VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 764
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 2 205
Уау! Май яко са се карали...

Уау, учудена си?  Shocked

Smile

# 2 206
  • София
Ирина винаги така се гримира!

# 2 207
Цитат
Е това е големия проблем на статистиката - процентите са си верни, интерпретацията им не! Peace
 Вярно ли е ,че 60% от населението произвежда и изкарва на пазара?
Направете малко сметка колко са тези 60% . Това означава всеки един човек в България .

Как така ще означава всеки един!? newsm78 Означава приблизително всеки втори! Незнам как е правено това статистическо изследване, но съм на 99,99% убедена, че е взето всяко предлагане на пазара: Като например:

- колежка - има наследствено лозе - не го обработва тя - дава го под аренда и получава готова продукция като заплащане - същата я продава - значи пуснала я е на пазара!
-баба продала ябълките от градината на съседката - пак ги пуска на пазара! и т.н.
Говоря за предлагане на пазара ,когато това не ти е основното занимание - според мен огромен процент от населението го прави!

Имайте предвид, че много малка част от населението са деца под 18 години - незнам точно, но под 15 години са 13,5%. Бабите ги включваме към тези, които продават!

Искам да кажа, че статистиката на Мира за 60% е вярна, не е вярна само интерпретацията й, че това давало възможност да ядем екологично чисти продукити  - изобщо не е вярно! Peace

# 2 208

Я да го почнем тоя ББ сега - кво му има на тоя човек? Нервен ми се струва нещо  Thinking От снощи ми се иска да го номинирам.

Предлагам ББ да отиде малко на почивка в Нареченски бани например. През това време Ваня може да му изпълнява функциите.  Mr. Green

Е, няма как да стане без ББ! Кой ще контролира нещата? Той е Стратега в къщата. Снощи още като обявиха двамата капитани на мен ми стана ясна крайната цел - да запазят Мира още една седмица в къщата, че в противен случай щеше да изхвърчи оттам като коркова тапа. А ББ предвидливо и помогна да спечели имунитет, за да има кой да врътка интрижки в къщата.

# 2 209
Анонса за довечера  Wink
Какво се случва след номинации очи в очи? Нова война?
Всичко това тази вечер!
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201366964070834&set=v … ype=2&theater

Пламен: Йованя Joy

# 2 210
  • София
Още малко време в къщата и ще си покажат много повече от кирливите ризи!

# 2 211
Анонса за довечера  Wink
Какво се случва след номинации очи в очи? Нова война?
Всичко това тази вечер!
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201366964070834&set=v … ype=2&theater
Ха ха Пламен отново ги разби със коментарите си.Дано в понеделник зрителите да го спасят от елиминации за да им видя реакциите на тези които го номинираха

# 2 212
Явно е ,че ББ спестява много от случките. Павел ,когато номинира Ирина, каза неща от ежедневието ,които биха подразнили всеки.
Според мен няма лошо ББ да ти предложи апартамента, лошото е ,че не си отказал.
Чувстват се унижени и може да са прави.

# 2 213
След като Ирина каза че не и' е приятно да фамилиарничат с нея, Ваня използва "г-ца Флорин". Peace
Има логика. Но е излишна демонстрация. В тази среда всички са на ти и по малко име, което не определя дали фамилиарничат, т.е. да се правят на близки приятели, когато не са. Също изглеждаше доста налудничаво как Ваня се обръщаше на Вие и към другите си "врагове", като примерно Мира или Пламен. Просто изглежда странно и не на място, за мен. Това ми беше едно от най-неприятните неща в тези номинации.

За Ирина явно това е неприемливо, ама защо си мълчи като не и' е приятно, а го използва за да номинира.Сякаш е много трудно да кажеш "Иринче и Ирка не ми допада", не вярвам някой да се обиди.

Ваня наричаше така Мира и Пламен и при предишните номинации, тя си каза, че когато някой и' е неприятен го казва или показва.

# 2 214
  • София
Тези двенките добре се намери, сплетничат непрекъснато. Жалко, че тази седмица ББ направи така, че Мирка да не е номинирана, иначе и тя щеше да литне, както и цялото и прекрасно семейство беше, първо номинирано..

# 2 215
За Ирина явно това е неприемливо, ама защо си мълчи като не и' е приятно, а го използва за да номинира.Сякаш е много трудно да кажеш "Иринче и Ирка не ми допада", не вярвам някой да се обиди.
Фамилиарниченето не е само в обръщението. Ваня си има навик да се самовъзприема за големия брат на всички и после да говори от тяхно име с "ние".

И да, за Пламен и Мира, Ваня не криеше, че не ги харесва, но и цялото й поведение при номинациите беше показно. В ежедневието тя не се държи по чак толкова краен начин. Тя изигра етюд за пред съдебни заседатели, със съответното адвокатско настроение.

Между другото, Ваня тайно харесва Пламен и му завижда. И по този показател с Йоко са заедно в лагера "хем сърби, хем боли".  Wink

# 2 216
Цитат
Ваня и сие не искат да се нанесат при Ирина в президентския апартамент, а искат тя да го освободи и да отиде при Мира. Всъщност те може би изобщо не желаят да ходят там, защото иначе ще изпуснат купона при мъжете. Йоана как се издразни като разбра, че Пламен е стоял до 5 сутринта да си приказва с Мира и Анна.

Съгласна съм с теб, спомням си много добре на живо даваха как Ирина предложи на Лиана да се насесе при нея и тя отказа! Че как ще изпусне Тервелчо!!!

А защо да се нанесе при нея? Тя не трябва ли да освободи апартамента за новия господар на къщата? Защо продължава да стои там, след като и е изтекла седмицата на господстване? То ще е много очарователно да спят двете на едно легло.

# 2 217
Жалко, че тази седмица ББ направи така, че Мирка да не е номинирана..

Струва ми се обаче, че Пламен нарочно бавеше отговорите и се правеше на зашливен. Стратег е, признавам му го. И номинациите му бяха cool  Peace

# 2 218
  • София
А всъщност, кои са в компанията на Ваня, т.е. "ние"?

# 2 219
Цитат
Е това е големия проблем на статистиката - процентите са си верни, интерпретацията им не! Peace
 Вярно ли е ,че 60% от населението произвежда и изкарва на пазара?
Направете малко сметка колко са тези 60% . Това означава всеки един човек в България .

Как така ще означава всеки един!? newsm78 Означава приблизително всеки втори! Незнам как е правено това статистическо изследване, но съм на 99,99% убедена, че е взето всяко предлагане на пазара: Като например:

- колежка - има наследствено лозе - не го обработва тя - дава го под аренда и получава готова продукция като заплащане - същата я продава - значи пуснала я е на пазара!
-баба продала ябълките от градината на съседката - пак ги пуска на пазара! и т.н.
Говоря за предлагане на пазара ,когато това не ти е основното занимание - според мен огромен процент от населението го прави!

Имайте предвид, че много малка част от населението са деца под 18 години - незнам точно, но под 15 години са 13,5%. Бабите ги включваме към тези, които продават!

Искам да кажа, че статистиката на Мира за 60% е вярна, не е вярна само интерпретацията й, че това давало възможност да ядем екологично чисти продукити  - изобщо не е вярно! Peace

Казвам ,че не е вярна. 1500000 са до 19г. + 400 000 цигани са= 1 900 000 . Има и такива над 85г. ,които не могат да се движат ,та камо ли да произвеждат. Изваждаш ги от 7000000 и получаваш всеки произвежда и продава.
 Да не забравяме - произвежда и продава!

Общи условия

Активация на акаунт