VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 829
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 2 430
Йоана: "Какво ще облечеш довечера за участието?"
Лиана: "Миии не знам, трябва да съм неотразима, ще сложа някоя рокличка."

Имам чувството, че е заседнала в 1990 и някоя година. Flutter

# 2 431
  • София
Някой има ли сайт или инфо  където мога да видя датите на раждане на съквартирантите. Че съм си почистила кристалната топка да видя кого ще изгонят Joy Joy Joy

# 2 432
  • София
Сигурни ли сте, че Йоана е певица ?

# 2 433
  • София
Някой има ли сайт или инфо  където мога да видя датите на раждане на съквартирантите. Че съм си почистила кристалната топка да видя кого ще изгонят Joy Joy Joy

А какво ти казва кристалната топка - как ще мине концерта на неотразимата Лияна тази вечер? Rolling Eyes

# 2 434
  • София
'

Пееше преди години и мисля, че добре го правеше. Simple Smile

# 2 435
Ха сега ,де! Тервел като ходеше без гащи беше добре Party

Остава и Павел да каже ,че  е без гащи  Sick

# 2 436
  • Варна

Няма такъв сайт. Ани е на 04.10, Лияна май беше на 12.09. Другите не знам.

# 2 437
Глупости на търкалета - кой ли ще е този,  дето ще я пита защо не си пере гащите и ще остане цял
Станка. Аз го гледах този разговор. Но не слушах много внимателно и само разбрах, че Ваня не си пада по прашките и като се налага да носи бельо, трябва да е от специални нежни материи.

Абе, има там нещо недочесано при нея, ама на.

И  аз го гледах /по изключение/ - разговорът започна от триката на спортистите, и после носят ли нещо отдолу и тогава Ваня каза, че много хора изобщо не носят бельо и Станка се потресе  - те такова нещо в Крушаре едва ли са чували...   Но никой не е питал Ваня "а бе ти переш ли си гащите?", както са го изтипосали в материала. Ваня обеща на Станче да и покаже собствените си гащи, които не били прашки, а нещо по-различно - не си личало, че носиш (вероятно безшевно бельо), ама ако са същите дето са и под роклята на влизане - доста се забелязват всъщност. Не са баш невидимки  Mr. Green

# 2 438
  • SF

Ами изпя преди 10 години една песен...

# 2 439
Павел е спрял да яде чипсове ,снаксове Mr. Green

# 2 440
  • София
Павел е спрял да яде чипсове ,снаксове Mr. Green

Много започва да ме притеснява този човек. Ще залинее докато е вътре в къщата.

# 2 441
Banshee, така беше, да.  Peace

# 2 442
Барби и Пух са невероятна двойка.  Twisted Evil

# 2 443
Павел и Лиана се мачкат и целуват пред Йоана, тя се го играе лампа, чуди се на къде да гледа. hahaha

# 2 444
  • SF
Павел и Лиана се мачкат и целуват ...

Все едно пред кого. Защо въобще го правят това нещо?
Лияна не се ли светна, че това поведение не се толерира, все едно с кого го прави?

Каза в прав текст на Пламен, да й казва, ако нещо му прави впечатление и да й корегира поведението, после се оплака от същия този разговор пред цялата къща!
Ето такива неща не харесвам в нея, а не че й завиждам, щото не съм Клаудия или нямам лиянините рокльопотници.

Общи условия

Активация на акаунт