Отговори
# 480
Вани, теб в туитъра, а мен в скайпа ме притесняват отвреме навреме. ooooh!
Скрит текст:
Как става това като не ми знаят името, как ме откриват и ако знаете какви мръсотии и гнусотии ми пишат.....и какви снимки както ги е майка родила по пищаци?! Shocked
Дани като ми беше по-малък и се беше прибрал веднъж преди мен и като видял снимката ииии дойде си и нашия тати и той взе, че му разказа какво е видял на скайпа ииии.....а върви обяснявай този какъв е, че и не само веднъж ми се беше случило.
Наистина, как става така да ме откриват подобни гнусари и да ми предлагат мръсотии? newsm78
Аз загледах АФК заради познатото лице на Хазал, в последствие ми хареса и Чаатай, защото за мен е много важно да възприема главните герои, иначе не ми се получава, продължих да следя сериала, защото ФЕмир ме плениха, вече не го следя по бтв, но съм тук заради Вас.

# 481
 Относно Корай да си напиша и аз мнението.Дали трябваше да се жени за Гюлсум?Според мен

след като "сгафи" - да!Средата в която живеят Фери и Гюлсум е на светлинни години от него-

вата.Фери за една целувка я пребиха и на село,а при Гюлсум има извършен грях/спорид Чепици-

те естественно/и Мехмедчо тръгна на сериозно с ножа.Та Корай правилно предложи брака,но...

за мен Корай е приятел мечта,а като мъж и съпруг кръгла нула.Много дълъг стана поста и само ще

отбележа униженията който понася Гюлсум от приятелите му при което Корай гледа безмълвно.  #Cussing out #Cussing out#Cussing out
Peace

Джес  love001

Манка Hug
Джейн Hug Това са Ренку и Влъха  Mr. Green Ама аз ми е прекалено хубав Халидулко,как да го взема,то постоянно ще съм у напрежение коя ще ми го отнеме ,и затова ще откажа такъв мъчителен съюз  Mr. Green
Правилно Mr. Greenхич не пробвай fight

Зизу ти ходеше под масата Joy кога ашкъма беше на мен Булка и Ирка Mr. Green

# 482
Джейн Hug Това са Ренку и Влъха  Mr. Green Ама аз ми е прекалено хубав Халидулко,как да го взема,то постоянно ще съм у напрежение коя ще ми го отнеме ,и затова ще откажа такъв мъчителен съюз  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy, ама  Naughty Релакс да, и Зиз  Hug

Ето нещо интересно, може да видите и другите части във фейса, маркирала съм нещо в червено, хайде чакам коментара ви  Praynig Peace

https://www.facebook.com/photo.php?v=604939996230738&set=vb. … ype=2&theater

Скрит текст:
SABA: We heard you have 10 abilitiess in 10 fingers.(meanes that he is really talented in several thingss).. 1 you play the guitar, 2 you draw with charcoal… then which one do you want to do now… we have a charcoal here… either this or the other one
Caga:I will take this
SABA: We didn’t want to rob your guitar because you said that you won’t play it in front of the audience, I respect that
Caga:Can I go there, behind, finish this then come back?
SABA: Focus in that
Caga:Let me start
SABA: Your dad, plans about marriage
Ceyda: They asked me if my father is authoritarian, if he is rigorous with me as I do this work, does he have rules and prohibits and I told them totally the contrary, those who have supported me mostly in this profession are my mom and my dad, my family, especially my dad, he is always with me. Of course we live the same as the other families, we did that for fun, female’s voice, then they said ceyda’s dad wears skirts, these are just for fun in familiar atmosphere. I am glad that I have a family like that
SABA: The love in the series, it’s not an interesting love but very beautiful love, if this happened in normal life, I am asking all of you, you will answer the last, get ready (to yusuf), what would you think, feelin real life if that happened?
DENIZ: About Feriha and Emir love
SABA: Yes about Feriha and Emir love
Caga:Anything can happen
SABA: This is love right?
Caga:yes. I can’t say a clear thing about that like “ I would have a love relationship with the doorkeeper’s daughter”, can’t form a statement like that

SABA: True… you?
Ceyda: If I really love someone, it is not important his profession, the important is the person and I would live that love
SABA: beautiful statement
DENIZ: There is something more important than the social status, a relationship based in lies, when that will be out in the future can destroy a human
Caga:Yes, that is something different
DENIZ: I always joke with Emir, because everyone in the series has something that hides, a lie an intrigue, it’s only Emir Sarrafoglu that doesn’t have one, he is like prince charming
SABA: Yes
DENIZ: Isn’t like that? He is too good to be true
SABA: But is as he should be… Why did you turn like that,are you drawing me?
Caga:Not, the camera came here and I am hiding
SABA: Aaa it will be a surprise, but if we saw it whil it is being drawn … You yusuf
Caga:What’s up brother – to the cameraman
SABA: Don’t do that, our boy wants to show it after being finished… These things happen, even in school, your teacher would ask why are you hiding it?
YUSUF: Tells something that there’s no story without conflicts and it is more tasteful
SABA: Finally we’re all human beings whether if doorkeeper’s daughter or thedaughter/son of the richest man of the world, we shouldn’t make class difference in social life
DENIZ: Like Yusuf said, those conflicts can even make love stronger
YUSUF: It is tasteful to be watched bu tof course it’s hard for both sides. Those to people have to understand each other, see the life down and up
SABA: After the publicity we will give the audience some spoilers ...

TRANSLATION thnx to Adini Feriha Koydum, I Named Her Feriha, For English&Arabic Speakers

# 483
  • У Диспансера ...♥♥♥
Джейн Hug Това са Ренку и Влъха  Mr. Green Ама аз ми е прекалено хубав Халидулко,как да го взема,то постоянно ще съм у напрежение коя ще ми го отнеме ,и затова ще откажа такъв мъчителен съюз  Mr. Green
Чшшшшшшшш, алоооуууу мене що не ме споменахтИииии...аз даже казах, че зиам Халилчик одмъ и ако некоя посегне кръв ш'съ лей... Laughing
Ми имало два положителни отговора и аз предположих на кой са,значи са били 3 отговорите ,е на това ми затвърждава мнението ,че не мога да го деля тоя хубавелко мамин ,как го боцкала майка му си иглите,той затова е развил мания към тях  Joy Joy Joy Joy Лош,Халчо,лош Халчо  Joy Joy Joy

# 484
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ааааа, Ренате...няма такива работи. Naughty
Споделяла съм не веднъж мнението си за Хазал.Не я харесвам, ама не я плюя.
Аз съм тук заради магията ЕМИР, а не Фемир.

Ама, ако ти преча да си ходя... Mr. Green

Аз пък я харесвам! Е-е! hahaha
И съм тук, заради двамата! Е-е!
hahaha
Еми супер...радвам се за теб. Laughing
Аз пък съм тук заради Емир и хич не ми дреме за Хазал. Гледах я заради него.
 Joy hahaha Joy hahaha

Огледалце, огледалце, коя е по-, по-, най-.. това ли е причината или ще ставаш свекърва... Joy Joy Joy Joy Joy
Абе де да знам...мой и да станем свеки скоро...а оная е също Ферка.... Sick Sick
Ама тва не ми е повлияло за Хазал...не я харесвам още от ЗП и заради нея толкова късно и трудно загледах АФК. Даже кат тръгнеше интрото по БТВ и сменях канала. Ама един ден сллучайно загледах некви 15мин от зор и Емко ме грабна и съ почна болестта, та до днес. ooooh!

Да се похваля....от два дни не съм гледала АФК... newsm44 newsm68 newsm44

# 485
  • Още у мъглата ...
И аз не харесвам Серка,ама гледам ПО,заради Чачко  Peace
Е на Ренку,зарад Халидулко,аз пък зарад Чепика ,Йо зарад Меемеда Mr. Green Всеки си има някакви предпочитания и любим персонаж  Joy Joy Joy

Еле па я, заради Мехмедя, Айсуна и Юнала  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 486
Джейн, гледала съм въпросното видео.
Тогава Чаатай беше съвсем плах и неопитен пред камерите, и много му личеше притеснението, даже когато си тръгна, ризата на гърба му беше залепнала от пот. ooooh!
А днешното ти подвъпросче си помислих, че го задаваш на майтап и не го приех насериозно.

# 487
Наде
Скрит текст:
,преди и на мен често ми се включваха,еми избират произволно явно по някакъв начин и пишат,та където клъвне  ooooh! ooooh!

# 488
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е на Ренку,зарад Халидулко,аз пък зарад Чепика ,Йо зарад Меемеда Mr. Green Всеки си има някакви предпочитания и любим персонаж  Joy Joy Joy

Тебе те знаем кои са ти любимци.Ама ти пък стана любимка на тоя неподелимия Халилчик  hahaha hahaha

# 489
  • Още у мъглата ...
Опс, добър вечер, хухавелки, откачелки и секви производни на диспансерската болест  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нахълтах без поздрав, ама нямах търпения да си изтъкна любимците  Mr. Green Joy Joy Joy

love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 490

Еле па я, зарад Каптана  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 491
Вани, теб в туитъра, а мен в скайпа ме притесняват отвреме навреме. ooooh!
Скрит текст:
Как става това като не ми знаят името, как ме откриват и ако знаете какви мръсотии и гнусотии ми пишат.....и какви снимки както ги е майка родила по пищаци?! Shocked
Дани като ми беше по-малък и се беше прибрал веднъж преди мен и като видял снимката ииии дойде си и нашия тати и той взе, че му разказа какво е видял на скайпа ииии.....а върви обяснявай този какъв е, че и не само веднъж ми се беше случило.
Наистина, как става така да ме откриват подобни гнусари и да ми предлагат мръсотии? newsm78

Скрит текст:
Наде те си избират произволно някой абонат Rolling Eyesна мен не са ми писали мърсотии само пълномощно ми искат ма аз не давам Laughing а виж при щерката там е ужас Sickфащала съм се за главата #Crazy

# 492
  • София
Joy Joy Joy Joy, ама  Naughty Релакс да, и Зиз  Hug

Ето нещо интересно, може да видите и другите части във фейса, маркирала съм нещо в червено, хайде чакам коментара ви  Praynig Peace

https://www.facebook.com/photo.php?v=604939996230738&set=vb. … ype=2&theater

Скрит текст:
SABA: We heard you have 10 abilitiess in 10 fingers.(meanes that he is really talented in several thingss).. 1 you play the guitar, 2 you draw with charcoal… then which one do you want to do now… we have a charcoal here… either this or the other one
Caga:I will take this
SABA: We didn’t want to rob your guitar because you said that you won’t play it in front of the audience, I respect that
Caga:Can I go there, behind, finish this then come back?
SABA: Focus in that
Caga:Let me start
SABA: Your dad, plans about marriage
Ceyda: They asked me if my father is authoritarian, if he is rigorous with me as I do this work, does he have rules and prohibits and I told them totally the contrary, those who have supported me mostly in this profession are my mom and my dad, my family, especially my dad, he is always with me. Of course we live the same as the other families, we did that for fun, female’s voice, then they said ceyda’s dad wears skirts, these are just for fun in familiar atmosphere. I am glad that I have a family like that
SABA: The love in the series, it’s not an interesting love but very beautiful love, if this happened in normal life, I am asking all of you, you will answer the last, get ready (to yusuf), what would you think, feelin real life if that happened?
DENIZ: About Feriha and Emir love
SABA: Yes about Feriha and Emir love
Caga:Anything can happen
SABA: This is love right?
Caga:yes. I can’t say a clear thing about that like “ I would have a love relationship with the doorkeeper’s daughter”, can’t form a statement like that

SABA: True… you?
Ceyda: If I really love someone, it is not important his profession, the important is the person and I would live that love
SABA: beautiful statement
DENIZ: There is something more important than the social status, a relationship based in lies, when that will be out in the future can destroy a human
Caga:Yes, that is something different
DENIZ: I always joke with Emir, because everyone in the series has something that hides, a lie an intrigue, it’s only Emir Sarrafoglu that doesn’t have one, he is like prince charming
SABA: Yes
DENIZ: Isn’t like that? He is too good to be true
SABA: But is as he should be… Why did you turn like that,are you drawing me?
Caga:Not, the camera came here and I am hiding
SABA: Aaa it will be a surprise, but if we saw it whil it is being drawn … You yusuf
Caga:What’s up brother – to the cameraman
SABA: Don’t do that, our boy wants to show it after being finished… These things happen, even in school, your teacher would ask why are you hiding it?
YUSUF: Tells something that there’s no story without conflicts and it is more tasteful
SABA: Finally we’re all human beings whether if doorkeeper’s daughter or thedaughter/son of the richest man of the world, we shouldn’t make class difference in social life
DENIZ: Like Yusuf said, those conflicts can even make love stronger
YUSUF: It is tasteful to be watched bu tof course it’s hard for both sides. Those to people have to understand each other, see the life down and up
SABA: After the publicity we will give the audience some spoilers ...

TRANSLATION thnx to Adini Feriha Koydum, I Named Her Feriha, For English&Arabic Speakers

А, как гледаше откъса с Хазал  Heart Eyes

# 493
  • Още у мъглата ...

Тебе те знаем кои са ти любимци.Ама ти пък стана любимка на тоя неподелимия Халилчик  hahaha hahaha

Остай, то не е лесно, аз имам три несподелени любови, та ся и Боцко ли да го мисля  Joy Joy Joy Joy

# 494
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
А Хазал е прекраснааа, а Ча я харесваа и то много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А Фемир  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm18 newsm18 newsm18 ФЕМИР ЗАВИНАГИ! FEMIR FOREVER! newsm18 newsm18 newsm18
newsm18 newsm18 newsm18 ФЕМИР ЗАВИНАГИ! FEMIR FOREVER!newsm18 newsm18 newsm18

newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 ФЕМИР ФОРЕВЪР newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 21:46 от МарМиши

Общи условия

Активация на акаунт