VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 937
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 980
Ако силният характер е съчетан с още по-силно его и агресивност-да, не се харесват изобщо. Rolling Eyes

Когато ти си на нейното положение, възможности и житейски опит - тогава говори.
Повечето от вас идея си нямат тази жена през какво е минала и какво е постигнала.
Ако не е такава - досега да е под земята.

Аз разсъждавам по обратният начин. Тези неща са й се случили защото тя е била и тогава такава и е правила погрешни избори в живота си.

# 1 981
Ако силният характер е съчетан с още по-силно его и агресивност-да, не се харесват изобщо. Rolling Eyes

Повечето от вас идея си нямат тази жена през какво е минала и какво е постигнала.

А ти от къде знаеш моят житийски опит какъв е ?  ooooh!

Извини ме, ако са стреляли по теб пред дъщеря ти и си била в кома  Hug

# 1 982
Е тук е въпросът защо са стреляли по нея?

# 1 983

Ако не е такава - досега да е под земята.

Аз разсъждавам по обратният начин. Тези неща са й се случили защото тя е била и тогава такава и е правила погрешни избори в живота си.

Разбира се - изборите са най-важни и нейните явно не са били най-правилните. Но на кого са били? Всеки е грешал вероятно.
Написах силна жена - наистина не всяка може да мине през това, през което тя е минала, независимо защо.
Тя е груба да, но казва нещата с истинските им имена.
За кое е издребнявала например?
За кое не е била права?

# 1 984

Порови се в интернет - може да разбереш...

# 1 985
Честно казано не ме и интересува, едва ли е случайно.
Една от тризначките попита- защо не стрелят по мен?

# 1 986
Със сигурност не е защото е много добра жена и има честен бизнес Wink
Радвам се, че си отидоха мутренските години и не искам да се връщат пак.

# 1 987

Е, да, друго си е казваш тризначките - ама плюем по Ваня  ooooh!  Joy

# 1 988
Обикновено силните хора със силни характери не изпадат в истерии заради простотии като мед или домати.
Имат други механизми да се справят с негативите в живота.
Ваня не е силна, а по-скоро ужасно самотна.А причината за тази й самота е именно ужасният й характер.
Да, сигурно не е лесно да си официалното лице на нечий мръсен бизнес, но .....тя сама си е избрала този начин на живот.

# 1 989

Е, да, друго си е казваш тризначките - ама плюем по Ваня  ooooh!  Joy
Каза го много на място според мен. Няма значение кой го е казал.

# 1 990
Със сигурност не е защото е много добра жена и има честен бизнес Wink
Радвам се, че си отидоха мутренските години и не искам да се връщат пак.
Никой не иска.
Но характера на един човек се гради не само от възпитание и интелект, а и от житейския му опит.
Днес, това което е Ваня - по никакъв начин не мога да нарека неприемливо. Просто дразни, защото не е мухъл - както се изказахте и както Иринка примерно за мен е.

# 1 991
Е, да в стрелбите нямам опит-признавам, и дано да нямам. Peace
Не знам цялата истина как ,защо и т.н.  за тази стрелба.
Говорим за характера на Ваня.

# 1 992
Обикновено силните хора със силни характери не изпадат в истерии заради простотии като мед или домати.
Имат други механизми да се справят с негативите в живота.
Ваня не е силна, а по-скоро ужасно самотна.А причината за тази й самота е именно ужасният й характер.
Да, сигурно не е лесно да си официалното лице на нечий мръсен бизнес, но .....тя сама си е избрала този начин на живот.

Краси - в тези условия храната се оказва ужасно важна. Та те се борят за нея и се подлагат на унижения, извинявай  ooooh!
 Учудвам се, че точно ти не си го разбрала, защото знам - че като гледаш - вникваш.

# 1 993

Порови се в интернет - може да разбереш...

Това е българина Sick. Винаги жертвата е виновна.

Лиляна била някаква ,ами Ирина Флорин е сълзица. Много ми е интересно как с нейните тропоски
издържа сина си в "престижен" колеж ,как издържа прислужничка ,как издържа и себе си -
апартамент ,кола, честа смяна на обзавеждане.
Нека да сме еднакво нападателни към жени с еднакви професии ,независимо от възрастта и външния вид.Така е по-честно ,според мен.

# 1 994
Мира ме издразни и мене с този мед и банани, но като цяло характера на Ваня е в пъти по-отблъскващ. Не, че мрънкането на Мира гали ухото. Peace Но откритата агресия и конфликтен характер на Ваня е  Sick

Общи условия

Активация на акаунт