VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 999
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 900
  • SF
Ти, Esmee- и теоите подлгласнички  скачате, само и само да направите скандал и да се заяждате с пишещите тук! Какви дивиденити ви носи това??? Може би така се чувствате много щастливи??? Или по-здрави и осмислили живота си???

newsm20

Smile

Плащат ми як хонорар. И на подгласничките ми - да са ми живи и здрави!
Вие му мислете!  hahaha Да си чаткате клавиатурите за няма нищо.
Ocaso явно е подгласничка на nikolinanik.

# 901
''позволиха Лияна да разбере от сестра си "да внимава с Пламен",

това не ми стана ясно в какъв смисъл го каза.
Лияна каза, че сестра и я е предупредила за поставено лице в къщата, "милионер". Нещо такова беше, то не е сложно да разбереш кой е, другите малко или много са извесни хора, без Ивето и фемили. Laughing

Аз помня, че каза единствено, че медицинската сестра (не нейната родна) са и казали как Стойко я е номинирал и с какъв мотив.

# 902
  • До морето
Лияна каза, че още като е влизала във Вип Брадър докато минава по пътеката сестра й й е прошепнала "Внимавай с милионера". Това беше след като вече бяха вкарали Пламен и бяха обяснили на зрителите, че той не е милионер, а има мисия. Това е гаф на продуцентите, защото вкараха Пламен втори или трети, а след него всички, които влизаха за секунда- две имаха контакт с близките си хора.

Та една потребителка се чудеше, дали ако сестра й не й беше подсказала, Лияна нямаше да се усуква около "милионерчето", а не около бедният боксьор.

# 903
За мен Ники Кънчев е доста посредствен водещ. Това е мнението ми от преди 10 години или от първите "Стани Богат", когато и да са били те. Едни и същи блъфове и в онази игра, и в тази, едни муцуни на "чудене", физиономии на недоумяване. Хич, хич, хич не го харесвам и никога не съм го харесвала. И много от време съм отделяла да се чудя кой го набеди него за топ водещия на Републиката.

Ааа да, Стани Богат, е там по му пасваше да е водещ.

# 904
Ocaso явно е подгласничка на nikolinanik.

Плътно съм застанал зад нея.  smile3508 tooth

# 905
  • SF
''позволиха Лияна да разбере от сестра си "да внимава с Пламен",

това не ми стана ясно в какъв смисъл го каза.

Когато влизала в Къщата, сестра й я е дръпнала и е успяла да й изкрещи да внимава с Пламен. И нищо повече. Лияна не е разбрала правилно посланието (че Пламен не е никакъв милионер от Австралия) и допускаме тук, че тя не е налетяла И на Пламен, защото е спазила съвета на сестра си да внимава с него.
Всъщност идеята на сестрата е била друга.

# 906
  • Варна
За мен Ники Кънчев е доста посредствен водещ. Това е мнението ми от преди 10 години или от първите "Стани Богат", когато и да са били те. Едни и същи блъфове и в онази игра, и в тази, едни муцуни на "чудене", физиономии на недоумяване. Хич, хич, хич не го харесвам и никога не съм го харесвала. И много от време съм отделяла да се чудя кой го набеди него за топ водещия на Републиката.

Бях чела, че участвал в някакъв тест за интелигентност и сред всички БГ топ журналисти неговите резултати били най-високи, знаел най-много в различни области, с голяма обща култура. Това може да помогне, но не е достатъчно за да си добър водещ.

# 907
Станка е ревала цяла вечер, заради Мира. Май е станало като са я върнали от промяната. Пускали музика заради нея, но хич не ѝ било до празнуване. И се чуди как са го представили отвън. Сега изобщо не контактувала с нея.

# 908
Мисля, че Тервел постъпи правилно, като го каза на лайфа, не за да се оправдава пред половинката си, а да покаже ясно на Лияна, че е обвързан. Не го оправдавам за постъпките му от преди, но пък и никога не е казал, че е свободен. Още в началото Мира го питаше за жена му и той най-подробно и разказа всичко за нея и то пред Лияна, после пред Йоана също отрече да е "сингъл", а сърничката не престана да се оправдава, че те са свободни и даже каза на Ваня, че имала информация(сигурно пак от сестра си), че са разделени.  Thinking

# 909
Станка е ревала цяла вечер, заради Мира. Май е станало като са я върнали от промяната. Пускали музика заради нея, но хич не ѝ било до празнуване. И се чуди как са го представили отвън.

Къде го видя?

# 910
Станка е ревала цяла вечер, заради Мира. Май е станало като са я върнали от промяната. Пускали музика заради нея, но хич не ѝ било до празнуване. И се чуди как са го представили отвън.

Къде го видя?
Преди малко Станка и Ваня бяха в градината и го коментираха. Станка после каза, че щяла да разказва като излезе.

# 911

Къде го видя?
Преди малко Станка и Ваня бяха в градината и го коментираха. Станка после каза, че щяла да разказва като излезе.
Благодаря Simple Smile

# 912
Станка е ревала цяла вечер, заради Мира. Май е станало като са я върнали от промяната. Пускали музика заради нея, но хич не ѝ било до празнуване. И се чуди как са го представили отвън. Сега изобщо не контактувала с нея.

Днес гледах почти през цялото време и не видях Станка. Кога са казали за разправията й с Мира.
Има ли го някъде ?

Не видях НК да толерира Станка  newsm78. Веднъж направи една физиономия на Богдан Thinking,че той
 беше повярвал в оставането на Ани . EmbarassedДруго не забелязах. Peace Снощи доста малко даваха за Станка ,но и на Тервел издънките не дадоха.

# 913
# 914

Днес гледах почти през цялото време и не видях Станка. Кога са казали за разправията й с Мира.
Има ли го някъде ?

Преди 20-тина минути го коментираха с Ваня, но за кратко. Ваня беше в градината с Павел и после отиде Станка. Заговориха се, но заваля и се прибраха вътре. И почнаха с Мишо да нищят политиката.

Общи условия

Активация на акаунт