VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 310
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 855
Лияна нарочно ли се прави на не разбрала(относно това което каза Тервел снощи), не може да е чак толкова тъпа. Тервел няколко пъти и каза че вътре няма как да се случи нещо, защото къщата не е мястото, в същото време даде да разбере че това ще продължи и че я иска- а тя не спира да драматизира ooooh!

А той с каква цел декларира, че между него и Лияна няма нищо и че обича жената и детето си?  Thinking

Ами с целта, с която повечето изневеряващи мъже си поддържат паралелни връзки. От една страна мноооооооооого обича жена си и детето, от друга много обича да си е "приятел" и с още няколко симпатични девойки! Mr. Green

# 856
Ми кво да ти кажа, не е от най-умните боксьори явно  Joy

Е как да не е, човека учи право.... Mr. Green  Joy

# 857

Дали ще продължи традицията, да гонят от първия ред. Laughing

# 858

Значи стигаме до извода, че и най-умните боксьори все пак са си боксьори! Joy

# 859
не е от най-умните боксьори явно  Joy

Харесван е, нали имаше анкета тук.  Laughing
Има хубаво тяло и чаровна усмивка, но не блести с интелект, като прибавим и явно слабите му ангели, ммммм не, не е мой тип мъж за сериозна връзка. Само за ..... става, ама на скришно, не пред камери    Joy

# 860
Ето Пламен ако му беше по слаб ангела...

Aко не бяха некадърните организатори, които позволиха Лияна да разбере от сестра си "да внимава с Пламен", щеше да е интересно да видим как тя се подмазва на "милионера" и доколко му е силен пък на него ангела.

# 861
  • София
Не само мъжете поддържат паралелни връзки,а и жените!
Аз знам за една майка, която е регистрирана във вички сайтове за запознанства, има съпруг и дете. Единият от любовниците  й я накара за нищожна сума пари , нея и сина й да вандалстват в една жена, до която той пвече никога няма да се докосне! Сега, потърпевш ще е сина. С него, а разбира се и с майката, ще се занимава ДАЗД. Бащата нищо не знае! Случаят ще бъде разказан/даден в една от телевизиите.

# 862

То сякаш е много трудно правото. По-силния пИчели винаги.  Laughing

# 863
Аз имах нещо друго в предвид, че Тервел  се оправда снощи само заради хората ( сигурно си има и друга причина де) но не мисля че е сложил край на техните отношения, те ще продължат на вън -той си и го каза, а тя  се прави на не разбрала.
Това че тя очаква Тервел да предпочете нея пред жена му, си е неин проблем.

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 17:27 от Freida

# 864
  • София

То сякаш е много трудно правото. По-силния пИчели винаги.  Laughing

Моля, моля. В университета в Благоевград, знам студенти, които канеха на вечеря преподавателя си по право и си купуваха изпитите! Да, точно тези студенти станаха юристи! Адвокатстват сега!!!

# 865
Пуснах живото излъчване. Къде са всички?
Много е тихо, никакъв говор от никъде.
Само Павел реже нещо...

# 866

Дали ще продължи традицията, да гонят от първия ред. Laughing

Само на мен ли ми се струва, че от всички погледа на Лиана е страшен или провокативен. Simple Smile

# 867
Заспала съм по време на обедното предаване Simple Smile

# 868
Само на мен ли ми се струва, че от всички погледа на Лиана е страшен или провокативен. Simple Smile

Заради веждата и грима навява такива мисли.

# 869
  • Варна
Пуснах живото излъчване. Къде са всички?
Много е тихо, никакъв говор от никъде.
Само Павел реже нещо...

Павел е бил син отбор, Пламен червен. Кои ли са били капитани и кой ще е служебно номиниран? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт