VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 489
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 615
  • # супернатурална #

"Какво мааа?" , "Ти ли ще ми кажеш мааа?" в стил Азис, но на него му припка  Laughing

Аз пак казах не я защитавам, но пък на Анито ако и се ядеше нещо да каже, да не е на 2

Е, и това е така  Laughing

Присъединявам се към тези, които искат излъчване на среднощното "здрасти" между приятели. Жалко, че изпуснаха момента.

# 616
Ха ха в момента Лигняна гледа като наакана в гащите. LaughingТя си е виновна трябваше глупавия и мозък да разбере ще Тервел е заедно със жена си.
Според мен другия понеделник сте напусне Алармира

# 617
  • # супернатурална #
да не си чужденец и да пишеш през гугъл транслейт  newsm78

# 618
Ха ха в момента Лигняна гледа като наакана в гащите. LaughingТя си е виновна трябваше глупавия и мозък да разбере ще Тервел е заедно със жена си.
Според мен другия понеделник сте напусне Алармира
а бе извинявай, ама ти наред ли си?

хайде смени плочата малко, че ставаш безинтересен  Grinning

# 619

Peace Joy

# 620

"Какво мааа?" , "Ти ли ще ми кажеш мааа?" в стил Азис, но на него му припка  Laughing

Аз пак казах не я защитавам, но пък на Анито ако и се ядеше нещо да каже, да не е на 2

Е, и това е така  Laughing

Присъединявам се към тези, които искат излъчване на среднощното "здрасти" между приятели. Жалко, че изпуснаха момента.
мога да се хвана на бас, че и като излезе Т няма да му пуснат този "дружески" момент на видео

# 621
да не си чужденец и да пишеш през гугъл транслейт  newsm78
Махмуд???      rotfImao rotfImbo rotfImao

# 622
  • # супернатурална #
 ooooh! верно бе! Ама нали плюеше кюрдите? Сигурно сам се ненавижда  hahaha

# 623
Много се зарадвах, че Пламен  Heart Eyes  беше най-убедително спасен, защото е супер готин персонаж за шоуто
Девойчето Анна изглежда определено по-добре на сцена, отколкото в къщи...
А Ивето не го бях чула 2 седмици да говори толкова, колкото тази вечер.
Аз пък поздравявам Тервел, че се е осъзнал за залитането и показа позицията си на всеослушание  Peace

# 624
Радвам се, че Пламен го спасиха.  bowuu
Понеже не гледах цялото предаване, бихте ли ми казали Алисия кой защитаваше?

# 625
ooooh! верно бе! Ама нали плюеше кюрдите? Сигурно сам се ненавижда  hahaha
тоя с кюрдите е друг, gost32 плюе само Лиана Laughing

# 626
да не си чужденец и да пишеш през гугъл транслейт  newsm78
Махмуд???      rotfImao rotfImbo rotfImao
хахахахах.... hahaha ооооо ще ме уморите  Joy

# 627

Скрит текст:
Златина Савова, видна форумна звиздъ.  Laughing Провокира, вживява се във някаква роля или раздвоение на личността получава, знам ли.  newsm78  Иначе в началните постове към предаването си пише съвсем нормално.

# 628
Е, кво толкова каза Тервел бе, че й накърнил "ненакърнената" вече чест на Лияна? Каза, че нищо няма между тях, което си е и така. Вие да не очаквахте бурна любов? Laughing Кво - трябваше да каже:"Бръкнах й под хавлията, ама вече не искам" ли, за да стане ясно, че не иска да има нищо с нея?
Ето в тоя момент Лияна най-сетне ще разкрие истинския си образ и стратегия и ще трябва да свали маската на жертва на обществото.

# 629
Радвам се, че Пламен го спасиха.  bowuu
Понеже не гледах цялото предаване, бихте ли ми казали Алисия кой защитаваше?
И аз не разбрах. Но ясно изрази презрението си към поведението на Лияна спрямо Тервел. Каза, че не я извинява с нищо. Веднага си помислих, че случката им с Николета беше подобна. Сигурно никога не би допуснала подобно нещо и ненавижда жените способни да го причинят.

Общи условия

Активация на акаунт