VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 841
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 2 130
Защо в момента в къщата са само Ирина и Стойко ? Другите къде са ?

Лиана е в банята и имаме новина, даже две- носи дълъг клин и си прави прическа. Mr. Green

# 2 131
жалко че ББ не черпи идейте си от БГ мамите  Laughing

# 2 132
Така е, гнусно е да роптаете защо Ваня била груба и викала - но да пренебрегвате коментарите по нейн адрес, макар казани с тиха злоба  Peace

Да бориш грубоста с грубост.  tooth

Не е ли, колкото по-дълго стоиш, толкова повече пари вземаш?

# 2 133
# 2 134

Лиана е в банята и имаме новина, даже две- носи дълъг клин и си прави прическа. Mr. Green

Преди ден или два каза на Станка, че е в цикъл. Няма да рискува пак някой да ѝ види превръзката.

# 2 135
Защо в момента в къщата са само Ирина и Стойко ? Другите къде са ?

Между другото снощи - след номинацията на Лили - Ники започна коментара си - и такааа, днес имаме новина - и аз напълно спонтанно си рекох - че Лили е облечена   Laughing

# 2 136
Така е, гнусно е да роптаете защо Ваня била груба и викала - но да пренебрегвате коментарите по нейн адрес, макар казани с тиха злоба  Peace

Да бориш грубоста с грубост.  tooth

Не е ли, колкото по-дълго стоиш, толкова повече пари вземаш?
аз знам, че ако излезеш по собствено желание, не взимаш парите, ако те изгонят - си ги взимаш

# 2 137
Ваня - мафиьот, Йока - мадам, Лилиту - жената на Мафията, гаси подземното риалити  hahaha
Аха, добре е ще да вкарат и малко крими елементи. Едно крило на мафията да се мъчи да вземе превес над друго, например Joy Joy Joy Joy Joy
Чернев - адвокат на мутри; Пламен - съмнителен бизнесмен-агент; Мира - корумпиран социолог на мутри; Тервел - боксьорче, движи с мутри; Станка - кандидат-мутра с(без?) пола; Шамара - човека от гетото; Мариан - спряган за жиголо на богати мъже... абе сигурно всеки можем да добавим, ама ми омръзна (:

# 2 138
  • Варна
Струва ми се, че Ирина е доста обидена от вчерашните събития.
Сега коментират със Стойко.
Обидена е и на Станка, защото сутринта пак нещо избухнала, заради привилегиите които има Ирина.
Ирина казва, че всичко е лицемерие.
Каза, че не е дошла да казва, кой как да се държи и да го учи на разни неща.

# 2 139
  • София
Мариан преди много години, когато стана Мистър България, беше гадже на една позната и категорично не си падаше по мъже. Дали сега това е бизнес начинанието му, не знам, но не е гей.

# 2 140

Ех, тая Ирина, такива аз в живота си не ги допускам.

а това че сдъвкаха всички съквартиранти с Мира зад гърба им, какво е? не е ли лицемерие?

# 2 141
За съжаление жените в предаването показват основно колко са отмъстителни.
Жалко е, че никой не прощава нищо. Лияна не можа да прости на Стойко думите, Йоана- отхвърлянето на Пламен, Ваня и Мира- нищо на никого не прощават и те...
И никой не се замисля дали пък няма капка истина в упреците срещу тях.
Вероятно и при мъжете е така, но поне не го показват толкова детински.

Именно поради това ще жените в шоуто се осраха до уши.Победителя в Вип Брадър 2013 отново сте е мъж

# 2 142
Даа, злобата обикновено поражда нещо подобно. Опитвам се слънчево и позитивно да се възмутя от поведението на Червенкова, но нито ми става слънчево, нито се чувствам позитивна.

# 2 143
Току що ми казаха, че било възможно хората в къщата да се страхуват от Ваня и за това да не искат да си навличат проблеми с нея, защото се говорило, че ТЯ и Хамстера/любовника и/ поръчали убийството на Боби Цанков/който пък бил писал за тях/.
Мацката /ВАНЯ/ държала трафика през митниците..... Тя била поставеното лице на мафията!!!!

Офффф, ама наивност, Божееее...... Тя ако държи трафика, ни ще я разследват, ни ще знае някой за нея....

Това са и едни от най-интересните разсъждения на Майкъл Корлеоне. Беше нещо от рода ,че колкото е по-високо ,толкова е по - изкривено ,че истинската мафия е в  политиката...

# 2 144
  • Варна

Ех, тая Ирина, такива аз в живота си не ги допускам.

а това че сдъвкаха всички съквартиранти с Мира зад гърба им, какво е? не е ли лицемерие?
Не знам, за мен Ирина е безлична. Нямам никакво изградено мнение, поне засега. Но в момента слушам разговора й със Стойко и ми харесват някои неща, които казва  Peace

Общи условия

Активация на акаунт