Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 7

• 34 444
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Ще се справим бе, как няма! Grinning
На мен тези дни ми е оптимистично някак и вярвам много в себе си. Самонавивам се и наистина не му се пуши. Тази сутрин си изпих кафето с мъжа ми и свекърва ми (която ни е на гости за малко) на терасата. Те двамата пушеха, говорихме си и не изпитах никакво желание да запаля. Много ми е хубаво така.  Grinning

Замислям се и аз за спорт. Всъщност искам да си взема степер в къщи, защото време за спортуване нямам никакво. По цял ден на работа, вечер къщата, децата, няма кога. Така поне като легнат ще мога да се потя вечер. Дари и да не напълнея, определено имам нужда от стягане на дупето и бедрата, така че май ще си направя един Коледен подарък.

# 421
Браво, Мария!
На мен снощи пак много ми се пушеше и си легнах сърдита(и гладна) Close, но тази сутрин се наслаждавам на свежия си тен Flutter, който един пушач никога не може да има( не броя най-младите). Приятен ден!!!

# 422
Замислям се и аз за спорт. Всъщност искам да си взема степер в къщи, защото време за спортуване нямам никакво. По цял ден на работа, вечер къщата, децата, няма кога. Така поне като легнат ще мога да се потя вечер. Дари и да не напълнея, определено имам нужда от стягане на дупето и бедрата, така че май ще си направя един Коледен подарък.

Аз още не смея да се кача на велоергометъра заради коляното, но започнах това. Намерих го в подфорума за спорт и е много подходящо за тренировки вкъщи, не ти е нужен никакъв уред, изготвено е от професионалист и са засегнати всички групи мускули  Simple Smile

# 423
Човече, това е много подходящо за начало  Peace. И аз си тренирам вкъщи, има напълнила съм компютъра с всякакви тренировки, отделно имам програми за XBOX-а и един степер, на който разказвам играта всеки път като се задържа пред телевизора, за новините или някой филм например. Общо взето се запалих в темата за домашните тренировки  Heart Eyes
Отделям си парите от неизпушените цигари, така взех конзолата, сега е наред бягаща пътечка  Peace

# 424
Оф, и аз за пътечка си мечтая, но не мога да измисля къде да я сложа  Tired

# 425
Тази, която съм си харесала се сгъва нагоре и не заема много място  Peace

Скрит текст:

# 426
Не се бях замисляла, че може да се сгъват Shocked ще разгледам, мерси!  Hug

# 427
Хе, Човече, щом правиш тези упражнения, които показва мацката, значи спокойно можеш да се качваш на "куллото"! Само не пресилвай височините, карйа го на "равно"! Гимнастиката на тази мацка предразполага много повече към усложняване на травмата, отколкото велоергометъра! Само внимавай с нивото на натоварване! Simple Smile Успех

# 428
Ами не знам. Пробвах с колелото, обаче пак се появи болката. А с тези упражнения изчезна  Crazy въпреки че като ги започнах още ме болеше, но още след първата тренировка почувствах облекчение Simple Smile
За велото - на най-ниска степен карам.

# 429
Вие направо ме вдъхновявате!!! Допреди 4-5 г. правех почти всеки ден гимнастика, а сега...отлагам всеки ден, а примерно пол.час до 40мин. са ми достатъчни- най-ползотворното нещо от целия ден....започвам от утре! Simple Smile

# 430
  • Бургас
Човече, благодаря за линка с упражненията. Ще трябва да запомня няколко, че вечер в къщи компютър на докосвам. Laughing  Може и през телефона всъщност. Thinking

Адашке, а от степера виждаш ли ефект? Аз искам да оформя дупе и бедра и за това си мисля, че ще е най-подходящ. Иначе велоаргометър могат да ми дадат, но той заема много място.

# 431
О дааа, особено на дупето, вътрешната и външната част на бедрата. Но моя е страничен, не знам каква е разликата с туиста или обикновенния  Thinking

# 432
  • Бургас
Moже ли да покажеш какъв точно е твоя, че и аз не съм много на ясно. Blush

# 433
Спрях ги за 2 месеца Rolling Eyesсега пуша двойно по-малко количество отпреди.Напълнях и това ме стресна,затова реших отдалеко,че да е леко.Храната става тоолкова по-вкусна мамка му..

# 434
Последно, че оспамих темата  Laughing

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт