Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 7

• 34 409
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Три седмици, мацки!
Благодаря за вниманието! Simple Smile
Едно поздравче за всички, които държат фронта

# 466
Еха, честит ти нов ник, все така положително да се променя  Simple Smile

# 467
Ха, откъде я изкопа тая песничка, бях я забравила...благодаря, Три Седмици! Поздравления за успеха, ти даваш едно мъжко рамо тук!

# 468
Здравейте мили дами, отдавна не съм писала, защото нямах инетрнет, но вече имам и ще ви следя редовно  Hug Бързам да ви попитам нещо мноооого спешно, притеснила съм се страшно много, направо ми се плаче... Закъснява ми цикъла 16 дни.. възможно ли е да е от цигарите? Правих три теста, но бяха от тези от евтините по 60 стотинки тък като нямаха Шуър чек и трите паказаха две черти... но пък и миналия месец ми закъсня толкова, пих Дуфастон и ми дойде на 15ти ноември, та дали е възможно и от стреса със спирането на цигарите да ми закъснява? С приятеля ми се пазим! Моля ви за съвет (вчера правих тестовете)

# 469
  • Бургас
По-добре вместо да се паникьосваш иди на лекар. Особено щом и миналият месец си имала проблеми.

# 470
...трите паказаха две черти...

Направо ти казвам - бременна си.
Няма фалшиво положителни тестове.
Не знам какви са ви плановете, но едно тихичко честито от мен  Hug

# 471
Скрит текст:
Не искам да те плаша, ама три теста с по две черти, най-вероятно е бременност. Колкото и да са евтини, ако не са верни поне един щеше да покаже различно от две черти. НО аз не разбрах. Последния път ти е дошло на 15.11. Не би ли трябвало да го чакаш около 12-13 Декември този път? И зацапване ли е било или нормален си цикъл? Питай ако искаш ей тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=748128.0. Направи един кръвен тест, но е почти 100% сигурно, че си бременна  Peace

# 472
Purple Peanut е права, рано е, но пък при 3 положителни теста колкото и да чака...  Simple Smile

...С приятеля ми се пазим!...

Какво ползвате? Няма 100% сигурен метод, за съжаление  Confused

# 473
Права си, Не се сърди човече. Нито има за къде да чака, нито има сигурен метод за предпазване. И аз не знам какви са им плановете, но и от мен едно честито под секрет  Hug

# 474
Цикъла ми не идва точно през 28 дни, най-често идва през 30, 35, нередовен ми е нака, че няма да се учудя ако ми дойде утре, утре ще отида на гнеколог, може би е хормонално нарушение, много често ми се случва..

# 475
Пиши после как е минало, но се настрой и за евентуална бременност, защото каквито и нарушения да имаш, може да доведат до закъснение, но не и до + резултат при тест.
Как се пазите?

# 476
с противозачатъчни, ако се наложи да направя аборт възможно ли е да не разбере приятеля ми, защото е против? някоя от вас ако е правил аборт да сподели  Praynig

# 477
Аз имам позната правила аборт без приятеля й да е там и в общи линии е влизала в болницата само за аборта и след няколко часа излиза. Но мисля, че ако си под 18 не може без вашите... Може и да греша, не съм много компетентна Simple Smile

# 478
...в общи линии е влизала в болницата само за аборта и след няколко часа излиза. Но мисля, че ако си под 18 не може без вашите... Може и да греша, не съм много компетентна Simple Smile

Peace

Не съм правила, но от опита на жените около мен е това. Вземи си все пак някой близък, приятелка, например, за да те прибере после.
Пропускала ли си хапче? Да си пила АБ?

# 479
  • Бургас
с противозачатъчни, ако се наложи да направя аборт възможно ли е да не разбере приятеля ми, защото е против? някоя от вас ако е правил аборт да сподели  Praynig

Изобщо не е нужно приятеля ти да разбира. Ако си пълнолетна може и без съгласието (знанието) на родителите си да направиш аборт.
Дано не се налага да стигаш до там!
Пусни си един кръвен тест и преглед при АГ да се види причината за закъснението.
Успех и пиши!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт