VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 749
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 2 235
И в крайна сметка след изписани стотици страници, някой разбра ли:

Защо на ВАНЯ и викат ФОТИ?

newsm78  newsm78
Срамотааааа...... Тук сме предимно жени, а никоя все още не е разбрала защо на мафиотката и викат ФОТИ !!!
Добре, не мога да гарантирам 100%, но чух от самите випове в някакъв разговор, че Станка се обърнала към Ваня с Фотка в някаква ситуация първите дни и името останало.

Пак казвам - може въобще да не е вярно и даже навън да й викат така, не знам.  Laughing

# 2 236
  • Някъде в Матрицата

То като цяло какво ли виждаме...

Ами нали е сезона на тайните. А тайните са за това, да се пазят скрити.  Mr. Green

Peace

# 2 237
Само че, благодарение на скритите неща - ние нямаме никаква реална представа за нещата - нищо ново  Wink
Винаги е било така.
Сценаристите си пишат техен сценарии и ползват изрязани моменти за потвърждение...

# 2 238
  • Пловдив
Благодаря за отговора nmruon!
Най-после някой да ми отговори.
Вече започвах да си мисля, че е някаква вариация-съкращение на мафиотка=фотка=ФОТИ

# 2 239
Може и да е.  Laughing Станка има пристъпи на гениалност, определено.

# 2 240
И в крайна сметка след изписани стотици страници, някой разбра ли:

Защо на ВАНЯ и викат ФОТИ?

newsm78  newsm78
Срамотааааа...... Тук сме предимно жени, а никоя все още не е разбрала защо на мафиотката и викат ФОТИ !!!
Добре, не мога да гарантирам 100%, но чух от самите випове в някакъв разговор, че Станка се обърнала към Ваня с Фотка в някаква ситуация първите дни и името останало.

Пак казвам - може въобще да не е вярно и даже навън да й викат така, не знам.  Laughing

И аз не знам. Да не би да е от мафиотка  Joy

Заедно сме писали.

# 2 241
Добре де, ама ако идва от МАФИОТКА - ФОТКА, би трябвало Ваня да не го носи с такава гордост този прякор, т.к. веднъж плака в изповедалнята, че не искала хората да я приемат като МУТРА С ПОЛА... какво сега МУТРА я обижда, а МАФИОТКА я ласкае newsm78

# 2 242
Много ми стана неприятна мама Фотка и някакси Йокото покрай нея.....

# 2 243
Йоко...милата, това е такъв парцал...

# 2 244

Има нещо такова.....

# 2 245
  • София
Те се чудят, като номинират някой, какви причини да изтъкнат. Снощи имаше смешни номинации, по-точно причини.

# 2 246
Добре де, ама ако идва от МАФИОТКА - ФОТКА, би трябвало Ваня да не го носи с такава гордост този прякор, т.к. веднъж плака в изповедалнята, че не искала хората да я приемат като МУТРА С ПОЛА... какво сега МУТРА я обижда, а МАФИОТКА я ласкае newsm78

Но щом Станка ѝ го е измислила, няма сръдни.

# 2 247
Изтрещел при това... аз само като й видя физиономията, кожата, изкривената уста на една страна в някаква гримаса. Просто ми изглежда похабена и визуално и емоционално.

# 2 248
За Ирина явно това е неприемливо, ама защо си мълчи като не и' е приятно, а го използва за да номинира.Сякаш е много трудно да кажеш "Иринче и Ирка не ми допада", не вярвам някой да се обиди.
Фамилиарниченето не е само в обръщението. Ваня си има навик да се самовъзприема за големия брат на всички и после да говори от тяхно име с "ние".

И да, за Пламен и Мира, Ваня не криеше, че не ги харесва, но и цялото й поведение при номинациите беше показно. В ежедневието тя не се държи по чак толкова краен начин. Тя изигра етюд за пред съдебни заседатели, със съответното адвокатско настроение.

Между другото, Ваня тайно харесва Пламен и му завижда. И по този показател с Йоко са заедно в лагера "хем сърби, хем боли".  Wink

Има зрънце истина май в това. Завижда, защото той е това, което тя много желае да бъде (предполагам, че на моменти почти си вярва, че го е постигнала), но изобщо не и е по силите - лидер, манипулатор, играч, който обаче е забавен, интересен, харесван. И го ненавижда, защото също така не проумява как  така
 човек,  който Тя мрази и не одобрява може да бъде приеман по-добре от самата нея.
Каквото и да говорят, съм сигурна, че дори тези, които гравитират около нея не я харесват истински.  Мисля, че съвсем скоро ще се разбягат
Много ми се ще да и видя физиономията, ако разбере че Пламен остава отново .. пък ако тя си тръгне, а той остане ...   Shocked  Да му мисли Ники Кънчев - трябва да се подсигури с намордник и две-три кила лексотан.  Mr. Green

Моля,  коленопреклонно отговорът на този въпрос:
Защо на ВАНЯ и викат ФОТИ? да се сложи на първа страница  Praynig

# 2 249

Новия  трейлър за дейли епизода довечера

след първите номинации очи в очи ... ще има ли война?

Общи условия

Активация на акаунт