервел).

# 612
много се излага ББ тази година

май такъв гаф и толкова лъжи, именно лъжи - а не тайни, до сега не е имало в някой от сезоните  Mr. Green

Следващия който трябва да си ходи е ТЕРВЕЛ  smile3513

# 613
  • Ямбол
Щом тук, пред толкова камери, Тервел си позволи да залитне по най-леката, мога да си представя навън какъв е. Няма начин жена му да не го познава добре в тази светлина.
А декларацията му днес, ми се струва, че има предистория, няма да е така само изцепка ни в клин, ни в ръкав.

# 614
Щом тук, пред толкова камери, Тервел си позволи да залитне по най-леката, мога да си представя навън какъв е. Няма начин жена му да не го познава добре в тази светлина.
А декларацията му днес, ми се струва, че има предистория, няма да е така само изцепка ни в клин, ни в ръкав.
е, то е ясно

от вън са му подшушнали  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт