VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 081
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 845
  • София
ох Зиче, разсмя ме. Ама да кажа, то и булдога гледа любовно сравнен с Ваня...........

# 1 846
Не си давайте парите за такива глупости и без това от продукцията си правят каквото искат Simple Smile

Даваме си времето, а времето е пари.  Laughing

+1 Peace

Мисля че е време Пламен да си ходи

харесва ми като дразнител, но е прекалено мъгляв за финал Peace

# 1 847
Ваня'Пламен са важни на ББ да може да излъчва нещо вечер бе "миндили с миндили hahaha "какво ще гледаме иначе а?а?а?
Понеделник Ирина се потапя с водлазното  Shocked кУстУмче и отплава...

# 1 848
Защо, по дяволите, анулираха номинацията на Тервел за Йоана, понеже Брадъра бил виновен за нейната мисия с шоколада и не го принудиха да каже друг, а всички номинации към Ирина за апартамента (което не е по нейна вина и избор) си останаха активни и валидни? И тая грухтяща Ваня, как веднъж не спря да дрънка и мрънка по време на номинациите, че вече и заплашва и обижда и Брадъра пак нищо ... за едната интрига вече прекаляват и потъпкват собствените си правила.  ooooh!

# 1 849
Аз виждам конспирация в къщата,свинята майка е надъхала преди това индиректно страхливите си палета.Мира не иска да падне толкова ниско и се държи възпитано,но простака не разбира от това,счита го за слабост.Станка много ми падна в очите.Както писах преди около 2седмици,дали щеше да е симпатична в къщата ако не е петкратна световна шампионка?Според мен,едва ли.Отдавна да е отлетяла.Йоана винаги ми е била нагла с пошла физиономия.
Защо в студиото решиха,че Ирина ще бъде изгонена понеже не ни била интересна?
А какво да се наслаждаваме на изключително злобната интригантка и манипулаторка Ваня?Това женище съвсем изтрещя!

# 1 850
Искам Ваня да си ходи,но ББ едва ли ще се лиши от нея newsm78 Ирина е скучна, но искам да остане "на инат" Mr. Green да си ходи Павел или Йоана Naughty
Пламен да стигне до на финал Peace /Здравко и Къци също бяха вечно номинираните/

# 1 851
Ама ,Лили, как ще отидеш в друга стая ...там кой ще ти бърка под полата  Joy

Peace Peace Peace Peace

# 1 852
Предпочитам Ваня пред Ирина. Представете си ,ако ги нямаше Мира, Ваня,Пламен и Лияна Simple Smile
Пълна скука и нямаше да натискам по няколко пъти ,когато трябва да публикувам  Simple Smile
Сега се дразним ,но ни се вдига адреналина и е по-добре.
По-добре  омраза отколкото безразличие  Party

# 1 853
  • София

Mr. Green е ми да, но Тервел в случая наистина е "тъпо парче" - сам се насади на пачите яйца,

а за Станка такова нещо не мога да кажа  Peace

И да стоя си зад мнението, по повод другото изявление, то е обобщено (отново според ситуацията), а ако ти се виждаш като пострадала от него по някъкъв начин... Извинявай! Hug
Нямам нужда от извинения... нито съм се обидила  (ако бях, щях да реагирам още тогава), но както съм коментирала, но не съм ти забранявала да изказваш, каквото и да е мнение... така ще те помоля да не ми казваш аз какво да пиша... като разбира се, имаш правото да не си съгласна с мен и да ме коментираш, както пожелаеш  Peace

мерси  Laughing Joy

Пак заповядай  Joy за тебе винаги  Joy Joy

# 1 854
Абе хора, защо така обиждате булдозите, какво ви направиха горките животни, че ги сравнявате с Ваня  Sick?

# 1 855
На мен пък Ирина ми е по-интересна.  Peace

# 1 856
По-добре  омраза отколкото безразличие  Party

Защо трябва да избираме зло, по-малко или по-голямо-о-о-о...  smile3514

# 1 857
ваня доста противно се държа днес.
нагла, цинична и агресивна.

# 1 858
На мен пък Ирина ми е по-интересна.  Peace
и на мен.. скрита лимонка е тя!

# 1 859
  • Пловдив
ох Зиче, разсмя ме. Ама да кажа, то и булдога гледа любовно сравнен с Ваня...........

А уж се постарах да избера най грозния булдог  Mr. Green Mr. Green
 Joy Joy hahaha ама по сбръчканата физиономия го докарва май  hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт