VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 414
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 995
Мале, Мира - това нещо ме кара да драйфам само като чуя тона й, вие споделяте, че е по-приемлива от Ваня... ooooh!

И като говорим за нрав - при скандала за меда не беше ли Мира по-зле???

# 1 996
Обикновено силните хора със силни характери не изпадат в истерии заради простотии като мед или домати.
Имат други механизми да се справят с негативите в живота.
Ваня не е силна, а по-скоро ужасно самотна.А причината за тази й самота е именно ужасният й характер.
Да, сигурно не е лесно да си официалното лице на нечий мръсен бизнес, но .....тя сама си е избрала този начин на живот.

Краси - в тези условия храната се оказва ужасно важна.
Абе, важна е, ама другите що не изтрещяват така заради храната?
Вярно е, че живота й никак не е бил лесен, но то на кого е?И това не е причина да си го изкарваш все на другите.
Ето, и Мира се е развеждала, у нея пък има едно ...напрежение, да го нарека, някакъв страх да не загуби и този мъж до себе си.И Ирина е сама....И Йоана се бори с нейните си "бесове"....Така, като гледам, и на Станка й липсва мъжко рамо .Ама никоя не изтрещява така всекидневно почти, като Ваня.

# 1 997
  • Варна
Мен Ваня не ме дразни сама по себе си.
Яд ме е че говори и от името на другите и си позволява да дава нетърпящи възражение съвети. Аз на тяхно място бих се ядосала.  Crossing Arms

# 1 998
Ирина и аз не знам каква е , но никой не видя гащите и, как и бърникат еди си къде и как се отърква и лигави в този или онзи. А синът и се предполага, че има и баща, не само майка, която да го издържа.

# 1 999
Мале, Мира - това нещо ме кара да драйфам само като чуя тона й, вие споделяте, че е по-приемлива от Ваня... ooooh!
Мира е по-приемлива дотолкова, че можеш да отидеш в друга част на къщата и няма да я чуваш.    Laughing  Докато Ваня като кресне, просто няма къде да се скриеш от гласовитостта й.  

# 2 000
Обикновено силните хора със силни характери не изпадат в истерии заради простотии като мед или домати.
Имат други механизми да се справят с негативите в живота.
Ваня не е силна, а по-скоро ужасно самотна.А причината за тази й самота е именно ужасният й характер.
Да, сигурно не е лесно да си официалното лице на нечий мръсен бизнес, но .....тя сама си е избрала този начин на живот.

Краси - в тези условия храната се оказва ужасно важна.
Абе, важна е, ама другите що не изтрещяват така заради храната?
Вярно е, че живота й никак не е бил лесен, но то на кого е?И това не е причина да си го изкарваш все на другите.
Ето, и Мира се е развеждала, у нея пък има едно ...напрежение, да го нарека, някакъв страх да не загуби и този мъж до себе си.И Ирина е сама....И Йоана се бори с нейните си "бесове"....Така, като гледам, и на Станка й липсва мъжко рамо .Ама никоя не изтрещява така всекидневно почти, като Ваня.

Честно казано тихата злоба на Ирина, противното дърдорене на Мира и изблиците на Йоана - са ми по-противни.
Ваня никога не е избухвала без причина. И лично аз съм я виждала три пъти да избухне. В сравнение с Мариант - който е върха на тактичността - и избухна веднъж.
Вероятно не съм гледала 24/7

# 2 001
Мира е по-приемлива дотолкова, че можеш да отидеш в друга част на къщата и няма да я чуваш.    Laughing  Докато Ваня като кресне, просто няма къде да се скриеш от гласовитостта й.  

Е, как няма - тя дори на масата ги тормози  Sick

# 2 002
Тази заплаха на Ваня към Мира някак потъна , не и се обърна внимание, а трябваше!
Що за човек би си позволил такава заплаха и то в Биг Брадър точно ooooh!

Ще ти направя живота тъмно черен, ясно ли ти е?”

http://www.blitz.bg/news/article/227176?utm_source=flip.bg

# 2 003
 Laughing О, след думите на Мира, която повиши тон и не обърна никакво внимание на диабета на Ваня - и аз бих я ошамарила, съжалявам, ама много така гледате на нещата едностранно...
Тия две бананчета, дето трябвало да скрие за Анито - трябваше за себе си да задели и да използва в тоалетната по предназначение...

# 2 004
  • Пловдив
До вчера ми бяха еднакво противни и МИРА и ВАНЯ, но след номинациите снощи ВАНЯ хептен ми опротивя. Мноооооого мразя някой да ме командва в личния ми живот. Пази Боже цербер като Ваня да ми дава "тон в живота".
Прилича ми на надебелялата версия на Мортиша Адамс /майката от "Семейство Адамс"/
Чудя им се на тези олигофрени как търпят подобна кресла изобщо да ги командва.

Между другото:
ЗАЩО я наричат Мама ФОТИ??????
Така и не разбрах. Някой знае ли?

До вчера исках Ирина да излезе, защото е скучна и безинтересна. Обаче така и се нахвърлиха снощи/само заради Мира/, че чак ме дожаля за нея.  

# 2 005
Ако силният характер е съчетан с още по-силно его и агресивност-да, не се харесват изобщо. Rolling Eyes

Когато ти си на нейното положение, възможности и житейски опит - тогава говори.
Повечето от вас идея си нямат тази жена през какво е минала и какво е постигнала.
Ако не е такава - досега да е под земята.

Имаме идея - всичко това тя не е спряла да го повтаря, откакто е влязла ...   Peace
Постигнала е какво  newsm78  - великата бизнес нещо си, не бих я нарекла дама, която се е извисила толкова над нещата, че се дърли като циганка за едно бурканче  мед и кой да спял в специалната стая... Никакво великодушие и човечност няма в нея - озлобена, брутална и мега проста женица... Все пак с този акъл и това "умение" да работи с хората, каквото и да е "постигнала" е било с чужди протекции и наливане на пари, а и не съм убедена, че към момента бизнесът и е в цветущо състояние... напротив - не е , след като се е докарала дотам да влиза в ББ. Това се отнася и за всички останали випове - няма човек със сериозни бизнес дела, който току-така ще ги зареже ...Тези, които наистина имат сериозни постижения дори не знаят за съществуването на това риалити, камо ли да им хрумне да влизат в него.

пп. и не е под земята, защото е извадила късмет, а килъра  явно е най-големия карък в този бранш Mr. Green  

# 2 006
  • София, България

Лиляна била някаква ,ами Ирина Флорин е сълзица. Много ми е интересно как с нейните тропоски
издържа сина си в "престижен" колеж ,как издържа прислужничка ,как издържа и себе си -
апартамент ,кола, честа смяна на обзавеждане.
Нека да сме еднакво нападателни към жени с еднакви професии ,независимо от възрастта и външния вид.Така е по-честно ,според мен.

Нали ви казах как издържа - като не си плаща за ремонтите  Wink

# 2 007
Чудя се Ваня Що не спре цигарите, като е зле с белите дробове?  newsm78 Играе го здрава и корава, пък иска другите да се сещат за болестите и.

# 2 008
Тия две бананчета, дето трябвало да скрие за Анито - трябваше за себе си да задели и да използва в тоалетната по предназначение...
Joy Mr. Green

# 2 009
Не знам през какво е преминала Ваня и какво е преживяла, както хората са казали всеки с проблемите си. Това че един човек решава да разказва целия си живот в ефир, а друг не иска да го прави не означава, че на втория животът му е по мед и масло. Не може да се държиш по такъв нагъл начин, визирам мама Фотка, да си позволяваш да обиждаш, да искаш винаги да става на твоето и тн, да не изброявам и да искаш срещу теб да стоят мумии и кимайки да се съгласяват с всичко. Видя се, че тя е готова да сгази всеки, който и се противопостави на мнението. Според мен това е прекалено, все пак това е игра, ще гласувам да я изгонят. Следващите на прицел ще са нейния отбор Лияна, Йоана и Пламен, ако някой и възрази гледайте каква буря ще стане. Спомняте ли си когато Йоана беше защитила Мира или нещо подобна и след това Фотка се сърдеше и вилнееше в спалнята, даже и казваше нещо от сорта "Не ми говори".

Общи условия

Активация на акаунт