Отговори
# 195
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тя па Гюлсума неква ВипаЖиЙка та нема я отрази Корайчик... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Селска чест от Маскани....ай моля ви сЪ...тя нарочно си каза, та да я земИ Корайчик, че сЪ олюбила и не знай как да му привлече вниманието...ама тоя нали е салак гиби...даде да го изманипулира неква Гюлсума. Joy Joy Joy Joy

# 196
  • София
Ох Булка,на тва се вика йединиии за мен първата  Naughty
smile3521 Настана празник newsm44

Зиз коя е твойта чи ни ръзбрах Mr. Green да не я ометем не за друго Laughing

Гъбунке Heart Eyes  bouquet

Белора Peace
Зиам коя остане...толко съм гладна, че не мойм да избирам....ама една цела си е моя...ай смей некой да ми я пипне... Naughty
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ето и да преглътнете Wink
Скрит текст:

# 197
  • Още у мъглата ...
Айде и за преглъщане  Joy

Скрит текст:

# 198
Дъра, бъра, сто чадъра....ШЪ СЪ удавя в дъблокото, че не мога да плувам. Joy
Джейн, не мисля, че си задала въпроса си дали, ще се омъжим за такъв, като Халил насериозно, но ако си, то аз не бих.
ЧРД на Джейда, успех и любов, и желая, направи страхотна роля на Ханде.
Даниииии, страхотно ФЕмирско кафенце си ни поднесла. Heart Eyes
Мен много ме беше яд на Гюлсум, че се поддаде на изкушението наречено Корай и съсипа нещо толкова чисто, и прекрасно, което се зараждаше между тях още в зародиш. Sick

# 199
  • Още у мъглата ...
Хахаха, Линко  Hug
Ама как и двете се грижим за преглъщането, да няма присядане  Joy Joy

# 200
# 201
Аз лично неам времи за сокчИ...некой мой ми нападнИ торталетката и трее му забодем вилица в окото...не мой сЪ залисвам със сокчИта... eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat

# 202
  • Още у мъглата ...
Аз лично неам времи за сокчИ...некой мой ми нападнИ торталетката и трее му забодем вилица в окото...не мой сЪ залисвам със сокчИта... eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Айде, яди  Mr. Green Ощи една  Laughing
Скрит текст:

# 203
  • У дома :)
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тва у въздуха ги излапахте толтите, айде на ви още малко чи остана сок  Mr. Green

Скрит текст:

# 204
  Здравейте! Надявам се ,че все още приемате нови ФЕМИРКИ. До сега само препусках по темите и ви

четях,но дискусийте които заформихте вчера и днес ме провокираха да се регистрирам и включа

и аз.

# 205
  • Още у мъглата ...

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Хайде, е го и музикалното оформление и то какво newsm68

Ми кво му тряя на човек - ядини, пиини и музика  Joy Joy Joy

# 206
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Сладки, нося още торти, че то по една малко дойде, нали сме много тука  Hug Hug Hug

Скрит текст:

# 207
 Здравейте! Надявам се ,че все още приемате нови ФЕМИРКИ. До сега само препусках по темите и ви

четях,но дискусийте които заформихте вчера и днес ме провокираха да се регистрирам и включа

и аз.
Приемаме, приемаме, добре дошла.
Във ФЕмирския свят, винаги има място за още един.

# 208
  • Още у мъглата ...
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тва у въздуха ги излапахте толтите, айде на ви още малко чи остана сок  Mr. Green

Скрит текст:

Joy Joy Joy Е, Ели  Hug, ся и с тез торти, Зизуна, ша трябва да прави вратата на диспансера с двойно крило, та да можи да влизаме  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 209

Сладки, нося още торти, че то по една малко дойде, нали сме много тука  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Радост!!!  newsm44 newsm44 newsm44   Радост!!! newsm68 newsm68 newsm68

Общи условия

Активация на акаунт