VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 319
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Тонке-бонке,права си,че са различни неща,но идеята на момичетата е,че са с намеса... Peace
Окей, но поне да не се повтаря непрекъснато силикон, защото не е вярно.  Peace
Аз съм върл противник на прекаляването с каквото и да било по отношение на корекциите. Много жени забравят, че корекциите трябва да са естетични, а не просто да си лепнеш големи грозни цици и джуки, ужилени като от оса.  Wink

# 1 111

Съквартирантите станаха - какво се случва в Къщата на Брадъра ...

Мариан се гримира Wink

Мира захапа Йоана - да хвали Анка ...

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 09:12 от bg-tatta

# 1 112
Тонке-бонке,права си,че са различни неща,но идеята на момичетата е,че са с намеса... Peace
Окей, но поне да не се повтаря непрекъснато силикон, защото не е вярно.  Peace
Аз съм върл противник на прекаляването с каквото и да било по отношение на корекциите. Много жени забравят, че корекциите трябва да са естетични, а не просто да си лепнеш големи грозни цици и джуки, ужилени като от оса.  Wink
Аз съм на същото мнение на 100 %  newsm10

# 1 113
Много жени забравят, че корекциите трябва да са естетични, а не просто да си лепнеш големи грозни цици и джуки, ужилени като от оса.  Wink

Има хора, които не са толерантни и не уважават разбиранията за красота на другите и си мислят, че всички трябва да харесват това, което и те харесват.  Wink

# 1 114
Забелязвате ли, че Лиянка след излизането си от къщата в неделя по работа не е сложила лилавата кърпа на главата. Дали не са я посъветвали да е разкара от главата си  Laughing Mr. Green

# 1 115
Ако е така-браво на този,който я е светнал  Peace не знам как не й се спарва главата  ooooh!

# 1 116
Забелязвате ли, че Лиянка след излизането си от къщата в неделя по работа не е сложила лилавата кърпа на главата. Дали не са я посъветвали да е разкара от главата си  Laughing Mr. Green

Пак ли е излизала? Значи разговрите за Лили Общата са били в следствие на коментари отвън.

Как може толкова да им разрешават да излизат като си развалят предаването. Нали си вземат хонорарите.

# 1 117
Е нали нямат право да излизат ?

# 1 118
  • Варна
Пламен: "Аз ви казвам, като останем само наша възраст, ще видите какво става". Ще има купон.
От сутринта Пламен и Йоана ми изглежда да се разбират доста добре. Струва ми се, че Пламен първи все отива при нея.
Сега Мариян мрънка, че не може всяка вечер да има разговори и смях в спалнята, когато си легнат.
Мира каза какво ще е менюто - картофени кюфтета, ориз с китайски микс и леща.
Аз искам номинации лице в лице. Или по-скоро да са в изповедалнята да си номинират както всеки  път и след това да им пуснат запис. Така мисля, че бяха правили в някой предишен сезон. Защото иначе ще има голямо лицемерие.

# 1 119
  • Бургас
Е нали нямат право да излизат ?
Запазват правото си да излизат по разни участия /ако имат такива/.

# 1 120
  • София
И аз това нямам представа и не мога да го приема. Не стига, че взимат хонорари, ами си и излизат когато си пожелаят... Трябва да се борят за една основна награда накрая. А те плуят вътре и пари взимат, че и излизат за допълнителни мероприятия. Трябва да има за какво да се състезават. Да се знае - да, лишил си се 2-3 месеца от доходи, но накрая може да вземеш 100000 лв или нещо подобно.
И от самото начало се чудя дали и в другите държави е по този начин? Излизат ли си когато поискат?!

# 1 121

Пак ли е излизала? Значи разговрите за Лили Общата са били в следствие на коментари отвън.

На мен това Лили общата ми звучи като нещо старо, нещо което е чувала преди време по свой адрес! newsm78

Я кажете повече за бюджета - като чета менюто им - ми доста добре звучи, явно си имат доста продукти! Simple Smile Уж нямат бюджет, пък са си спретнали прилично хапване! Mr. Green Те от бюджета само месо ли купуват!? Някои от нещата им ги дават по право ли, без да ги заявяват допълнително!? newsm78

# 1 122
Йоана май има наистина психически отклонения. Crazy

Пламен отново се напъна да манипулира. Да си останат само тези ,които в момента са там и ще е много яко. Той дали се усети,какво е казал? ББ този път ще се направи ,че не го е чул.

# 1 123
Нямат пари за ядене пък вчера Йоана и Павел набиваха овчи кашкавал и то на скъпа марка. Може да им е останал от миналата седмица, но поне по малко да ядяха, а те режеха едни големи парчета и като навиждали лапаха.

# 1 124
Нямат пари за ядене пък вчера Йоана и Павел набиваха овчи кашкавал и то на скъпа марка. Може да им е останал от миналата седмица, но поне по малко да ядяха, а те режеха едни големи парчета и като навиждали лапаха.

Ядат докато има, като за последно.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт