VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 867
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 530
Май няма да има спасени.

Мда, нищо не казаха за подобно нещо.  Shocked

# 1 531
Ваня пак командва.  Laughing

"Аз избирам да номинирам шушона, защото е миндил и така нататък"  Joy

# 1 532
  • Ню Йорк
Не, не, това е яко нагласено. Този вип брадър могат да го кръстят "сезона на Мира", направен по неин сценарий и желание. Отвращават ме  ooooh!

# 1 533
И какво трябва да й се радвам на Лияна точно? Колко е "лека" в поведението си, а после как ги рони и реди едни? Сори, на мен са ми противни и антипатични жени, с подобно поведение. Когато позволяваш на мъж, че било и то твоя, да ти бърка "в най-милото" публично, а ти да пръхтиш "Не бе моля ти се, неееее", а да не мръднеш сантиметър дори като най-елементарна форма на противопоставяне, моля ви се! Лека жена е.

Не й завиждам - грам, бих се срамувала да съм каквото и да е от нея. В началото мислех, че ще развенчае мита около себе си, но уви - 100 пъти по-голям го направи и то непоправимо.

Не я намирам за жена, която разваля семейства обаче. Тя сама нищо не може да развали - двама трябват за тази работа и да се хвърля вината само върху нея - абсурд! Вината е много, много по-голяма на другата страна - женената, обвързаната.

# 1 534
Станка, че не е ходила на училище, не е ходила, ама малко да се беше поинтересувала нещо странично. Много е ограничена.

Аре пак... бе, на нея не и требва беее - тя е шампион.   Peace  Laughing
Ти сега от какъв зор ще я  променяш, като тя си е толкова сладка така ....  естествена   Mr. Green

# 1 535
Няма спасени  Shocked Е,ама Биг Брадър както иска си ги върти нещата  Naughty

# 1 536
Цитат
Колко регистрации имаш?

Лиляна, какво имаш против коментиращите в темата ? Коя си ти, че да казваш кой какво да прави ?  Пий си ти млякото и си лягай в леглото, защо много си се превъзбудила. Защо намесваш и nelka в безумните си разсъждения ?  

# 1 537
Тризначките или гледат някъде нон-стоп лайф, или някой им снася информация. Много са уверени нещо какво ще стане  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Много са тъпоумни, милите  Joy

# 1 538
  • София
Видях кого ще номинира Мирка, едната снимка е на Ваня, а Лияна ще номинира Ирина Laughing Laughing Laughing Laughing

# 1 539
  • София
На сините въпросите бяха много по-трудни. Явно е зор да задържат досадната Мира в къщата  ooooh!

И тъпата Станка... явно ненапразно я бяха сложили в този отбор... че и един грешен отговор и беше признат за верен  ooooh!

А може ли ти острата да си мериш малко думичките?

тук злобата найстина е малко в повече!

Тц.....  Wink
 А ти спомняш ли си как ни нарече всички, които не сме на твоето мнение!?
Беше  направо вулгарна... ама не ти се обидихме... нито издадохме забрани...... Пък и мнението ми е такова... Какво? Ще ми го променяш ли !?  Whistling

# 1 540

newsm11

newsm10

# 1 541
На сините въпросите бяха много по-трудни. Явно е зор да задържат досадната Мира в къщата  ooooh!

И тъпата Станка... явно ненапразно я бяха сложили в този отбор... че и един грешен отговор и беше признат за верен  ooooh!

тук злобата найстина е малко в повече!

Тц.....  Wink
 А ти спомняш ли си как ни нарече всички, които не сме на твоето мнение!?
Беше  направо вулгарна... ама не ти се обидихме... нито издадохме забрани...... Пък и мнението ми е такова... Какво? Ще ми го променяш ли !?  Whistling

??????

припомни ми?

# 1 542
Лияна ще номинира Ирина Laughing Laughing Laughing Laughing

Лияна ще номинира тези от които най-малко я е страх. Както каза току що Дамян - "тихите води".

# 1 543
Не, не, това е яко нагласено. Този вип брадър могат да го кръстят "сезона на Мира", направен по неин сценарий и желание. Отвращават ме  ooooh!

Че на Павката кой му избра отбора - Мира? newsm78  Или предварително са му казали кого да избира - не отивате ли твърде далеч с теориите за конспирация?
Изборът на Станка беше доста добър тактически ход за Мира.

Номинираните според мен тази вечер ще са: Ваня, Мариан и Йоана (а може би и Станка)  - това в случай, че Мира спаси Пацо.  

# 1 544
Преди малко каза, че мрази лакомията. А сега 15 пъти повтори "майкооооо умирам за ..." за разни храни  Grinning

такава поза беше тоя разговор с Павел днес, че.... личи си, че лъже

п.п. Гала какво си е правила челото, като замръзнало е

здраво ботокс, а и се е подула от филърите

Общи условия

Активация на акаунт