VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 802
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 2 175
Мира пак започна анализа и обобщенията, а стана преди 10мин. hahaha

Сънувала е нещо. Да не го забрави...  Laughing

Работохоличка Laughing

# 2 176
Ти да не си на 5г? Много незряло от твоя страна, повдига ми се от такива като теб  Sick

Повръщай тогава  Laughing  

За  квалификациите по адрес на пишещите в темата, а не за участниците във формата нали знаеш, че си има санкции... в случай, че се изкушаваш да продължиш  Mr. Green

# 2 177
Цитат
Ирина това го обясни вече тази сутрин. Че в началото с Ани не са имали контакт заради Джаред и й била най-далечна. А след като той излязъл почнали много да си приказват и се сприятелили.

...и затова я номинира. Станали приятелки. Точно това е нелогичното. Хем така ,но не номинира Ваня ,а Ана.

# 2 178
Може да си влязъл за пари - но веднъж вътре ли си - то неимуверно идва момента на доказване  Peace
И какво трябва да доказваш? Всички вътре са за пари. Едва ли някой е влязъл вътре да се доказва. Станка се е доказала на тепиха, Ирина на сцената, Тервел на ринга и тн и тн. Във всичките брадъри до сега едно е ясно - че вътре само можеш да се изложиш. И в много редки случаи да натрупаш позитиви от участието си. Ама то си зависи от човека - примерно Орлин, Азис .. и не се сещам други, които излязоха без да си опетнят името. Повечето т.нар. випове само си показаха магариите и простотиите...
А това дали хонорара е предварително уточнен или зависи от времето на пребиваване - нямам представа... Ако е предварително договорен - по добре да си излезеш по рано и по - живо, по - здраво у дома да не се излагаш повече.  Peace

# 2 179
Основният проблем на Ваня в къщата е, че има още една силна жена с богат житейски опит. Която и друга силна жена да бяха вкарали, Ваня щеше да я мразя. Тя иска да е едноличен лидер и всички да й се кланят.

Като Ваня рецитираше мотивите си за номинация и ББ я прекъсваше, за да и зададе въпрос, Ваня се въртеше и повдигаше на пръсти, като зубрачката на класа.

# 2 180
viliko -незнам колко е в 5-те най-големи, но според официална информация в 7-те най-големи живее 1/3 от населението в България! Simple Smile Т.е другите 2/3 са достатъчни да обърнат статистиката! Освен това в големите градове има голям процент хора, които са от село или малък град!, които живеят там, но имат села, вили и пак си произвеждат по нещо! Mr. Green

Произвеждат ,но изкарват и на пазар newsm78
По цялата тази логика в България няма запустели райони!

newsm78 Няма никаква такава логика! Двете неща изобщо нямат нищо общо! newsm78 Е това е големия проблем на статистиката - процентите са си верни, интерпретацията им не! Peace

viliko -незнам колко е в 5-те най-големи, но според официална информация в 7-те най-големи живее 1/3 от населението в България! Simple Smile Т.е другите 2/3 са достатъчни да обърнат статистиката! Освен това в големите градове има голям процент хора, които са от село или малък град!, които живеят там, но имат села, вили и пак си произвеждат по нещо! Mr. Green

Чакай сега - да има мсело, където баба произвежда и ми дава - не прави автоматично мен производител, моля  Laughing

Не всички хора са на възраст да имат живи баби на село ! Simple Smile Тук в София около мен е пълно с хора, които имат по някоя лехичка в някоя вила, село или град наоколо и сами си ходят да си я обработват!

Незнам, но аз също работя със статистически данни и за мен 60% са напълно нормален процент за хора в БГ, които произвеждат земеделска продукция! Под предлагане на пазара, предполагам тя има предвид и това: продаваш си гроздето на приятели, изнасяш няколко касетки с картофи на пазара, кошница с яйца на съседката и т.н.! Т.е всички нерегулярни продажби, които се извършват! Сега, ако се има предвид, че 60% са големи земеделски производители и основното им препитание е само и единствено това и аз не съм съгласна - вече го обясних в предишния си пост - абсурд е да се постигне по този начин хранене само с екологично чисти продукти!

# 2 181
Цитат
Ирина това го обясни вече тази сутрин. Че в началото с Ани не са имали контакт заради Джаред и й била най-далечна. А след като той излязъл почнали много да си приказват и се сприятелили.

...и затова я номинира. Станали приятелки. Точно това е нелогичното. Хем така ,но не номинира Ваня ,а Ана.
Не е ли пределно ясно? До момента на минало-седмичната номинация все още това сближаване между тях не се е било случило.

# 2 182
Цитат
такива "мили и  тихи... "
не винаги са и добри

ми тя си каза де, стоя си мирно и тихо и знам, че скоро ще изляза, що да се впряга?

а после ама защо, ама аз...  ooooh!
Аз не твърдя, че е добра и мила, само казах че според мен не е лицемерна.  
Олицетворението на лицемерието е самата Ваня, манипулира, помазва се, преиграва, прави се на жертва, създава интриги, настройва хората, прави се на нещо кое то не е и всичко това е само за да може да  господства в къщата и да я благоволят.

# 2 183
Вярно е! Ако БИГ БРАДЪР черпеше идеите си от БГ-МАММА щеше да е далеч по-интересен.

Например:
1. Да се даде мисия на МИРА да мълчи 48 часа!
Резултат: Щеше да и си вдигне рейтинга само за 2 дни. НО после като проговори щеше да има бой в къщата. Никой нямаше да може да вземе думата.   Joy  Joy  Joy

2. Да се даде мисия на ВАНЯ за 1 седмица да прислужва на всички, като чисти току що изцапани тоалетни, вдига поставени не на място кърпи, ЗАБРАНИ и се да прави забележка, каквото и да се случи вътре, ДА МИНЕ на ПРЯКО ПОДЧИНЕНИЕ на МИРА/НО чак след като Мира проговори след 48 часово мълчание/
Резултат:  #Crazy  #Crazy  #Crazy Непредвидим! Рейтинга на предаването и гледаемостта му ще скочат многократно.

3. На МИШО Шамара да се даде мисия за 1 седмица да възхвалява от сутрин до вечер БОЙКО БОРИСОВ и с всички сили да убеждава своите съквартиранти, колко умен, честен и велик политик и човек е БОЙКО. Да напише и песен за негова възхвала.
Резултат: Ще има смях!!!!!  Joy Joy  Joy  Joy

4. На ПАВЕЛ ЧЕРНЕВ мисия: Да помага и живее в Бежански лагер със сирийци и други бежанци от мюсюлмански произход в продължение на 1 седмица. Да се моли като мюсюлманите по 5 пъти на ден коленичил на килимчето. Каквото им дадат за ядене на тях - това и на него.
Резултат: ВОЛЕН СИДЕРОВ ще се пръсне от смях   hahaha  hahaha  hahaha
а ние ще видим наистина живота в Бежанските лагери през погледа на Павката

5. ЛИАНА - мисия за 1 седмица да работи на полето от сутрин до вечер /вместо фитнес/, занимаваща се със земеделие или ГАРДЪНИНГ, както е модерно да се нарича на последък. От справянето и с работата да зависи храната на съквартирантите.
Резултат:  newsm78  newsm78  newsm78  - тук вече не знам.....

АКО НЯКОЙ СЕ ПРОВАЛИ в мисията съквартирантите остават БЕЗ ХРАНА и ЦИГАРИ за 1 седмица.

За другите участници още не се сещам какво да измисля. Ако имате идеи давайте!  bowuu  bowuu

Тая бгмама много садистично настроена.  Joy

# 2 184
  • Ямбол
.....
Тихо, тихо, ама ето Ваня си идва   вече...  Mr. Green

Ти да не си на 5г? Много незряло от твоя страна, повдига ми се от такива като теб  Sick

А това по-зряло ли е?
Много мразя хора като Ирина. Една такава мънкаща и подмолна, точно като някоя мишка.

...
Тоя Иво отговаря точно на определението "див селянин".

А това беше най-зрялото и културно твое изказване:

Сигурно по-цял ден ти се повдига от самата теб.

# 2 185
Вчерашните номинации са без коментар.Понеже Мира не може да бъде номинирана,веднага нападнаха Ирина.До вчера "Ирче,Ирче",сега г-ца Флорин  Stop Ваня е готова през всеки да мине и да премачка,за да командва всички.И който и се изпречи-тежко му.
А това с "кой колко е ял и колко имал в чинията" е крайно идиотско

# 2 186
Вярно е! Ако БИГ БРАДЪР черпеше идеите си от БГ-МАММА щеше да е далеч по-интересен.

Например:
1. Да се даде мисия на МИРА да мълчи 48 часа!
Резултат: Щеше да и си вдигне рейтинга само за 2 дни. НО после като проговори щеше да има бой в къщата. Никой нямаше да може да вземе думата.   Joy  Joy  Joy

2. Да се даде мисия на ВАНЯ за 1 седмица да прислужва на всички, като чисти току що изцапани тоалетни, вдига поставени не на място кърпи, ЗАБРАНИ и се да прави забележка, каквото и да се случи вътре, ДА МИНЕ на ПРЯКО ПОДЧИНЕНИЕ на МИРА/НО чак след като Мира проговори след 48 часово мълчание/
Резултат:  #Crazy  #Crazy  #Crazy Непредвидим! Рейтинга на предаването и гледаемостта му ще скочат многократно.

3. На МИШО Шамара да се даде мисия за 1 седмица да възхвалява от сутрин до вечер БОЙКО БОРИСОВ и с всички сили да убеждава своите съквартиранти, колко умен, честен и велик политик и човек е БОЙКО. Да напише и песен за негова възхвала.
Резултат: Ще има смях!!!!!  Joy Joy  Joy  Joy

4. На ПАВЕЛ ЧЕРНЕВ мисия: Да помага и живее в Бежански лагер със сирийци и други бежанци от мюсюлмански произход в продължение на 1 седмица. Да се моли като мюсюлманите по 5 пъти на ден коленичил на килимчето. Каквото им дадат за ядене на тях - това и на него.
Резултат: ВОЛЕН СИДЕРОВ ще се пръсне от смях   hahaha  hahaha  hahaha
а ние ще видим наистина живота в Бежанските лагери през погледа на Павката

5. ЛИАНА - мисия за 1 седмица да работи на полето от сутрин до вечер /вместо фитнес/, занимаваща се със земеделие или ГАРДЪНИНГ, както е модерно да се нарича на последък. От справянето и с работата да зависи храната на съквартирантите.
Резултат:  newsm78  newsm78  newsm78  - тук вече не знам.....

АКО НЯКОЙ СЕ ПРОВАЛИ в мисията съквартирантите остават БЕЗ ХРАНА и ЦИГАРИ за 1 седмица.

За другите участници още не се сещам какво да измисля. Ако имате идеи давайте!  bowuu  bowuu

6.Мариян без сешоар и околоочен крем за неопределено време, докато спрат да му липсват.
7.Йоана- да се скрие всичкия алкохол, може да реши да направи- има плодове, захар, вода и време.

# 2 187
.....
Тихо, тихо, ама ето Ваня си идва   вече...  Mr. Green

Ти да не си на 5г? Много незряло от твоя страна, повдига ми се от такива като теб  Sick

А това по-зряло ли е?
Много мразя хора като Ирина. Една такава мънкаща и подмолна, точно като някоя мишка.

...
Тоя Иво отговаря точно на определението "див селянин".

А това беше най-зрялото и културно твое изказване:

Сигурно по-цял ден ти се повдига от самата теб.

Галактически шамар.  Joy

# 2 188
  • ЯМБОЛ
               Повечето са влезли за пари и за още слава.Това естествено се заплаща с показване на кирливи ризи.
               Мира и Ирина са абсолютни егоцентрици-правят се на ударени и си живеят необезпокоявани в отделните си стайчета и се кефят,че ББ е оценил колко са специални,а не плебеи в общата спалня.

# 2 189
Цитат
Е това е големия проблем на статистиката - процентите са си верни, интерпретацията им не! Peace
 Вярно ли е ,че 60% от населението произвежда и изкарва на пазара?
Направете малко сметка колко са тези 60% . Това означава всеки един човек в България .

Общи условия

Активация на акаунт