VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 525
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 585
И с тези масажи като почнат да се оправдават, съвсем тъпо става. Хайде моля, и ние ходим на масажи и знаем какво включват те.  Stop
Останах с убеждението, че на всички в гащите е бърал- те така се закачали в къщата... смешно обяснение, но че обича детето и жена си - беше искрен

# 586
Лиана е плакала, дали е заради излизането на Ани. Wink

По-скоро заради думите на Тервел  Mr. Green

# 587
Лияна ходела като призрак  ooooh!

Тервел е много тъпо парче

пп не защитавам Лилиту, но ... много Мъжки постъпва този  Joy

# 588
Мира е с "уникалли" обеци. Crazy

# 589
Петко как го обясни.Видял една хубава мацка ,сложил ръка .Е какво толкова

# 590
Обаче Йоана и Пламен нещо си шушукаха, може и да има надежда за тях. Praynig

# 591
Абе не знам дали забелязахте, като с юрнаха всички да прегръщат Ани, Лилито какъв поглед хвърли на Тервел, направо да ти се смрази кръвта  Mr. Green

# 592
Петко как го обясни.Видял една хубава мацка ,сложил ръка .Е какво толкова

В неговото обкръжение това може да си е един вид "здрасти".

# 593
Ваня е много противна, и колкото и да е досадна Мира мисля, че има право отчасти.
аз самата не ям месо и знам какво е всичко да бъде изяждано и да си мислят, че се наяждаш от 3 парчета краставица. И тъкмо остане някой плод или зеленчук и се присети някой месояден, че ще го изяде и ти оставаш гладен.редовно се случва на групови екскурзии.
та разбирам Мира защо скрила прословутия мед и е загрижена, че Ани и Лияна няма какво да ядат.
Като се има на предвид, че онази вещица пафка цигари..ще си избира-или цигари или нещо от храната.
Искам само да попитам, за Мира всичко разбрахме, то бяха оплаквания то беше чудо, от това видео аз разбрах, че Ваня е диабетичка, лошо е без сладко, ако не знаеш....
Не защитавам Ваня, но на кантара като сложим болест и вегетарианство не става, едното е нужда другото начин на живот.

Ако беше важно, тя щеше да си каже.Няма срамно да кажеш"Захарта ми падна, трябва да хапна сладко", а не да го използваш само, когато искаш да се наложиш.
А тя го използва, точно за да се наложи, да "затапи" Мира, да се направи и тя на жертва. Нуждата от определена храна, поради здравословни причини, според мен трябва да се каже предварително, а не да го ползваш за жалване и надделяване над другите.
После ако беше казала, видиш ли трябвало да се съобразяват с нея, не смятам, че някои неща трябва да се навират в лицата на хората, така е решила така е направила.
Типично за българина е да почват с проблеми и болежки, хем не ни е приятно хем винаги го правим.

# 594
Лилиту с птичия си мозък вече се виждаше като новата светска двойка с Тервел, а сега - ядец  Mr. Green

# 595
Тервел много ми падна.

# 596
  • # супернатурална #
от това видео аз разбрах, че Ваня е диабетичка, лошо е без сладко, ако не знаеш....

А аз си мислех, че при диабетиците е лошо със сладко  Laughing Ако и падне кръвната захар е достатъчно да има едно пакетче захарче. А и непрестаното тъпкане не ми се връзва с поведението на диабетик, който си спазва хранителния режим. Много, много ми е неприятна. Поведение, физиономия...И с това "ма" - канеее  ooooh!

# 597
Ама то говори  hahaha щяло да пее ама друг път

# 598
от това видео аз разбрах, че Ваня е диабетичка, лошо е без сладко, ако не знаеш....

А аз си мислех, че при диабетиците е лошо със сладко  Laughing Ако и падне кръвната захар е достатъчно да има едно пакетче захарче. А и непрестаното тъпкане не ми се връзва с поведението на диабетик, който си спазва хранителния режим. Много, много ми е неприятна. Поведение, физиономия...И с това "ма" - канеее  ooooh!
Аз пак казах не я защитавам, но пък на Анито ако и се ядеше нещо да каже, да не е на 2

# 599
  • някъде там
Нали някой щеше да влиза?

Общи условия

Активация на акаунт