Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 7

• 34 130
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
anetartm, браво на теб! Виждам, че си успяла с банера.
Аз пък съм толкова нервна, че само това, че нямам цигари под ръка ме спира в момента.

# 241
  • Бургас
С риск да се повторя, налей си едно шише вода и всеки път като те "ритне" за цигара си отпивай. Пада голямо ходене до тоалетната, но е по-добър вариант от нападението на хладилника примерно.
Дружина, ММ спира и той цигарите и две нощи кашля просто ужасно, първата вечер се уплаших да не е направил пневмония, защото наскоро беше настинал. Някой да препоръча сироп, които става и за пушаческа кашлица, защото аз сиропи не пия от четиригодишна.

# 242
Добро утро ,непушачи!  Hug

Ето нещо сладко от сутринта по случай рожденния ми ден ! Simple Smile

Това е първия ми рожден ден от 13 години насам,на който гордо заявявам,че съм непушачка  Wink

Mishel, честит рожден ден. Здраве и късмет занапред!  Hug
Наистина това е повод за гордост.

Аз също се гордея,че не пуша ШЕСТ месеца  Flutter , дори празнувахме с ММ,който също много се радва.  Simple Smile
Кога мина това време(все още има моменти,които ме затрудняват,но няма да се дам)

# 243
  • гр.София
За кашлицата аз си взех хапчета ГелоМитрол форте,аптекаря ми каза че са добър избор за случая Simple Smile

# 244
  • Бургас
Мерси много, днес ще му купя, че пак беше същото през ноща.

# 245
Мерси много, днес ще му купя, че пак беше същото през ноща.

Майка ми отказа цигарите преди близо четири години и кашляше ужасно. Известно време пи Бронхопам и ѝ подейства добре, изписа ѝ го лекар.

# 246
Аз като спирах цигарите можех да се разрева за най-малкото нещо. Това с успокоението е така. Затова ме беше страх да ги спра, като се ядосах и ходех на терасата. Ама сега установих, че е все тая и с цигара и без.
Мъжа ми днес пуши едни лм и като влезе вътре и вкарва магарето  Sick Точно на магарешки обор мирише  Grinning

# 247
здравейте, аз още се държа. вече е лесно. спортът ужасно помогна/помага, но точно в момента УЖАСНО ми се пуши. качила съм и 2 кг  кажи речи необясними. имам три натъпквания със  сладко за този период, иначе идеално хранене. спортът ми е много  активен и изморителен откъм дишане. това помага, защото си мисля колко ще ми е трудно да тичам, ако пуша.
според мен си има промяна в метаболизма с цигарите, макар и малка .

# 248
Аз пък съм толкова нервна, че само това, че нямам цигари под ръка ме спира в момента.
аз имам фантазии в момента за изтичване до машината за цигари. и аз съм нервна.

# 249
От една седмица не съм пушила, че съм болна и кашлям, обаче сега като се пооправих малко и пак ми се припуши  Sad

# 250
Никотиновият глад е само в първите дни. След 2-та седмица борбата е изцяло психологическа.
Като ти гледам лентичката, минала си го. Тялото ти го е продоляло, всичко вече е само в главата ти  Simple Smile
ох но визията в мозъка е много трудно за преодоляване. аз се събудих и сега ми се пуши не се трае. не мога да заспя. а до днес няколко дена не съм се сещала даже.

# 251
Добро утро ,непушачи!  Hug

Ето нещо сладко от сутринта по случай рожденния ми ден ! Simple Smile

Това е първия ми рожден ден от 13 години насам,на който гордо заявявам,че съм непушачка  Wink

Оооо, скорпионка! Мила Мишел, честит рожден ден.  пожелавам ти да си силна, обичаща и  и обичана, здрава и непушеща както се полага на истинска скорпионка:)

# 252
Днес цял ден ми се пуши ...  smile3518 smile3546

Стегни се, това е някакво чувство на скука...пушенето не е работа... Peace
Скрит текст:
то е от  скука, от зависимост, нямам нужда от него,вие също, просто не искам и да го мисля, имам нужда от други по-хубави неща...,вие също...

Тъпча се цял ден с храна,за да не мисля за цигарите.. Сега си спомням една колежка,която беше отказала цигарите ми обяснява,че към 4 месец е имала такъв период ,в който зверски й се пушело  Thinking Няма да се пречупя,но ме е яд,че ми създава сега дискомфорт...

аз вчера имах тъпкане заради желание да пуша. за 20 дена имам 3 или 4 натъпкваания, много спортуване, иначе хубаво хранене, но пак съм качила 2 кг.  стискам със зъби, храненето тр да се оправи обаче, защото хич не ми се качват килограми.

# 253
От една седмица не съм пушила, че съм болна и кашлям, обаче сега като се пооправих малко и пак ми се припуши  Sad
нормално е. ако можеш издръж още малко! Има да ти се припушва ...първата седмица е най-трудна така че е голям подарък, че си я минала, ако имаш възможносъ - възползвай се.

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 03:02 от OX'AMAH

# 254
аз имам фантазии в момента за изтичване до машината за цигари. и аз съм нервна.

Ооо, много се бях изнервила. Просто в такива моменти ми е много тежко. Ии  добре че нямам нищо скътано в нас. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт