Отговори
# 345
  • София
Гледах си Фемирски клипчета и АФКПЕ си пуснах иии се започна  newsm45 newsm45 ама много ме е яд за края бееееееееееее не трябваше така да свършвааааааа

Аксой и компания са за...  #Sniper smile3540 newsm66  341uu afwitch
За Аксой и 40 разбойника

И аз си взех чукчиту  bash bash bash smile3540 smile3540 #Sniper #Sniper #Sniper

# 346
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тука буквите станаха на маймуница... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 347
Зиз,тъкмо това щях да кажа,мислех,че повредата е в моя компютър.  Crazy  Laughing

# 348
Тука буквите станаха на маймуница... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
И при мен Joy Joy Joy

# 349
А при мен се оправи вече  Joy

# 350
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зиз,тъкмо това щях да кажа,мислех,че повредата е в моя компютър.  Crazy  Laughing
Не е мама май пак е сърдита на татю Whistling

# 351
Павлина, да ти е жив и здрав, много късмет и любов!  bouquet

# 352
Ще си позволя да споделя нещо което до сега не съм споделяла и дано не се ядосате.
За момента гледам няколко да не кажа доста серияли...В някой от сериялите в началото не виждах химия и така нататък но като напреднаха и химията си личи в смисъл по скоро са се опознали самият актьорски състав колкото повече работят толкова повече се опознават.
Попринцип би трябвало в полицейските серияли в смисъл серияли като От местопрестъплението Маями или Военни престъпления Лос Анджелис  между актьорите има някаква хармония,спокойствие и някак си играят със удоволствмие така както в момента Хазал в Любов и Приливи и Отливи на Чаги.

Улусой аз съм на 23 години и ако даскалите едно време казваха в даскало че нашия клас е невъзможен сега ми казват като ги срещам че ние сме китка научени сме на уважение към по възрастните.А аз на дискотека не съм ходила от преди 3 години вече а и не ме влече влекът ме домашна обстановка.

# 353
Рени казвам това което съм видяла.И от набор 95 нататък са отвратителни имат се за голямата работа в смисъл някой му каже нещо и готов да се бие или пък голяма работа са че ходят по дискотеките и се напиват или напушват и още по зле пушат цигари.
Павлинче да ти е жив и здрав и да те радва и най вече да те слуша. Hug  bouquet

Гале напълно съм съгласна, че по-младото поколение са  Sick smile3505 И аз не съм стара де, но съм на 20 и съвсем други неща са ми в главата на мен, даже понякога си мсиля, че аз нещо не съм в ред, защото не ходя по дискотеки / за последно сестра ми ме изнуди бурвално и ме замъкна в Биад и после 2 седмици неможах да се отърся от тоя шок  #Crazy и седях 1 час и после като отидох в Бийч бара, че са едно до друго еми аза си се родих, немога да ходя аз по дискотеки, незнам, не е моята среда това  Rolling Eyes /, не пуша, не мога да кажа и че пия, по 1-2 чаши вино или някой коктейл  Rolling Eyes
Моя син на 19г  всичко му е уред Laughing не пуши Laughing кат е почивка пред компютъра виси Mr. Greenне пие много Laughingобаче кара курсове за за шофьор и какви мисли и расъждения има направо ми е пламнала главата #Crazy #Crazy #Crazy

Павлина Hug да ти е жив и здрав Heart Eyes

# 354
Не е мама май пак е сърдита на татю Whistling

Joy

# 355
Йоанче, бих ти препоръчала изобщо да не започваш ПЕ ако не си преболедувала ФЕмир, по-добре не си го причинявай. Другото което е, сезона не го завършиха и няма смисъл да се започва нещо, което няма край...ако навремето знаех, че, ще ме хвърлят в девета глуха и, че, ще се изгаврят със зрителското ми търпение и уважение към тях, изобщо не бих продължила с Емир по пътя му в ПЕ. Crossing Arms

# 356
Рени има младежи който мислят но има който акъла им е а бе хич го няма.
Много хубаво че кара шофьорските курсови пожелавам му успех и като я вземе книжката без авариина и да кара по полека.

# 357
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Хилоу, бе сладки по-сладки най-сладки,  Hug Hug Hug

Слънчице, нидей рива моля те, аз гледам точно както каза Зизу, без последната минута, то който го е мислел тоя финал не е бил нормален - не може пет серии такава нечовешка мъка, неееее, как само лежи на гроба, плаче, тъжен и щот хич не е гадно музиката те довършва - най ужасните серии, които лично аз само набързо съм превъртала и основно от клипчетата знам за какво иде реч.  Пък после ПЕ хич не съществува за мен - то не бе гонене, търсене, караници, любови, ужасна нечовешка мъка и хоп нова любов -  ама хич не ми се вързва сценарият, с всичко гледано от АФК. Бях чела по-рано из темите, че е писано серия за серия, явно и то затова и образите на Емир и Ферия леко те сбъркват днес така / утре иначе, ама пък, ей преди тази последна минута и от там насетне - не му е тук мястотона този финал и това продължение. Аз искам хепи финал -  с любов, много любов и пак любов  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Павлинче, да ти е здрав и щастлив сина,  Hug Hug Hug

Хайде отивам да ям, картофени кюфтета, до после  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 18:00 от МарМиши

# 358
  • София
И при мен буквите станаха  #Crazy и рестартирах компа чак  Joy Joy

Ренка има и изключения разбира се, но масата са  Sick no

Наде права си и аз затова най-вероятно още му се кумя  Joy да те и с финала на АФК си се изгавриха с нас, ако ме питаш мен, малко ни беше страданието през целия филм и накрая плеснаха черешката на тортата  ooooh!

# 359
  • София
Ще си позволя да споделя нещо което до сега не съм споделяла и дано не се ядосате.
За момента гледам няколко да не кажа доста серияли...В някой от сериялите в началото не виждах химия и така нататък но като напреднаха и химията си личи в смисъл по скоро са се опознали самият актьорски състав колкото повече работят толкова повече се опознават.
Попринцип би трябвало в полицейските серияли в смисъл серияли като От местопрестъплението Маями или Военни престъпления Лос Анджелис  между актьорите има някаква хармония,спокойствие и някак си играят със удоволствмие така както в момента Хазал в Любов и Приливи и Отливи на Чаги.

Улусой аз съм на 23 години и ако даскалите едно време казваха в даскало че нашия клас е невъзможен сега ми казват като ги срещам че ние сме китка научени сме на уважение към по възрастните.А аз на дискотека не съм ходила от преди 3 години вече а и не ме влече влекът ме домашна обстановка.

За Хазал и Ча съм съгласна, химия няма, има само добра, да некажа превъзходна / и аз да се изкажа като един виден критик  Joy мойто мнение си е мерило все пак  Joy Joy / игра и на двамата  Peace

Да или да си отида на  бар с приятна компания, без чалга, с нормални хора около мен, а не като в дискотеките, аз съм направо отвратена ти казвам / аз всичко на всичко съм ходила 3 пъти и ми стига толкова  Stop/

Общи условия

Активация на акаунт